Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Party

Featured Replies

Foxule detectez ceva negativ la tine:''satula de discutii inutile''? ce ai patit? iesti suparata pe ceva?!!

Stimata doamna pisicoloaga carele iesti 'mneata, am avut si io o zi mai proasta cu vesti care-asa si care-altfeli. Ca sa nu mai vorbesc de discutii si iexplicatii purtate in general la tilifon (pe banii mei! :happy1:), ori pe net, scriind romane-fluviu. Da' dupa vreo 2-3 sticloante de beuturi, imi revin la starea mea obisnuita.!

Sa bem si sa petrecem! :happy1:

Foxule detectez ceva negativ la tine:''satula de discutii inutile''? ce ai patit? iesti suparata pe ceva?!!

Geany, vorbeste paranormalul din tine :happy1:... ti-am zis sa-ti deschizi cabinet, da' nu m-ai luat in seama :happy1:

Ma in ultima vrema pe mine si pe bubu' ne obsedeaza o melodie faina greceasca a lui anna vissi ''kanenas''...de pe you tube,pare rau ca nu stiu sa dau link e bestiala..

Chiar asa, Foxxy, ce patisi? :happy1:

Eh, mai capata omu' vesti care nu-i convin, apar probleme si discutii interminabile. Da' daca e vorba de petrecere, lasam naibii si vesti si discutii si petrecem! Corect? :happy1:

Poate ajuta la destindere atmosfera(grecii sparg farfurii si se elibereaza de stres)

O cunostinta de-a mea a vrut sa-i arate sotului cat e de furioasa si a inceput sa arunce cu farfurii...Apoi a marturisit ca le alegea pe cele mai crapate mai ciobite si mai descompletate de la seturi.. :happy1:

Femeile...Da' lasa' ca si barbatii''..

Stimata doamna pisicoloaga carele iesti 'mneata, am avut si io o zi mai proasta cu vesti care-asa si care-altfeli. Ca sa nu mai vorbesc de discutii si iexplicatii purtate in general la tilifon (pe banii mei! :happy1:), ori pe net, scriind romane-fluviu. Da' dupa vreo 2-3 sticloante de beuturi, imi revin la starea mea obisnuita.!

Sa bem si sa petrecem! :wasted:

Chiar asa... cin cin :happy1: :happy1: :wasted:

Poate ajuta la destindere atmosfera(grecii sparg farfurii si se elibereaza de stres)

Nu farfurii.. eu si-asa ca mananc in din-alea de unica folosinta ca am inteles ca e ceva in aer si mi-e sa nu fac vreun pocinog sa-mi desperechez setul - zestre de la mama :happy1:

Poate ajuta la destindere atmosfera (grecii sparg farfurii si se elibereaza de stres)

Nu ar fi indicat sa urmez tehnica grecilor - strachinile-s ale proprietarei si n-am vazut prn magazine modelul asta! :happy1:

Multumesc Foxy de melodie,bubu e inebunit,l-am invatat sa danseza greceste...daca ai fi o musca la noi in casa ai muri de ras...n-ar mai fi nevoie de plici''

Multumesc Foxy de melodie,bubu e inebunit,l-am invatat sa danseza greceste...daca ai fi o musca la noi in casa ai muri de ras...n-ar mai fi nevoie de plici''

Atunci sa fac cumva sa trimit mustele la Bacau, poate-oi scapa de ele mai usor! :happy1:

Tre sa ascult si eu melodia asta.. maine de-acuma ca feciorul doarme langa mine :happy1:

Si-asa mai trsmba din nas cand mai aude tastatura :happy1:)

Vaii foxy melodia mea preferata cu Stratan:are niste versuri belea de belea,daca e adevarat ca el le-a inventat e printre singurii mai cazuti in cap'' ca mine...versuri ca:''sunt singuru' barbat care m-am nascut de ziua mea,eu beau de trei ori pe an,la craciun,de paste si in fiecare zi.. si altele..is' ''geniale''

Ia sa urmam sfatul lu' Pavel si sa ne betivanim nitel:

Foxxy, eu ma betivanesc repede... daca imi dati un pahar e suficient sa :wasted:

N-are nica! Ramane mai mult pentru mine! :wasted:

No bine... :happy1: :happy1: :happy1:

Mi-a venit pofta de inghetata... :wasted: :drool: :drool:

Vaii foxy melodia mea preferata cu Stratan:are niste versuri belea de belea,daca e adevarat ca el le-a inventat e printre singurii mai cazuti in cap'' ca mine...versuri ca:''sunt singuru' barbat care m-am nascut de ziua mea,eu beau de trei ori pe an,la craciun,de paste si in fiecare zi.. si altele..is' ''geniale''

Geany, ia d-aci:

http://www.youtube.com/watch?v=bUgd2Ir8RBk

Foxy nu ma-nebuni...baiatu' cel mare deja doarme ca maine are scoala..da ala micu e liber maine de la gradi..o sa-l culc si o sa ascult cu castile..

Mi-a venit pofta de inghetata... :drool: :drool: :drool:

Fac maine inghetate. De care vrei sa-ti trimit?

De care faci? :wasted: :wasted:

(mai am si mofturi acum :drool: :wasted: )

Mi-a venit pofta de inghetata... :wasted: :wasted: :wasted:

Foxule si Olguta daca vreti super reteta de inghetata rapida si ieftina si super buna de la bunica mea,am postat la ''bomba de inghetata '' prajita la dulciuri..daca vreti o editez,e divina fara coacere nexam.. cea mai si cea mai..

Foxy nu ma-nebuni...baiatu' cel mare deja doarme ca maine are scoala..da ala micu e liber maine de la gradi..o sa-l culc si o sa ascult cu castile..

No, bine. Te las sa-l culci pe cel mic. Din pacate, ma retrag si eu de la Party, ca mi se termina programul de internet in cateva minute. Dar, revin maine cu forte proaspete!

Distractiune placuta in continuare va doresc! :happy1:

Mi-a venit pofta de inghetata... :wasted: :wasted: :wasted:

Foxule si Olguta daca vreti super reteta de inghetata rapida si ieftina si super buna de la bunica mea,am postat la ''bomba de inghetata '' prajita la dulciuri..daca vreti o editez,e divina fara coacere nexam.. cea mai si cea mai..

Caut imediat reteta ta, ca mai am 3 minute. Dar eu nu coc nica. Ai sa vezi tu! :drool: