December 16, 201312 yr comment_209954 dovada ca si Puffy si Perla ori sunt cumintele ori nu le plac dulciurile Pai fara cafea nu mergeau! Daca lasai si o cafea, poate dispareau! Report
December 7, 20232 yr Author comment_268921 Tot ma uit la ce as putea face anul asta fiind in mare criza de timp si mi-am amintit de astia care sint rapizi de facut si foarte buni Report
December 11, 20232 yr comment_268925 Eu daca as fi in criza de tip nu as face mare lucru. De altfel in ultimii ani, chiar nu mai fac multa mancare si doar un dulce in cantitate mica si ala. Suna bine reteta, poate o incerc cand ajung acasa. Report
December 12, 20232 yr Author comment_268926 Esti la bunicit?Eu tre sa fac citiva sa am in casa si sa duc la petrecerea la serviciu da' de facut cadou ca in anii trecuti nu mai fac Report
December 13, 20232 yr comment_268927 Esti la bunicit? Da, cel mai frumos job din lume! Sunt din 27 noiembrie cu prințesa, iar vineri plec spre casa. Azi sper sa le fac cozonaci și sarmale. Report
December 13, 20232 yr comment_268928 Da, cel mai frumos job din lume! Sunt din 27 noiembrie cu prințesa, iar vineri plec spre casa. Azi sper sa le fac cozonaci și sarmale.Te invidiez pentru job! Abia astept sa am si eu asa ceva!Daca le faci de acum, sarmalele le pot pastra in congelator, dar cozonacii cred ca o sa-i devoreze inainte de Craciun. Report
December 13, 20232 yr comment_268930 Da, cel mai frumos job din lume! Sunt din 27 noiembrie cu prințesa, iar vineri plec spre casa. Azi sper sa le fac cozonaci și sarmale.Te invidiez pentru job! Abia astept sa am si eu asa ceva!Daca le faci de acum, sarmalele le pot pastra in congelator, dar cozonacii cred ca o sa-i devoreze inainte de Craciun. Îți doresc sa ai cât mai curand parte de un astfel de job. Sarmalele sunt deja puse la congelator, două caserole, iar azi am fiert doar câteva sa vedem cum au ieșit. Cozonacii, știu ca nu vor ajunge la Craciun, dar nefiind cu ei atunci, prefer sa le fac poftele acum. Report