December 8, 201114 yr comment_114726 Reteta mea de la mama e cu600 gr faina400 g unt sau margarina200 g zahar2 oua zahar vanilat si diverse mirodenii dupa gust. Las doar 30 min la rece, minim.Ca asa aratau alea de anul trecut umplute cu gem home made Report
December 8, 201114 yr comment_114761 Am terminat bradul si inainte de cina mi-a ramas un pic de timp asa ca... Report
December 9, 201114 yr Author comment_114780 Reteta mea de la mama e cu600 gr faina400 g unt sau margarina200 g zahar2 ouazahar vanilat si diverse mirodenii dupa gust. Las doar 30 min la rece, minim.Ca asa aratau alea de anul trecut umplute cu gem home made Se aseamana retetele,numai la cantitati difera putin.Foarte faine is si ale tale Am terminat bradul si inainte de cina mi-a ramas un pic de timp asa ca... Vaiii ce frumos stau aliniate.Foarte frumoase au iesit Report
December 9, 201114 yr comment_114875 Mersi, decoratiile acelea fac toti banii, aproape ca am terminat bradutii, acu vreau sa incerc forma de brad de anul trecut. Report
December 19, 201114 yr comment_116744 Le-am facut si eu , fursecurile/biscuitii Elena, pus la pachete deja...super reteta . Merci petu Report
December 19, 201114 yr comment_116837 Dupa cum am promis, le-am facut si noi, foarte bune, multumim. Report
December 19, 201114 yr comment_116861 Am uitat sa pun poza cu bradutii facuti cu acelasi aluat Report
December 19, 201114 yr Author comment_116877 Am uitat sa pun poza cu bradutii facuti cu acelasi aluat Wowwww ce frumosi sunt!!!Si tare de efect,eleganti,exact cum sunt eu invatata cu ce faci tu Report
December 19, 201114 yr comment_116889 Multumesc frumos meritul e al aluatului care e excelent.dar... eu ii vad plini de imperfectiuni am facut 6 si abia salvez unul, e extrem de important ca aluatul sa fie intins uniform si copt la fel, inca nu mi-a facut Stefano cadru din lemn in care sa intind aluatul ca sa fie egal apoi la asamblat am tot apasat pe ei ca sa se lipeasca si aproape toti mi s-a rupt steaua de la baza, noroc ca sunt destul de inalti Report
December 21, 201114 yr comment_117216 am facut si eu fursecurile si sunt grozave. Mi-a placut si mie aluatul, s-a lucrat usor, cu toate ca era cam tare cand l-am scos din frigider, dar pana la urma s-a mai relaxat... Nu au iesit perfecte, dar sunt minunate la gust. merci Petu. Report
December 24, 201114 yr comment_117636 Ceau Dia, mersi pentru reteta, ieri le-am facut, foarte bune! Report
December 27, 201114 yr comment_117947 Am facut si eu fursecurile astea (jumate de portie), dar nu le-am mai lipit cate 2, le-am lasat singure si le-am stropit cu ciocolata. Am lasat aluatul peste noapte la odihit, si dimineata era atat de tare, incat a trebuit sa-l las vreo ora pe masa, sa se inmoaie, sa-l pot lucra. Si fursecurile mi s-au rupt intr-o veselie. Le taiam cu forma si cand sa le iau de pe masa, se rupeau. In cele din urma am intins aluatul intre folii alimentare si l-am lucrat mai usor. E normal sa se rupa asa? Am respectat cantitatile la gram, mi-am luat si cantar de bucatarie special pentru fursecuri.Poze: Report
December 27, 201114 yr comment_118025 Am facut si acu doua saptamani fursecurile astea. Aratau foarte dragut, dar pe parcurs s-au fragezit cam tare de la gem si zaharul pudra s-am ami topit. Cu siguranta o sa le mai fac dar le finisez numai cu o zi inainte de a le folosi si o sa le fac mai grosute un pic pe cele ce vor fi asamblate cu gem. Asa nu se vor patrunde prea tare. si asa aratau dupa doua saptamani Report
December 28, 201114 yr comment_118123 Am facut si eu fursecurile, foarte bune! Multumesc pentru reta!Eu le-am facut in forma de stelute dar fara sa mai fac gaura in mijloc pentru ca se rupea aluatul.Le-am lipit cate doua cu o crema de ciocolata si le-am pudrat cu zahar doar inainte de servire. Au fost foarte apreciate,se repeta cu siguranta. Report
April 6, 201214 yr comment_141582 Pepite cu caviar de ciocolata si variatii pe aceasi tema: Eu am facut bilute mici de maimea unui jumatati de nuci:unele le-am lipit cate doua cu gem de coarne Unele le-am lasat asa si le-am tras in ciocolata Voilà setiunea: Si caviaru' Multumesc Diana, se refac cat de curand! Report
April 9, 201214 yr Author comment_142048 Mmmmm ,Lili,ce bine arata si ce pofta mi-ai facut https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/eusa_drool.gif Rain,cris31,Cami,Bia,Aura imi cer scuze ca va raspund abia acuma https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/blush.gif Cami,nu stiu ce sa zic,de ce ai avuit probleme cu aluatul;eu anul trecut am facut aproape numai variutiuni de fursecuri cu aluatul asta,ca mi-a placut tare mult cum se lucreaza.In general aluatul de fursecuri e mai greu de manevrat,dar asta mi-a placut. Daca vi se pare ca e cam tare(pe viitor) pot fi mai multi factori:untul,ouale(diferenta de grame) ,dar nu va descurajati,bagati cateva secunde bile de aluat la microunde,dar numai cateva secunde:2-3-5,depinde de puterea aparatului,si intindeti apoi aluatul intre doua foi de hartie alimentara.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Report
December 9, 201213 yr comment_174030 Foarte frumos le-ai decorat, Petu! Si stiu ca sunt si bune la gust, ca le-am facut anul trecut.... Am admirat si fursecurile de la dulciuri! Se simt deja sarbatorile la voi, foarte frumos. Report
December 9, 201213 yr Author comment_174040 Mersi,aura!Asa usurel,se simt sarbatorile.Abia astept sa vina o data Report
December 9, 201213 yr comment_174044 Tre sa incep sa-mi fac lista cu ce fursecaresc pentru pachetele de Craciun Musai sa repet astea , plus crik.... Anutzei si cornuletele vaniloase. Report
December 10, 201213 yr Author comment_174077 Tre sa incep sa-mi fac lista cu ce fursecaresc pentru pachetele de Craciun https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gifMusai sa repet astea , plus crik.... Anutzei si cornuletele vaniloase. Sa ai spor,Stella! Report
December 10, 201213 yr comment_174219 Maine le fac si eu p-astea, ce frumoase le-ai facut Petu, acum le vazui!! Am o pofta nebuna de fursecarit, daca tot sunt consemnata la domiciliu, n-am timp sa ma plictisesc!Pup gasca fursecoasa! Report
December 10, 201213 yr Author comment_174223 Maine le fac si eu p-astea, ce frumoase le-ai facut Petu, acum le vazui!!Am o pofta nebuna de fursecarit, daca tot sunt consemnata la domiciliu, n-am timp sa ma plictisesc!Pup gasca fursecoasa! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Pupam si noi inapoi Sa ai spor,Gelutza! Report