December 5, 200916 yr comment_5763 Carly kedvesz (scuze daca am gresit al scriere, de citit se citeste chedves)... Nici io nu port pijamale, dar la "pijama-party" asta-i tiunuta! viewtopic.php?f=3&t=24 iote-aci unde tre' sa zici bonjur la lume! Report
December 5, 200916 yr comment_5777 Carly kedvesz (scuze daca am gresit al scriere, de citit se citeste chedves)... Nici io nu port pijamale, dar la "pijama-party" asta-i tiunuta! viewtopic.php?f=3&t=24 iote-aci unde tre' sa zici bonjur la lume! Vaz ca-i multa lume ce nu serveste pijamale... Atunci, mai degraba facem party-n costum de baie! Report
December 12, 200916 yr comment_8399 Asta-i bun? Ca mai verde n-am gasit! :cry: Bun s-asa rau!!!! Report
December 12, 200916 yr comment_8402 Bai, volpino, vorbesti "cifrat"? Ori ii bun, ori ii rau, ca sa stiu daca sa-l iau! Ca le-am zis ca sa-l tina sa iau OK-ul!Ca daca nu, il iau p-asta: Report
December 12, 200916 yr comment_8452 Bai, volpino, vorbesti "cifrat"? Ori ii bun, ori ii rau, ca sa stiu daca sa-l iau! Ca le-am zis ca sa-l tina sa iau OK-ul!Ca daca nu, il iau p-asta Asa, da!!!! Report
December 12, 200916 yr comment_8456 Bai, volpino, vorbesti "cifrat"? Ori ii bun, ori ii rau, ca sa stiu daca sa-l iau! Ca le-am zis ca sa-l tina sa iau OK-ul!Ca daca nu, il iau p-asta:[attachment=0]cb.jpg[/attachment] Kiken s-a apucat sa pozeze pentru avatare? Vreau si io unul 8-) Report
December 12, 200916 yr comment_8472 Bai, volpino, vorbesti "cifrat"? Ori ii bun, ori ii rau, ca sa stiu daca sa-l iau! Ca le-am zis ca sa-l tina sa iau OK-ul!Ca daca nu, il iau p-asta:[attachment=0]cb.jpg[/attachment] Kiken s-a apucat sa pozeze pentru avatare? Vreau si io unul 8-) Un ce? Trebe specificat, sa nu se-nteleaga gresit... Un avatar, un costum ori un model??? Report
December 13, 200916 yr comment_8735 Pijama party e o porcarie. Am fost demult in State la un party cu tema si m-a decepiionat: barbatii fascinati de fundurile femenine nu mai au conversatie iar femeile obsedate de "a poza" devin "blonde" Instinctul invinge si toti ajung in pat banuiesc... Nu, la noi e alt obicei tare frumos si tare distractiv si relaxant la fel ca nelipsitele petreceri de babyshowerE sau despartire de burlacie. Pijamada e o petrecere exclusiva, doar intre femei, fete sau fetite..care dorm in casa unei prietene. De obicei fetitele raman sa doarma in casa prietenei cand e ziua ei, cand au si o piscina fac piscinada cu jocuri si apoi toti la dus, isi pun pijamalele si incepe pijamada!! . Toate femeile de orice varsta participa la vreo pijamada caci ideea e sa se adune femei si sa se distreze dupa plac si inventivitate., fara copii, fara sot, l i b e r e deci !!!!!!. Multe isi aduc sleeping bag si le pun in salonul mare sau in dormitor sau in gradina. Altele care au case mari, la sfarsitul petrecerii se duc in dormitoaele respective.Vara cand e cald si poti dormi afara o facem in hamace si cu gradina luminata de multe lampi solare. Pijamaua in sine nu are importanta desi...ca femei....toate innoim o pijama pentru acest moment. Nu se cineaza ca pe nimeni nu intereseaza mancarea la ora aia, dar de obicei se pun snakuri, bauturi, cafele de tot soiul si arome, ceaiuri, prajiturele multe si variate si eventual fondue pentru ca e simplu si toate pot baga furculita fara sa te preocupi de farfurii,tacamuri etc. Cand e afara sau exista un semineu in casa, se fac “frigarui” de marshmallows, dca nu se frig la flacara unei lampe de spirt ( La iesiri la camp la pic nic aici se pune marshmallows pe o ramurica si se coc la foc pe toate partile pana se caramelizeaza). Si intre timp stai la taclale. Sant multe jocuri speciale pentru aceasta ocazie, unele decente, altele mai deochiate, totul e permis inafara de lamentari si jeluiri. Noi santem un grup autoselectionat, ne avem la superlativ caci ne cunoastem de mult si am exclus cu timpul cele care se deprima usor sau devin melancolico-blegoase la un pahar. Unele pregatesc video cu filme sau cu cantaretii la moda sau cu cei de pe vremea disco sau rock si ne distram imitand dansurile. Asteptam cu multa emotie cate o pijamada caci femeile sant inventive si creative si niciodata nu se plictisesc laolalta. Ideea e ca noaptea esti liber, dezlegat de telefoane, de absolut toate obligatiile, si parca ai mai multa intimitate. Cred ca toate femeile au nevoie de o noapte libera, tare iti prieste. Ne adunam pe la 9 seara. Odata pe la 11 noaptea ne venise pofta sa mancam tacos si imi amintesc ca de data aceea am acceptat-o si pe Ingrid care tocami absolvise facultatea. Si in drum dam peste o adunare de persoane imbracati de seara in fata unui salon de dans ca era Ziua Profesorului. Ingrid ne-a bagat pe toate pe rand cu legitmatia ei de student (toate eram in slapi si jeans) dar nu conta, ca eram in gloata si am dansat pana la 1 noaptea. Bluzele noastre si parul erau ude ca din piscina ....Acasa am continuat pijamada pana la 6 dimineata. Putine ori m-am distrat ca in noaptea aia. Report
