January 17, 201214 yr comment_122815 Any, daca ai postat o reteta piemonteza musai eu sau Adriana sa prestam una siciliana. Mie mi se pare modul cel mai rezonabil de a "asasina" albusurile de prisos. Report
January 17, 201214 yr Author comment_122821 Any, daca ai postat o reteta piemonteza musai eu sau Adriana sa prestam una siciliana. Mie mi se pare modul cel mai rezonabil de a "asasina" albusurile de prisos. Da, da, eu abia astept! Si ieftin as zice eu Report
January 17, 201214 yr comment_122823 Any, daca ai postat o reteta piemonteza musai eu sau Adriana sa prestam una siciliana. Mie mi se pare modul cel mai rezonabil de a "asasina" albusurile de prisos. Da, da, eu abia astept! Si ieftin as zice eu Sugestii? Sa nu-mi zici cassata sau cannoli ca nu ma bag. Report
January 17, 201214 yr Author comment_122826 Any, daca ai postat o reteta piemonteza musai eu sau Adriana sa prestam una siciliana. Mie mi se pare modul cel mai rezonabil de a "asasina" albusurile de prisos. Da, da, eu abia astept! Si ieftin as zice eu Sugestii? Sa nu-mi zici cassata sau cannoli ca nu ma bag. Le cassatelle di Agira.Am mancat si-s fenomenale. N-am facut niciodata Report
January 17, 201214 yr comment_122829 Le cassatelle di Agira.Astea?http://www.agira.org/Pubblicazioni/ricetta-delle-cassatelle-di-agira.htmlprea multe migdale pentru mine Brutti ma buoni tre' sa fie obligatoriu facute cu alune de padure ca se produc aici. Am si eu multe albusuri dar anul asta n-am avut deloc alune. Pricomigdalele care sunt un fel de amaretti sunt facute cu migdale. Report
January 17, 201214 yr Author comment_122832 Le cassatelle di Agira.Astea?http://www.agira.org/Pubblicazioni/ricetta-delle-cassatelle-di-agira.htmlprea multe migdale pentru mine [color=#800080]Cred si eu, reteta e pentru 3 kg de faina ![/color] Brutti ma buoni tre' sa fie obligatoriu facute cu alune de padure ca se produc aici. Am si eu multe albusuri dar anul asta n-am avut deloc alune. Pricomigdalele care sunt un fel de amaretti sunt facute cu migdale. Da, stiu ca tre sa fie cu alune de padure, eu cu alune le-am facut.Dar ziceam ca se poate varia pe tema asta, nu? In functie de ce are fiecare ca doar nu-i batuta-n cuie reteta. Report