September 30, 201312 yr comment_205849 Cand incepem? Stiu , mai sunt 2 luni jumate.....dar pana ne inscriem.....pana cumparam , pana trimitem.............i'm in Report
October 1, 201312 yr comment_205891 Cum trimiteti voi pachete in Romania? Sincer eu am cosmaruri ca o sa trebuiasca sa trimit pachet cuiva din Romania si o sa patesc ce-am patit mereu: trimit pachetele prin posta inregistrata si, invariabil, vin inapoi la mine!. Deja mi-e frica sa mai trimit ceva. Ultima tentativa a fost anul trecut, de Craciun. Am trimis o carte cuiva in Bucuresti si pana la sfarsitul lui ianuarie a venit inapoi. Am patit-o in 90% din cazuri Report
October 1, 201312 yr comment_205894 Si eu ma bag.Alpha, din pacate eu nu-ti pot fi de folos, asa ca las pe altii sa-ti raspunda. Report
October 1, 201312 yr comment_205899 Cum trimiteti voi pachete in Romania? Sincer eu am cosmaruri ca o sa trebuiasca sa trimit pachet cuiva din Romania si o sa patesc ce-am patit mereu: trimit pachetele prin posta inregistrata si, invariabil, vin inapoi la mine!. Deja mi-e frica sa mai trimit ceva. Ultima tentativa a fost anul trecut, de Craciun. Am trimis o carte cuiva in Bucuresti si pana la sfarsitul lui ianuarie a venit inapoi. Am patit-o in 90% din cazuri eu trimit cu posta normala..............Am trimis si in plic mare , ca scrisoare si si ca pachet. Exista 2 feluri de pachete , cu Track ID si fara. Ai incercat cu Track ID? Numai ca asta costa mai multisor , la noi e 18 euro , parca.... Dar pe ce motiv vin inapoi? ca trebuie sa dea un motiv...poate ca n-ai scris bine adresa , poate ca lipseste codul nou... Report
October 1, 201312 yr comment_205901 Mutti, cu track ID / inregistrat / recomandat au fost toate, mi s-a parut mie ca ar fi mai sigur. Toate au venit inapoi cu "nereclamat" bifat pe eticheta. Pe de alta parte destinatarii imi zic ca nu i-a anuntat nimeni, ca n-au primit nici o instiintare / cupon. Daca se nimereste sa trebuiasca sa trimit in Romania o sa le trimit cu posta simpla, sa vad ce iese Report
October 1, 201312 yr comment_205903 Mutti, cu track ID / inregistrat / recomandat au fost toate, mi s-a parut mie ca ar fi mai sigur. Toate au venit inapoi cu "nereclamat" bifat pe eticheta. Pe de alta parte destinatarii imi zic ca nu i-a anuntat nimeni, ca n-au primit nici o instiintare / cupon. Daca se nimereste sa trebuiasca sa trimit in Romania o sa le trimit cu posta simpla, sa vad ce iese inseamna ca buba e la posta romana , nu trimit instiintzarile. Solutzia ar fi ca Foxyy sa-l instiintzeze pe destinatar ca are de asteptat un pachet si el sa intrebe la Of.postal. Sau sa o rogi pe Foxyy sa-tzi distribuie un destinatar din strainezia. Eu ma ofer voluntar! Report
October 1, 201312 yr comment_205905 Nu vreau sa stric eu regulile https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif O sa vad dupa tragerea la sorti, gasesc eu o solutieIi fac poza postasului meu cand ia pachetul, si-l pun sa dea declaratie ca io l-am trimis https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Numa' sa vina Foxyy sa se-apuce de lista https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif Report
October 1, 201312 yr comment_205909 Eu am noroc, ca vin niste domni lunar si fac transporturi in RO, asa ca mereu am trimis cu ei, fara cea mai mica probélema...daca nu livreaza ei direct, trimit prin curierat local.Si la ai mei, si la Gianina, si multi alti destinatari, au ajuns mereu impecabil Report
October 1, 201312 yr comment_205911 Cu toate ca inca sunt in stres cu santier acasa, tot ma alatur si eu mosilor Report
October 1, 201312 yr comment_205922 Eu am noroc, ca vin niste domni lunar si fac transporturi in RO, asa ca mereu am trimis cu ei, fara cea mai mica probélema...daca nu livreaza ei direct, trimit prin curierat local.Si la ai mei, si la Gianina, si multi alti destinatari, au ajuns mereu impecabil Eu certific cele afirmate de Stella. La mine au ajuns la timp si in perfecta stare, nu am cuvinte sa multumesc. Report
October 2, 201312 yr comment_205950 M-as alatura si eu, insa din pacate nu pot sa trimit decat in Romania Report
