January 25, 201214 yr Author comment_124733 Si daca tot o venit vb. o visinata cand mai bem noi pe la han?! Cu frigul si ninsoarea asta ar merge de numa zic eu Asa-i mai bine???? Report
January 25, 201214 yr comment_124742 Si daca tot o venit vb. o visinata cand mai bem noi pe la han?! Cu frigul si ninsoarea asta ar merge de numa zic eu Asa-i mai bine???? Beenniissiimmoo!!!! Stii bine ca avem de recuperat Report
January 25, 201214 yr comment_124751 Felicitari! [color=#8B0000][b]Ai facut un Gateau Royal pe cinste. [/b][/color] Report
January 25, 201214 yr comment_124760 Te astept pe aici cu varianta montificata. +1 Bravo, Foxulina! nici nu stiu cum am vazut-o c-aveam ochii larg inchisi!poate de Valentine, asa... ca-s fata buna! si zici ca-n loc de gavoate n-ar merge niste cornflakes de-aia dulci? trebe ceva mai fin? cu toate ca eu parc-am vazut in Carrefour ceva gavoate. mi-amintesc de poza de pe pachet, ceva rasucit...de-aia zic. Report
January 25, 201214 yr Author comment_124771 Felicitari! [color=#8B0000][b]Ai facut un Gateau Royal pe cinste. [/b][/color]Multumesc! Intr-adevar, e foarte buna prajitura asta! Report
January 25, 201214 yr comment_124772 De la mine felicitari maxime!!! Arata într-un foaaarte mare fel si salivez instantaneu la vazul acestui gateau, cu toate ca e ciocolatos! Report
January 25, 201214 yr Author comment_124773 Te astept pe aici cu varianta montificata. +1 Bravo, Foxulina! nici nu stiu cum am vazut-o c-aveam ochii larg inchisi!poate de Valentine, asa... ca-s fata buna! si zici ca-n loc de gavoate n-ar merge niste cornflakes de-aia dulci? trebe ceva mai fin? cu toate ca eu parc-am vazut in Carrefour ceva gavoate. mi-amintesc de poza de pe pachet, ceva rasucit...de-aia zic.Prajitura asta nici nu tre' s-o vezi prea mult. Trebe' numa' s-o simti!!!! Si ramai cu ochii inchisi si-ncerci sa visezi in continuare..... Report
January 25, 201214 yr Author comment_124774 De la mine felicitari maxime!!! Arata într-un foaaarte mare fel si salivez instantaneu la vazul acestui gateau, cu toate ca e ciocolatos! E ciocolatos, da' e si belea. Daca folosesti ciocolata amaruie..... nici nu-ti bati capu' ca-i ciocolatos. Il halesti pe nerasuflate. Chiar ma gandeam la voi.... Denise parca e cu prajiturile ciocolatoase, nu? Report
January 25, 201214 yr comment_124778 Te astept pe aici cu varianta montificata. +1 Bravo, Foxulina! nici nu stiu cum am vazut-o c-aveam ochii larg inchisi!poate de Valentine, asa... ca-s fata buna! si zici ca-n loc de gavoate n-ar merge niste cornflakes de-aia dulci? trebe ceva mai fin? cu toate ca eu parc-am vazut in Carrefour ceva gavoate. mi-amintesc de poza de pe pachet, ceva rasucit...de-aia zic. Nu cornflakes. Fulgi de orez, si cînd zic fulgi nu zic boabe gen pufarin. Nu ma mai amintiti faimoasa prajitura cioco-fulgi de orez? Era foarte la moda prin anii 70-80.Acum se gasesc pe la Plafar.[center]http://mananc-inteligent.ro/wp-content/uploads/2010/08/fulgi-de-orez.jpg[/center] Report
January 25, 201214 yr comment_124793 Cum poate sa araaaatttteeee... acum daca fac cum ai facut tu pot sa mananc si eu, da' nu stiu cat va manca populatia. Ei sunt amatori de ciocolata alba si cea cu lapte... da' daca le-o fac cum vor ei numai pot manca eu.La cat de complicatoasa e treaba, e clar ca daca (e gresit 'daca', mai degraba 'cand') ma voi decide sa-l fac am sa-l fac in asa fel incat sa-l pot papa si eu. Cred ca-l voi hali pe tot eu... si ce rau imi paaarrreeee... complicat, asa cum spunea si Foxy nu e, mai mult ia de facut un blat.Cat de ciocolata, alor tai o sa le placa, ciocolata cu peste 75% cacao nu e amara deloc. Te astept pe aici cu varianta montificata. +1 Bravo, Foxulina! nici nu stiu cum am vazut-o c-aveam ochii larg inchisi!poate de Valentine, asa... ca-s fata buna! si zici ca-n loc de gavoate n-ar merge niste cornflakes de-aia dulci? trebe ceva mai fin? cu toate ca eu parc-am vazut in Carrefour ceva gavoate. mi-amintesc de poza de pe pachet, ceva rasucit...de-aia zic. eu am vazut retete si cu cornflakes, asa cum am vazut si cu blat, da tot mai bun e cu originalul Te astept pe aici cu varianta montificata. +1 Bravo, Foxulina! nici nu stiu cum am vazut-o c-aveam ochii larg inchisi!poate de Valentine, asa... ca-s fata buna! si zici ca-n loc de gavoate n-ar merge niste cornflakes de-aia dulci? trebe ceva mai fin? cu toate ca eu parc-am vazut in Carrefour ceva gavoate. mi-amintesc de poza de pe pachet, ceva rasucit...de-aia zic. Nu cornflakes. Fulgi de orez, si cînd zic fulgi nu zic boabe gen pufarin. Nu ma mai amintiti faimoasa prajitura cioco-fulgi de orez? Era foarte la moda prin anii 70-80. tu te referi la fulgii expandati de orez, nu? Report
January 25, 201214 yr comment_124869 Daca gasesti gavote , sa imi spui cine e producatorul , precis este si la mine , ca noi nordicii suntem mai cu coarne , nu gasim chiar orice producator pe piata ...nordicii sunt mai "speciali " , aici nu gasesti ce gasesti in alte tari . Ei au marcile lor , greu gasesti aici "chestii" cu aceeasi denumire si acelasi producator ca-n restul Europei . Ca sa nu stric topicul,merg la topicul initial cu intrebari despre tort si-ti scriu acolo.Dar nu pot sa nu confirm cele spuse de tine(desi credeam ca doar aici la mine e asa).Nici eu nu inteleg de ce in tarile astea,dezvoltate si facand parte din Europa,multe lucruri renumite nu le gasesti nici sa le cauti cu lumanarea.Inteleg ca-si apara piata cu produse interne,dar totusi... Report
February 6, 201214 yr Author comment_128107 L-am refacut, la cererea trupei vizitatoare. Nu mi-au ajuns trandafirii pentru ornat, da' frunzele, da! Asta e! Si o feliuta. Nucile sunt bonus : Report
February 7, 201214 yr comment_128123 Ia auzi ce zice Giulia... 'asta e torta, mi piace'. Si mie-mi place, da' m-ai omorat cu nucile. Iti faci mila si de mine cu reteta de la nucile astea frumoase? Report
February 7, 201214 yr Author comment_128278 Ia auzi ce zice Giulia... 'asta e torta, mi piace'. Si mie-mi place, da' m-ai omorat cu nucile. Iti faci mila si de mine cu reteta de la nucile astea frumoase? Pai, fa-i fetei tortul, ce-astepti? Vin si nucile acusi.... Report
February 7, 201214 yr comment_128289 Ai gasit ce trebuie, sau te-ai chinuit iarasi cu danteluzdele? Report
February 7, 201214 yr Author comment_128291 Ai gasit ce trebuie, sau te-ai chinuit iarasi cu danteluzdele? Am gasit, la Mega Image. Da' normal ca io-s sadica si m-am chinuit sa le fac iar! Am cumparat folie de teflon si-au iesit mai bune si mai repede, de data asta... Report
February 7, 201214 yr comment_128295 Ai gasit ce trebuie, sau te-ai chinuit iarasi cu danteluzdele? Am gasit, la Mega Image. Da' normal ca io-s sadica si m-am chinuit sa le fac iar! Am cumparat folie de teflon si-au iesit mai bune si mai repede, de data asta... toata noaptea a crosetat la dantele! nu vad, nu simt, mortua est! Report
February 7, 201214 yr Author comment_128301 Ai gasit ce trebuie, sau te-ai chinuit iarasi cu danteluzdele? Am gasit, la Mega Image. Da' normal ca io-s sadica si m-am chinuit sa le fac iar! Am cumparat folie de teflon si-au iesit mai bune si mai repede, de data asta... toata noaptea a crosetat la dantele! nu vad, nu simt, mortua est!Ceva de genul asta..... iti dai seama ce nebunie pe jupan? =)) Report
February 7, 201214 yr comment_128350 Ceva de genul asta..... iti dai seama ce nebunie pe jupan? Tztztz, ar trebui asta Report
February 11, 201214 yr comment_129280 Joi o intrebasem pe colega si prietena mea Emmanuelle unde gasesc un magazin de delicatese frantuzesti si vineri ea a venit direct cu raspunsul Report
February 11, 201214 yr Author comment_129327 Joi o intrebasem pe colega si prietena mea Emmanuelle unde gasesc un magazin de delicatese frantuzesti si vineri ea a venit direct cu raspunsul Asa. Si??? Unde-i continuarea???? Report
February 11, 201214 yr comment_129400 Ääähhhh... Colegaaaa, imi trece os prin os, am hamalit azi ca un sclav. Si tu vrei tort?!?!? Las' ca o veni el, mai intai sa-l merite! Report
February 11, 201214 yr Author comment_129402 Ääähhhh... Colegaaaa, imi trece os prin os, am hamalit azi ca un sclav. Si tu vrei tort?!?!? Las' ca o veni el, mai intai sa-l merite! Pai de ce iti luasi barbat???? Ca sa te spetesti muncind?? ;) Report