December 14, 200916 yr comment_9201 Bey, deci:BonBon, semineul era aici doar ca nu facusem focul ca era mai cald si plus ca le pregateam surprize surprize fetelor poze nu avem, ca BonBon ne-a rugat sa nu facem, dar va dau cuvintul meu de onoare ca e frumoasa rau!Adriana stie, ca ne-a vazut pe webcam Sa zica ea! Report
December 15, 200916 yr comment_9411 Am vazut ca-i frumoasa(cred ca e ea in avatar )si ma tot gandesc ca avem o vedeta printre noi si nu stim. :roll: Seamana cu Nico ?Bonbonela semeni cu Nico ?Yo-s geamana si nu pot dormi de curiozitate .Eu si pisica o sa murim din acelasi motiv. Report
December 15, 200916 yr comment_9414 Pisco, si eu is geamana ,si musai sa dorm la noapte ; avantajul e ca o stiu pe boni. E intradevar frumoasa exterior,dar e si mai frumoasa ca persoana. in plus mestesugareste bombonele , si nu numai . Report
December 15, 200916 yr comment_9420 Da Steluta, BonBon e ca o bombonica: dulce si la interior si la exterior! Pisko, seamana putin cu Nico, dar e mult mai frumoasa! Bey BonBon vino sa vezi periaj fin aciulea! Report
December 15, 200916 yr comment_9430 Beyyy, voi iara ma bagati in ceata? Cu care Nico tre' sa semene Bonicica? Boniceaua nu poate sa semene decat cu ea.PUNCT! Ca cine ca ea mai face BonBonuri verzi si clatite si vestitul "verde bonicelian" ? Doar ca e o taina totala: se arata doar celor "alesi"! Bonicico, si io vreau sa te vaz! Pot? Promit ca nu-ti halesc toate bonbonurile (le mai las si fetelor)! Report
December 15, 200916 yr comment_9443 Beyyy, voi iara ma bagati in ceata? Cu care Nico tre' sa semene Bonicica? Boniceaua nu poate sa semene decat cu ea.PUNCT! Ca cine ca ea mai face BonBonuri verzi si clatite si vestitul "verde bonicelian" ? Doar ca e o taina totala: se arata doar celor "alesi"! Bonicico, si io vreau sa te vaz! Pot? Promit ca nu-ti halesc toate bonbonurile (le mai las si fetelor)! Subscriu!!!!! Nu-s geamana cu nimenea, da' tot is curioasa.... si da, stiu ca virgula curiosu' moare repere! :laughing7: Deci? Cand si unde ne-ntalnim cu Boniceaua???? Ios- in Bucale duminica si probabil luni...... Vine careva la o cana de vin fiert in vreo crasma? Report
December 15, 200916 yr comment_9450 Da acuma inghesuiti-va toate,sa-mi faceti mie in ciuda ca-s departe si nu pot sa vad ce nu-i de vazut ! :roll: Zozo ,tu de cand esti blonda ai nevoie de traducator non stop. Da yo-s fata buna si ti-o prezint pe NICO .Dupa cum vezi e si ea iubitoare de palarii. qIdCL37Kedc TmEWJOB5X3s Report
December 15, 200916 yr comment_9457 Beyyy, voi iara ma bagati in ceata? Cu care Nico tre' sa semene Bonicica? Boniceaua nu poate sa semene decat cu ea.PUNCT! Ca cine ca ea mai face BonBonuri verzi si clatite si vestitul "verde bonicelian" ? Doar ca e o taina totala: se arata doar celor "alesi"! Bonicico, si io vreau sa te vaz! Pot? Promit ca nu-ti halesc toate bonbonurile (le mai las si fetelor)! Subscriu!!!!! Nu-s geamana cu nimenea, da' tot is curioasa.... si da, stiu ca virgula curiosu' moare repere! :laughing7: Deci? Cand si unde ne-ntalnim cu Boniceaua???? Ios- in Bucale duminica si probabil luni...... Vine careva la o cana de vin fiert in vreo crasma? io! Si vorbesc serios.SPER sa pot ajunge joi, cel tarziu vineri in Bucuresti si ziceam de-o mega-intalneala pe la 11 a.m. in Romana la Coloane, da' lumea se da ocupata.Sper sa vina Giorgiana, Ady, Nea Puiu, si cine-o mai vrea! Eu am lansat invitatia! Daca nu vrea nimeni, ne vedem noi doua la 11 in Romana la Coloane (la gura de metrou de la Coloane)? Report
December 15, 200916 yr comment_9462 Beyyy, voi iara ma bagati in ceata? Cu care Nico tre' sa semene Bonicica? Boniceaua nu poate sa semene decat cu ea.PUNCT! Ca cine ca ea mai face BonBonuri verzi si clatite si vestitul "verde bonicelian" ? Doar ca e o taina totala: se arata doar celor "alesi"! Bonicico, si io vreau sa te vaz! Pot? Promit ca nu-ti halesc toate bonbonurile (le mai las si fetelor)! Subscriu!!!!! Nu-s geamana cu nimenea, da' tot is curioasa.... si da, stiu ca virgula curiosu' moare repere! :laughing7: Deci? Cand si unde ne-ntalnim cu Boniceaua???? Ios- in Bucale duminica si probabil luni...... Vine careva la o cana de vin fiert in vreo crasma? io! Si vorbesc serios.SPER sa pot ajunge joi, cel tarziu vineri in Bucuresti si ziceam de-o mega-intalneala pe la 11 a.m. in Romana la Coloane, da' lumea se da ocupata.Sper sa vina Giorgiana, Ady, Nea Puiu, si cine-o mai vrea! Eu am lansat invitatia! Daca nu vrea nimeni, ne vedem noi doua la 11 in Romana la Coloane (la gura de metrou de la Coloane)? Apai io vineri inca-s aici!!!!! Sambata dis-de-morning spalam putinica, speram sa n-avem probleme pe drumuri si sambata seara sa nimerim vreo pensiune in Arad sa dormim si noi ca tot omu' calator. Iar duminica dimineata ne caram spre Bucale - inca nu stim exact traseul, depinde care zona e mai neinzapezita. In principiu, traseul e: Arad - Deva - Sibiu - Ramnicu Valcea - Pitesti - Bucuresti. Da' nu exclud nici varianta cu Arad - Timisoara - Craiova - Pitesti - Bucuresti, depinde de vreme. Asa ca..... daca mai esti duminica seara in Bucuresti, cu mare bucurie as iesi la interval.... ori luni!!!! Report
December 15, 200916 yr comment_9492 Pisko, mie-mi place cum imi explici tu, asa ca ma alint! daca ziceai "cantareata Nico" nu mai puneam intrebari!Foxyy, da, mai is! Si da, vreau!Deschisei topic de-ntalneli, asa ca, cine mai doreste, cine mai pofteste....Aci, la Off-uri! Report
December 21, 200916 yr comment_11164 Cori, soft ? Ma duc la nani... Mi-a ajuns cat am petrecut Report
December 21, 200916 yr Author comment_11191 Moaaaaaama, se vede c-am lipsit pe-aici v-ati facut de cap.Cum cu Nico? :shock: Nu-mi place Nico, parca plange tot timpul. Da', io-s in avatar, nu-s vedeta, da-s data cu ruj :laughing7: si io de obicei nu ma dau, ca-l ling pe tot in primele 3 minute si am auzit ca nu face bine la stomac. Si voi doar ma alintati cu frumusetea %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> si va pup, dar acum daca vin fara ruj o sa ziceti ca buey, dadeai mai bine-n avatar. Report
December 21, 200916 yr comment_11230 Da-da! Adevarul e ca rujul face pa "oama"! Ia pune un avatar fara ruj si vedem noi! Daca pui si dude d-alea buuune, nici nu vedem ca n-ai ruj! Report
December 21, 200916 yr comment_11323 Bonicica, am intuit eu ca tu esti in avatar. Esti o frumoasa, parerea mea! Da' zi dom'ne si mie ce faci sa ai tenu asta? Si mai are si copil de opshpici ani, auzi la ea! :shock: Report
December 21, 200916 yr Author comment_11360 Sunteti voi niste dragute si va multumesc. %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Suna bine la venerabila-mi varsta. Lapi, copchilu' are nooshpe. Tenul, da, si io mi-s mandra de el (si-s si modesta dupa cum se vede) e genetic, nu-i fac nimic special, e cu autoreparare, autointretinere, etc. Ba mai mult, ani de zile nici nu l-am dat cu crema fiindca nu suport crema pe maini. :laughing7: Acum il dau cu toate ca mai uit. Dar! nu ma culc niciodata (sau foarte rar dupa 12 noaptea) fumez :laughing7: dar nu beau alcool. Apa rece ca gheata (dar nu gheata) cat de des, castraveti, crema Strivectin, (si altele cand nu uit) si-n rest rad cat de mult pot, am doar riduri de expresie. De bronzat m-am bronzat cat am putut de mult, dar nu intre orele 12-15. Am facut si solar si mai fac. Stiu ca nu-i bine, dar nu exagerez. La intalnire voi veni cu bomboane, asa poate nu va prindeti ca n-am ruj. Report
December 22, 200916 yr comment_11621 Iaca si un modest obol din partea mea. ale mele is mai peizane,fara dichis. Report
December 23, 200916 yr Author comment_11664 Stella, lasa dichisul, arata incredibil de bine si ceva ma face sa cred si ca-s ceva mai bune ca ale mele. :laughing7: (si nu doar faptul ca ai folosit ciocolata mai buna, si-anume elvetiana :mrgreen: ci si ca esti mai priceputa) %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Report
December 23, 200916 yr comment_11678 Stelluto, tare fain arata! Boni, dar avem ciocolata buna si aici, in Romania ! Report
December 23, 200916 yr Author comment_11736 Stelluto, tare fain arata! Boni, dar avem ciocolata buna si aici, in Romania !Ofcors :laughing7: da' aia elvetiana si belgiana e mai buna. Si mie pe-aia nu-mi vine s-o topesc, o mananc asa. Report
December 23, 200916 yr comment_11777 Care-s ale mele? Pot sa iau un trandafir, o frunza si-o pastaie? Topicu-asta nu trebuia sa se cheme "Party", ci "Topic de ofticat zoazorelul"! Bomboniti voi, priceputelor, ca io vin si le halesc! Arata asa bine si mie-mi place asa mult sa le...privesc , ce credeati? Nu ca le-as manca....Noooo! :twisted: Report