May 10, 201214 yr Author comment_147960 Giorgi brava brava ! fain!Mamaaa fetelor imi faceti pofta sa-l fac iar! Report
May 17, 201313 yr comment_198012 Si eu ador tortul de mere.Al meu arata cam asa, un tort de duminica:Nu foarte elaborat dar cu multe mere.Si mai elocvent: Report
May 17, 201313 yr Author comment_198017 Scuza-ma Georgeta, ca n-am inteles, e reteta postata de mine si imbracat tortul in frisca ?Felicitari oricum, arata tare bine! Report
May 20, 201313 yr comment_198141 Scuza-ma Georgeta, ca n-am inteles, e reteta postata de mine si imbracat tortul in frisca ?Felicitari oricum, arata tare bine! Da dar sunt puse separat. Merele, apoi blatul si dupa ce se raceste se insiropeaza si se rastoarna.Multumesc. Report
May 22, 201313 yr Author comment_198362 Scuza-ma Georgeta, ca n-am inteles, e reteta postata de mine si imbracat tortul in frisca ?Felicitari oricum, arata tare bine! Da dar sunt puse separat. Merele, apoi blatul si dupa ce se raceste se insiropeaza si se rastoarna.Multumesc. Buna si ideea asta ! Report
October 7, 201312 yr comment_206222 Un tort pufos si nu foarte dulce care a fost pe gustul tuturor. Foarte bun, il repet! Report
November 4, 201312 yr Author comment_207670 Aura ti-a iesit super! Inalt si frumos . Ma bucur ca ai incercat reteta asta . Report
December 17, 201312 yr comment_210011 Tortul asta il fac de cativa ani, reteta am vazut-o in tv pe rai 1, facuta de Anna Moroni. 1 kg de mere (chiar daca in poza apar 4 mere, eu am avut 5)... cred ca am avut mai mult de 1kg50 de gr de fructe seci: stafide, seminte de pin, migdale... eu in schimb am pus cate 50g (chiar mai mult) de fiecare; nuci, migdale si caise uscate2 oua... a trebuit sa mai adaug unul la sfarsit ca prea era densa chestiunea150 gr zahar... fara zahar, bre, fructoza sa traiasca!!! Am vrut sa pun undeva intre 75-90g, dar din greseala mi-a cazut mai mult , asa ca de data asta au fost 110g170 gr faina (reteta zice 200)... am pus doar 150g faina monti (si bine am facut, ca a mai cerut un ou in plus)esenta de rom... si de lamaie1 plic de praf de copt Trebuie sa-l fac si pe asta... arata prea bine! Hai ca am ajuns sa-l fac si eu (dupa doi ani). Dar ma reusit, nu?E la cuptor si miroase tare bine. Deabia astept sa-l devorez!Revin cu impresii, pareri, mhhhh-uri... Report
December 28, 201312 yr Author comment_210523 Tortul asta il fac de cativa ani, reteta am vazut-o in tv pe rai 1, facuta de Anna Moroni. 1 kg de mere (chiar daca in poza apar 4 mere, eu am avut 5)... cred ca am avut mai mult de 1kg50 de gr de fructe seci: stafide, seminte de pin, migdale... eu in schimb am pus cate 50g (chiar mai mult) de fiecare; nuci, migdale si caise uscate2 oua... a trebuit sa mai adaug unul la sfarsit ca prea era densa chestiunea150 gr zahar... fara zahar, bre, fructoza sa traiasca!!! Am vrut sa pun undeva intre 75-90g, dar din greseala mi-a cazut mai mult , asa ca de data asta au fost 110g170 gr faina (reteta zice 200)... am pus doar 150g faina monti (si bine am facut, ca a mai cerut un ou in plus)esenta de rom... si de lamaie1 plic de praf de copt Trebuie sa-l fac si pe asta... arata prea bine! Hai ca am ajuns sa-l fac si eu (dupa doi ani). Dar ma reusit, nu?E la cuptor si miroase tare bine. Deabia astept sa-l devorez!Revin cu impresii, pareri, mhhhh-uri... Sorinelu', cum a fost tortul? Report
December 28, 201312 yr comment_210541 Na belea, că am uitat să-ți spun... Păi, ce crezi? L-am devorat! Și am decis să-l mai fac odată. Am cumpărat merele și dacă am ceva timp mâine trec la acțiune. Report