December 22, 201114 yr comment_117326 Foarte frumos, Eataly, i-as tine si eu companie lui Manu, pe partea cealalta a casutei! Bia, esti bine venita! Nu-s ce-mi place mai mult.... Casuta sau fetita??? Casuta nu-i cine stie ce, ca mi-a pierit un pic din avant.Asa ca am decorat-o cam fara chef. Fetita , indubitabil. si casuta e minunata, dar n-o egaleaza pe Manu. Brava Lilly, si brava sorella cu idei salvatoare... Multumim Stella! Report
December 22, 201114 yr Author comment_117335 Eram sigura ca ma duc la dezastre, dar sora-mea Ramy a avut o idee salvatoare.Stai sa-ti explic: Aluatul e superb, parea moale si sfaramicios, va recomand sa-l intindeti direct pe hartia de copt.Dupa ce s-a copt si racit se intareste suficient. Cand am ajuns sa scot acoperisul din cuptor.Am tras de hartia de copt sa-l pun la racit, si mi-au cazut bucatiile pe jos.Bineinteles ca s-au sfaramat in bucati.Si atunci Ramy a venit cu ideea folosirii foilor de napolitana pe post de acoperis. In fine, asta-i ce a iesit. Ce dulce e Manu si ce casuta frumoasa ati mesterit Ma bucur ca in final s-a reparat.. Multumesc ca ai ales reteta mea ... Eu tocmai ce am copt o noua tura pentru fetita nasilor nostri...o sa o ornez maine si revin cu poze Oricum, tare buna ideea cu foile de napolitana...si arata si tare bine... Daca nu ma insel, vazusem undeva si o casuta cu astfel de acoperis, doar ca foile de napolitana fusesera unse cu ciocolata topita inainte.. Aluatul pare ciudat la inceput, dar dupa ce sta la frigider cateva ore bune devine tare usor de lucrat. Eu l-am lasat pe cel din tura asta o noapte intreaga si parca s-a lucrat si mai bine. E intr-adevar mai usor sa intindeti direct pe hartie de copt. Il mutati cu tot cu hartie in tava si in cuptor cu el Report
December 27, 201114 yr comment_118049 am facut casuta , n-a iesit ea perfect,dar merge.Eu am facut-o cadou vecinilor ca au 2 copii, astazi vecina ma intreba daca eu am facut-o si dovada Report
December 27, 201114 yr comment_118050 Lili si Ioana, superbe casutele voastre, iar Manu e o scumpete! Ioana super bradutul si ingerasul! Report
December 24, 201213 yr comment_176904 E foarte reusita Olguta felicitari.Ce reteta ai folosit pentru turta dulce? Report
December 24, 201213 yr Author comment_176905 E foarte reusita Olguta felicitari.Ce reteta ai folosit pentru turta dulce? Multumesc Carmen!!Reteta postata de mine pe prima pagina, iese garantat si o folosesc cu mare succes la casuta Report