September 27, 20187 yr comment_243870 Ce idee buna pentru o altfel de prezentare. Ingenioasa idee. Edited September 27, 20187 yr by yoyo Report
September 27, 20187 yr comment_243872 Multumesc de apreciere, doamnelor ! :lol: Bellamama, am uns un bol de sticla cu putin unt, l-am umplut cam pe 3/4 cu mamaliga calda, pe care am nivelat-o cu o lingura, si apoi am presat pe mijloc un alt bol mai micut, ca sa fac scobitura castronelului. E foarte important ca mamaliga sa fie virtoasa, nu moale. Altfel risti sa iti iasa peri albi si nicidecum un castronel.Iar dungulitele de pe partea exterioara s-au facut singure, dupa ce-am pus cite un strop de crema din otet balsamic si s-au scurs pe mamaliga. Ingenioasa prezentarea, trebuie sao pun si eu inpractica cat cat de curand Report
September 27, 20187 yr comment_243874 Am aflat și eu de curînd că ciulamaua este prin Ardeal... tocăniță Pe la noi tocăniță este o chestie cu ceapă, carne și cartofi, adică mîncarea de cartofi. Castronelul ăla de mămăligă e genial ca și șoricelul Report
September 28, 20187 yr comment_243875 super idee. șoricelul a gustat primul, nu? https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_albino.gif Report
September 28, 20187 yr comment_243880 Dex, normal ca soricelul gusta primul, vrei sa mor otravita cu ciuperci ? Ma bucur ca v-a placut ideea castronelului comestibil. Report