Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Scrisoare pentru Mos Craciun...

Featured Replies

Zoazo, ma bucur ca a ajunsMosul tau.

Si al meu a ajuns cat am fost eu plecata....si voilà....merci Gabriela pentru sublima pashmina

post-16-13567330340727_thumb.jpg

Aveam emotii ca ajunge la anu si la multi ani.

Sper sa o porti cu drag, ca asa am cumparat o.

=))

Draga mea =)) , o voi purta cu mare , mare drag ;aseara dupa ce am recuperat pachetul in cutia de scrisori, eram imbracata cu o bluza pe motiv bleu, un pulover bleu....si pashmina ta pe deasupra.

Caci e o pashmina generoasa asa ca tine, si care te invaluie delicat.

Merci din suflet :D , sper ca nu esti cufundata in zapada , caci am vazut ca e multa ninsoare pe la voi acolo.

Ba sa nu-ti fac dor de par scurt. Mai stai un pic sa vezi cum iti sta freza ce ti-o doresti. Dup-aia daca nu-ti place, tai ca ai de unde :)

Multumesc, esti draguta! :floare:

Ce frumos e cadoul la gatul tau si ce bine ti se potriveste cu parul!!!

Imi vine sa ma pup ce inspirata am fost, la cat m-am tot codit!

Alpha, incantata de cunostinta. iti sta grozav.

Zoazo, promit ca ma invalui si cer copilei sa ma pozeze

Am asteptat sa va vad pe toate cu cadourile trimise si primite, bravo tuturor.

Frumoase cadouri, darnici mosi.

Draga mea :notworthy: , o voi purta cu mare , mare drag ;aseara dupa ce am recuperat pachetul in cutia de scrisori, eram imbracata cu o bluza pe motiv bleu, un pulover bleu....si pashmina ta pe deasupra.

Caci e o pashmina generoasa asa ca tine, si care te invaluie delicat.

Merci din suflet :floare: , sper ca nu esti cufundata in zapada , caci am vazut ca e multa ninsoare pe la voi acolo.

:rolleyes:

Daca ai sti cite poze cu tine am studiat ca sa ma pot hotari la culoare :tongue3:

A nins acum vreo doua zile, in satul meu doar 25 cm. Dar, Canada fiind, am luat-o ca pe ceva normal si firesc. Acum insa ninge iara, linistit si frumos, si sper sa nu fie acumulari consistente. Nu de alta, dar soselele sint curate si se circula bine..

Fetelor va intreb asa dire1ct...cine era MOSULICA AL MEU???

Caci nu stiu cind voi intra in posesia darului....da mai multe pe pm....!!

Ma bucur pt voi toate...iar tu foxy...scuza ma!!!

Cadoul de la Ioana, in ajunul Ajunului. Fusta era verde inchis

Fataaa, mi-e sa nu te deochi!:notworthy: Esti frumusica foc! Incantata de cunostinta! Iar Mosul chiar c-a fost inspirat! Sa-l porti sanatoasa!Si merge si la rosu, ca nu-i verde intens!!

Fetelor va intreb asa dire1ct...cine era MOSULICA AL MEU???

Caci nu stiu cind voi intra in posesia darului....da mai multe pe pm....!!

Ma bucur pt voi toate...iar tu foxy...scuza ma!!!

iubita, esti ok? ce ai facut pe 26 la dr?

imi pare rau, dar nu se pot dezvalui identitatile mosilor pana nu vei primi ca un copilas cadoul pe care curioasa il vei desface furibunda ...

singura care stie identitatile, dar nu le poate deconspira este foxyy, dar lasa sa fie surpriza, asta a fost scopul jocului, sa recreem atmosfera vremurilor in care Mos Craciun ne aducea o surpriza de ziua nasterii Domnului

continua suspansul pentru mai multe persoane!

frumoase si mandre! va sade tare bine: Doamna Alpha si Doamna Stella :)

Merci doamnelor; este imens salul :thumleft: si invaluitor bine.

Culoarea e superba....iar prietenii ma stiu ca am pasiunea cu fulare/pashmine ..anul asta am primit 3 pashmine de Craciun :thumleft: , cea de la Ariel, una neagra ( cica de concert ) si una cu motiv cachmir pe fond maroniu-visiniu ) :iamwithstupid:

Daniella ...multumesc din suflet ca te interesezi de ziua de 26

Fui dar situatia se imbirliga am saptaminal de facut analize de singe si apoi la fiecare 15 zile fug ma spital in LILLEpt teste ,eco,,irm si biopsie

Asta 3 luni apoi se hotaresc ei daca pun stimulatorul ala cu 2 functiuniAm discutat si despre speranta de viata sidespre tot:(

Apoi se pare ca din 3 in 3 luni va trebui sa vin la controale....asta e!

Deci cu toate ca am belet pt ro nu stiu cum voi face deci cine a primit in locul meu pachetelul sa l desfaca sa nu fie ceva ce se poate strica....caci zau acus nu stiucind vin...si am atitea de rezolvat in ro

Deci macar asa pe prive MOSULICA AL MEU sa ia legatura cu voi si sa va spuna daca e sau nu ceva perisabil

Da stati asa....deci pina acum cadoul meu nu a ajuns la destinatara,sinici al lui redivivus nu?_

Sa va bucurati fin plin de ele, si sunt bucuroasa ca idee asta a prins....poate"coacem " si pt PASTI

Daca eu voi gi plecata sau ocupata o s o rog deja pe ZOZO draga de ea sa lansrze topicul

Pup toata lumea si sf placut de an!,,

Alpha ,

Ma bucur sa te cunosc . https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif

Vai ce frumoasa culoarede par ai .

Imi faci pofta sa ma vopsesc iar .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Stellina ,

Atata ai slabit ca pashmina , te inconjoara si nu se mai termina .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif

Acuma ,fara gluma . Superba esti si tu si "meridiana" .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif

Stellina, WOOW! Mandra esti!

Verb, Pai DEJA l-ai lansat tu, acum! Doar fetele sa zica daca-s de acord! Ca e deja lansat!

De la tine asteptam vesti bune si eu astept sa te vad! Sper sa nu fie ceva perisabil, ca asa fu rogamintea catre MOS

degeaba tot intru pe aici, nu primesc vestea cea buna :thumleft:

nici chef sa scriu la topicul meu nu mai am

:iamwithstupid:

Camelia, e trafic mare si multe pachete are Mosu' in desaga, si mai e si batran...o sa ajunga.

Bucuria e oricum , chiar daca e mai tarziu...si la rusi ( si pe vechi) inca nici nu e Craciunul :thumleft:

kiss&hug :iamwithstupid:

Nu va impacientatzi ca de ajuns o sa ajunga. Nu se pot pierde asa pur si simplu....

De ce nu le urmaritzi on-line , am mai zis asta.....,

Eu asa am facut cu al meu si m-am linistit :iamwithstupid: