November 25, 200916 yr comment_875 Am venit cu CLATITELEEEEE !!!!! Care vrea cu mere,care cu visine,care cu zmeura ? io vreau cu visine daca nu-i cu suparare Report
November 25, 200916 yr comment_877 mai mai ce party ati incins deja. pai eu ce sa aduc, ca aduserati de toate, poate ceva lemne la semineu, si un limoncello de casa? Uaa, limoncello, limoncello! Apropos, unde ati uitat-o pe Yandira? Pesi, drupi, Sandi? Floricica, meLuce? De Yandri m-am ocupat eu personal! Sper sa vina! Report
November 25, 200916 yr comment_887 Mai fetelor, dar light ce aveti? ca ma stiti, ma respect io ma delectez c-un iaurt light, vrei jumate? Report
November 25, 200916 yr comment_899 Fetelor,cucuietelor,pai de asta am facut clatite pe toate gusturile,sa aveti de unde alege !Poftiti!Acuma dupa atatea clatite ma cam lua cu somn.Va zic noapte buna. Ne vedem si miine seara la petrecere . Report
November 26, 200916 yr comment_1266 FTL, dar asta seara nu e tzurai? sau te pomeni ca oti fi mahmure! ntz ntz ntz! Report
November 26, 200916 yr comment_1271 FTL, dar asta seara nu e tzurai? sau te pomeni ca oti fi mahmure! ntz ntz ntz! joia, ca la tigani?(scuze, peace, man!)sau joia tineretului? sa stiu un' ma-ncadrez :roll: Report
November 26, 200916 yr comment_1274 FTL, dar asta seara nu e tzurai? sau te pomeni ca oti fi mahmure! ntz ntz ntz! Strangem forte pentru W.E-nd.Si apoi vaz ca amfitrioana nu-i acasa.Am inteles ca coace ceva . Report
November 26, 200916 yr comment_1303 Ralucoooo, tu nu vazusi cat de "fioros" e Matisse? Mie mi-e frica ! da' raaau de tot! Report
November 26, 200916 yr comment_1361 Am venit cu CLATITELEEEEE !!!!! Care vrea cu mere,care cu visine,care cu zmeura ?V-am dedicat si floricica.Pana primim mikeymouse. Stiu ca am aterizat cam tarziu, da' o juma' de clatita cu ce-o fi , nu mai este? Report
November 26, 200916 yr comment_1367 Bai sa-mi bag picioarele, beau singura? Nu, bre, sunt si io acia! Dadeam sa-mi bag picioarele langa ale tale, ca avem ciorapi jemeni, da' varsai vinul pe aparatul de pozat :shock: Pe bune, sa moara puricii blanoaselor!L-am sters frumusel si l-am pus la loc! Nu io.... :geek: Report
November 27, 200916 yr comment_1608 Ma primiti si pe mine la party? :roll: vin cu floricele de porumb pentru toata lumea Report
November 27, 200916 yr comment_1870 Mai, va feriti de mine? S-a mutat sediul petrecerii si eu nu stiu? Aseara beam doar eu cu Motana, asta seara tot 2 ratacite pe aici? Report
November 27, 200916 yr comment_1874 Ma primiti si pe mine? Vreau si eu sa beau ceva, orice ca am o seteeeeeeeeeeee... Report
November 27, 200916 yr comment_1880 ceai de hibiscus vrei?ca e inca cald!N-am baut de cand mama m-a facut... dar nu-i tarziu, nu? Daca nu ai nimic mai tare, bun si ceaiul de hibiscus. Multam!Atunci eu dau la schimb niste negrese ciocolatoase. Le place ideea? Sorina Report