December 7, 201213 yr Author comment_173745 Cam asa. Uite ca nu mai tin minte exact, dar cam 3-4 degete avea in inaltime. Ahaaaaaaaaa, ii destul de inalt nustiu dc eu l`am vazut mai nicutz.Ma uit la destele mele si is micutze poi nu cred ca a tale or fi mai mari. ok multumesc !Depinde mult si de tava folosita. A mea chiar nu mai stiu ce diametru are, parca 28 cm. Dar, daca faci cantitate mare (dubla), foloseste o tava cat mai intinsa, de 32 cm daca ai. Daaaaa, marimea conteaza! Cu placere si spor la pregateli! Report
July 1, 201412 yr comment_218952 Foxy, iti multumesc pentru reteta si explicatii. A fost unul din cele mai bune torturi de ciocolata facut de mine.N-am avut crepes dentelles ( intre timp am gasit ) si am inlocuit cu cigarettes, dar am sa-l refac si ca la carte.Multumesc mult. Report
July 1, 201412 yr Author comment_218954 Foxy, iti multumesc pentru reteta si explicatii. A fost unul din cele mai bune torturi de ciocolata facut de mine.N-am avut crepes dentelles ( intre timp am gasit ) si am inlocuit cu cigarettes, dar am sa-l refac si ca la carte.Multumesc mult.Cu mare placere! Report