December 10, 201213 yr comment_174230 Maine le fac si eu p-astea, ce frumoase le-ai facut Petu, acum le vazui!!Am o pofta nebuna de fursecarit, daca tot sunt consemnata la domiciliu, n-am timp sa ma plictisesc!Pup gasca fursecoasa! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Pupam si noi inapoi Sa ai spor,Gelutza!Multumesc frumos, tre' sa am ca altfel nu fac planu'! Report
December 23, 201213 yr comment_176760 Am facut fursecurile Petunela si sunt super!!! Aluatul e super fain, m-am indragostit de el, se lucreaza asa de frumos!!Revin cu poze, dar cand o sa am timp, toata ziua am fursecarit iar acum merg la o zi de nastere.Le-am umplut cu dulceata de caise, de fragi si altele cu nutella. Merci mult de tot ! Report
December 28, 201213 yr comment_177246 Multumesc tare mult ! Foarte bune fursecurile (mi-au iesit cu un gust intens de lamaie).Le-am lipit cu gem de caise,gem de smochine si gem de zmeura. Report
December 29, 201213 yr comment_177497 Le voi face mereu ca tare mi-au mai placut, incepind cu aluatul care se lucreaza exceptional.Petu Report
January 11, 201313 yr Author comment_179866 Fetelor,ma bucur tare mult ca va plac si voua fursecurile si mai ales aluatul.V-au iesit tare frumoase,iti vine sa le mananci cu ochii. Cand o vad pe Elena o sa-i transmit si ei,sigur se va bucura.De cand am primit reteta le fac si eu in fiecare an Report
December 20, 201510 yr comment_233403 Fara dulceata, dar buneee! Fiica-mea a zis ca-s mai bune la gust decat islerele .Am vrut sa pun glazura in forma de steluta dar mi-a iesit prea groasa si nu arata cum trebuie. Asa ca am pus doar niste "puncte" de glazura. Report
January 1, 201610 yr comment_233653 Fara dulceata, dar buneee! Fiica-mea a zis ca-s mai bune la gust decat islerele .Am vrut sa pun glazura in forma de steluta dar mi-a iesit prea groasa si nu arata cum trebuie. Asa ca am pus doar niste "puncte" de glazura.Faine de tot ti-au iesit, si cu punct de glazura sunt elegante chiar Report