December 12, 201114 yr comment_115260 Ca majoritatea celor de pe aici, cînd e vorba de SLR, sînt fan Canon. Dar cînd e vorba de un mic aparat mai mic si discret, pentru voiaj de pilda, am optat invariabil pentru Fuji.Va prezint ultimul sosit în familie : Finepix X10 Nu va luati dupa mutra lui retro, este un aparat în topul tehnologiei. Întinderea zoomului nu are nimic impresionant, (zoom x 4, echivalent 28 - 112 mm) în schimb luminozitatea opticii este deosebit de generoasa, 1:2.0-2.8Asociat cu un captor 12Mpix care dupa traditia Fuji este eficace si pe lumina slaba, rezultatele sînt excelente. Evident, nu pot sa va ascund ca mor de dragul lui Cum l-am încercat l-am si adoptat. Poza facuta noaptea, fara flash, la lumina unui bec de 40W : Report
December 12, 201114 yr comment_115264 Ca majoritatea celor de pe aici, cînd e vorba de SLR, sînt fan Canon. Dar cînd e vorba de un mic aparat mai mic si discret, pentru voiaj de pilda, am optat invariabil pentru Fuji.Va prezint ultimul sosit în familie : Finepix X10 Nu va luati dupa mutra lui retro, este un aparat în topul tehnologiei. Întinderea zoomului nu are nimic impresionant, (zoom x 4, echivalent 28 - 112 mm) în schimb luminozitatea opticii este deosebit de generoasa, 1:2.0-2.8Asociat cu un captor 12Mpix care dupa traditia Fuji este eficace si pe lumina slaba, rezultatele sînt excelente. Evident, nu pot sa va ascund ca mor de dragul lui Cum l-am încercat l-am si adoptat. Sa-l stapanesti sanatos! Cand va veni si la mine vremea pentru un aparat nou, stiu pe cine sa intreb. Report
December 12, 201114 yr comment_115301 Klein aber o-ho-hooo, si mai si costa o carutica de monede. Tare l-as mai butona si eu. Daca-l vad pe undeva îl testez neaparat!Si acum ma întreb... de ce ne tot întrebai de ce vrem Le Creusete???... Tu mai ai loc unde sa pui camerele? Report
December 12, 201114 yr Author comment_115336 Klein aber o-ho-hooo, si mai si costa o carutica de monede. Tare l-as mai butona si eu. Daca-l vad pe undeva îl testez neaparat!Si acum ma întreb... de ce ne tot întrebai de ce vrem Le Creusete???... Tu mai ai loc unde sa pui camerele? Pai nu mai am decît trei, vechiul Fuji F200EXR, pe care nu mai pot sa contez (tinea nevasta-mea ochiul pe el de cîtava vreme încoace ), batrînul meu Canon 350D si asta Nu a costat asa mult, l-am luat de departe si mi-au rambursat TVAul Report
December 12, 201114 yr Author comment_115337 Sa-l stapanesti sanatos! Cand va veni si la mine vremea pentru un aparat nou, stiu pe cine sa intreb. Sa-l stapanesti sanatos!Mie imi place mutra lui retro . Sarumîna, sarumîna, am sa pot pune poze mai frumoase pe forum Si mie mi-a placut mutra lui, retro Mie imi place pisica ta "tonica"! Hehe, e pirat batrîn si smecher, astepta sa scot ginul. Report
December 22, 201114 yr Author comment_117332 Nu înca, am vrut doar sa vad ce-i poate pielea. Dar or sa mai vina si altele Report
December 22, 201114 yr comment_117334 Foarte fain au iesit pozele, alea facute noaptea pe mal mi se par chiar deosebite. Report
December 26, 201114 yr comment_117761 Nu înca, am vrut doar sa vad ce-i poate pielea. Dar or sa mai vina si altele da, doamne, sa toarne cu galeata tot anul ! e fascinanta prima poza de dupa ploaie. Report
December 29, 201114 yr comment_118349 tii ce poze frumoase! aia de dupa ploaie e ireal de reala! Report