October 2, 201312 yr comment_205960 Eu m-as inscrie cu placere. Cadourile primite de Craciun au fost minunate si alea programate (Boabe de cafea) si alea ne( Mutti)si alea neprogramate de Pasti au fost MINUNATE ( Eataly si Zozo)ala care mi-a cazut sa-mi fie facut mie la sorti, mi-a dat un gust amar.In primul rand ca nimeni nu a vrut sa spuna ca a fost expeditorul. Probabil pentru ca in sine cadoul era un dos de palma peste fata mea. Am spus ca urasc vasele Zepter mi-a trimis o carte de retete cu Zepter, parca nu mai aveam una de la ei de vreo 150 de pagini! Cand spui ca urasti ceva, cineva iti trimite exact ceva de genul asta?!!! Eu am multumit ca asa a fost normal si politicos, dar Eataly si Zozo mi-au facut de multe ori mai multa bucurie si nici nu m-asteptam la ea! E ca si cum cineva are fobie de serpi si-i trimiti un sarpe mulaj sa se obisnuiasca !!! Trebuie sa recunosc ca mingiutele pentru pisici au avut succes. 2 zile, au zburat peste balcon intr-o saptamana, oare pisicile au simtit intentiile pozitive ale expeditorului??Deci in conditiile in care persoana necunoscuta, ca de aia nici n-a vrut sa fie cunoscuta, nu intra in lista din care mi se aleg mie destinatarii sunt perfect ok! Report
October 2, 201312 yr Author comment_205968 Eu m-as inscrie cu placere. Cadourile primite de Craciun au fost minunate si alea programate (Boabe de cafea) si alea ne( Mutti)si alea neprogramate de Pasti au fost MINUNATE ( Eataly si Zozo)ala care mi-a cazut sa-mi fie facut mie la sorti, mi-a dat un gust amar.In primul rand ca nimeni nu a vrut sa spuna ca a fost expeditorul. Probabil pentru ca in sine cadoul era un dos de palma peste fata mea. Am spus ca urasc vasele Zepter mi-a trimis o carte de retete cu Zepter, parca nu mai aveam una de la ei de vreo 150 de pagini! Cand spui ca urasti ceva, cineva iti trimite exact ceva de genul asta?!!! Eu am multumit ca asa a fost normal si politicos, dar Eataly si Zozo mi-au facut de multe ori mai multa bucurie si nici nu m-asteptam la ea! E ca si cum cineva are fobie de serpi si-i trimiti un sarpe mulaj sa se obisnuiasca !!! Trebuie sa recunosc ca mingiutele pentru pisici au avut succes. 2 zile, au zburat peste balcon intr-o saptamana, oare pisicile au simtit intentiile pozitive ale expeditorului??Deci in conditiile in care persoana necunoscuta, ca de aia nici n-a vrut sa fie cunoscuta, nu intra in lista din care mi se aleg mie destinatarii sunt perfect ok! Zerda, serios? Mi se pare un gest tare urat, avand in vedere ca tu ai spus ca urasti acel ceva. Banuiesc ca sunt persoane care se plictisesc mult... Report
October 2, 201312 yr comment_205970 Crezi ca a facut cineva intentionat, zerda? Eu , cum nu citesc forumul zilnic si nici nu intru la toate subiectele, aflu abia acum ca tu urasti vasele Zepter.Deci oosibil ca si expeditorul sa nu fii stiut Report
October 2, 201312 yr comment_205971 Fara suparare si cu riscul de a starni polemici, dar mi se pare mai urat sa spui ca urasti sau ca ti-a lasat un gust amar ce ai primit. Si eu ca si petunie, desi citesc zilnic, habar nu aveam ca tu urasti vasele astea si nici nu m-a interesat in mod deosebit treaba asta. Eu am impresia ca tombola asta era de fapt despre gestul in sine si nu despre ce trimitem in mod concret si cat de folositor sau nu este. Poate persoana respectiva s-o fi gandit ca ti-ar fi de folos citind pe undeva ca tu ai un astfel de vas. A facut un efort sa-ti trimita acel cadou.. era o vorba.. calul de dat nu se cauta in gura. Inca o data, nu e nimic personal, dar mie postul tau mi-a lasat un gust mult mai amar decat ti-a lasat tie cadoul...Pe principiul asta ar trebui sa facem toate o lista cu ce nu ne place si ce ne lipseste prin casa si sa o postam sa nu mai fie astfel de cazuri, nu? Report
October 2, 201312 yr comment_205977 Petunie, Olguta, daca voi n-ati face asa ceva nu-nseamna ca nimeni n-ar face. Nici eu nu citesc tot forumu', da' stiu ca Zerda nu-i fan Zepter. Poate ca cineva nu i-a trimis cartea aia cu rea intentie, dar in cunostinta de cauza. Si faptu' ca i-a trimis cadoul anonim, fara a si-l asuma nici macar dupa primire, e destul de relevant. Mie-mi pare un gest urat sa faci un cadou cu dusmanie sau in sictir. Decat asa mai bine nu-l faci. Report
October 2, 201312 yr comment_205978 Petunie, Olguta, daca voi n-ati face asa ceva nu-nseamna ca nimeni n-ar face. Nici eu nu citesc tot forumu', da' stiu ca Zerda nu-i fan Zepter. Poate ca cineva nu i-a trimis cartea aia cu rea intentie, dar in cunostinta de cauza. Si faptu' ca i-a trimis cadoul anonim, fara a si-l asuma nici macar dupa primire, e destul de relevant. Mie-mi pare un gest urat sa faci un cadou cu dusmanie sau in sictir. Decat asa mai bine nu-l faci. Iti multumesc, mai bine nu ma puteam exprima! Exact asta am simtit! Mie mi-au dat lacrimile cand am vazut cocottele de la Eataly!! Dar si cand mi-a luat Zozo ceva ce-mi trebuia de 21 de lei. Nu valoarea conteaza! ci faptul ca cineva tine cont de ce ti-ai dori si-ti face ceva sa-ti faca placere! Si faptul ca a fost anonim...oricum am multumit, m-a invatat mama sa fiu politicoasa, as fi preferat sa-mi zica ai vazut, lasa ca o sa-ti placa, iti promit eu! Facem prima reteta impreuna! Report