December 14, 200916 yr comment_8964 La noi a fost pyjama party sambata seara Fericire mare pentru fete, incordare maxima pt noi, astia batrani :shock: Report
December 14, 200916 yr comment_9033 Pijama party e o porcarie. Am fost demult in State la un party cu tema si m-a decepiionat: barbatii fascinati de fundurile femenine nu mai au conversatie iar femeile obsedate de "a poza" devin "blonde" Instinctul invinge si toti ajung in pat banuiesc... Nu, la noi e alt obicei tare frumos si tare distractiv si relaxant la fel ca nelipsitele petreceri de babyshowerE sau despartire de burlacie. Pijamada e o petrecere exclusiva, doar intre femei, fete sau fetite..care dorm in casa unei prietene. De obicei fetitele raman sa doarma in casa prietenei cand e ziua ei, cand au si o piscina fac piscinada cu jocuri si apoi toti la dus, isi pun pijamalele si incepe pijamada!! . Toate femeile de orice varsta participa la vreo pijamada caci ideea e sa se adune femei si sa se distreze dupa plac si inventivitate., fara copii, fara sot, l i b e r e deci !!!!!!. Multe isi aduc sleeping bag si le pun in salonul mare sau in dormitor sau in gradina. Altele care au case mari, la sfarsitul petrecerii se duc in dormitoaele respective.Vara cand e cald si poti dormi afara o facem in hamace si cu gradina luminata de multe lampi solare. Pijamaua in sine nu are importanta desi...ca femei....toate innoim o pijama pentru acest moment. Nu se cineaza ca pe nimeni nu intereseaza mancarea la ora aia, dar de obicei se pun snakuri, bauturi, cafele de tot soiul si arome, ceaiuri, prajiturele multe si variate si eventual fondue pentru ca e simplu si toate pot baga furculita fara sa te preocupi de farfurii,tacamuri etc. Cand e afara sau exista un semineu in casa, se fac “frigarui” de marshmallows, dca nu se frig la flacara unei lampe de spirt ( La iesiri la camp la pic nic aici se pune marshmallows pe o ramurica si se coc la foc pe toate partile pana se caramelizeaza). Si intre timp stai la taclale. Sant multe jocuri speciale pentru aceasta ocazie, unele decente, altele mai deochiate, totul e permis inafara de lamentari si jeluiri. Noi santem un grup autoselectionat, ne avem la superlativ caci ne cunoastem de mult si am exclus cu timpul cele care se deprima usor sau devin melancolico-blegoase la un pahar. Unele pregatesc video cu filme sau cu cantaretii la moda sau cu cei de pe vremea disco sau rock si ne distram imitand dansurile. Asteptam cu multa emotie cate o pijamada caci femeile sant inventive si creative si niciodata nu se plictisesc laolalta. Ideea e ca noaptea esti liber, dezlegat de telefoane, de absolut toate obligatiile, si parca ai mai multa intimitate. Cred ca toate femeile au nevoie de o noapte libera, tare iti prieste. Ne adunam pe la 9 seara. Odata pe la 11 noaptea ne venise pofta sa mancam tacos si imi amintesc ca de data aceea am acceptat-o si pe Ingrid care tocami absolvise facultatea. Si in drum dam peste o adunare de persoane imbracati de seara in fata unui salon de dans ca era Ziua Profesorului. Ingrid ne-a bagat pe toate pe rand cu legitmatia ei de student (toate eram in slapi si jeans) dar nu conta, ca eram in gloata si am dansat pana la 1 noaptea. Bluzele noastre si parul erau ude ca din piscina ....Acasa am continuat pijamada pana la 6 dimineata. Putine ori m-am distrat ca in noaptea aia. Îsi aduc si cipîndeilshii? Ca daca da...acolo e e de mine. Vorba ta, cine se gandeste la mancare? Is admise orice fel de pajamas?Ca ma gandesc ca acolo la voi e caaaaaald. Poate vezi masaju' pana vine vacanta, ca daca raspunsul la intrebarile mele de mai sus e da...îmi ieu belet spre Mexicoooo, arrribaa, andale, andale -vorba lu' Otti. :laughing7: Report
December 14, 200916 yr comment_9035 Daca nu îi aduce nimeni, îi aduc io , mai ales pe blndulica ala si pe cel din stanga , u-la-la! Report
December 14, 200916 yr comment_9089 Tentez pe cineva cu un pahar de vin la gura sobei? Daaaaaaaaa!!!!!! Io am deja cana cu vin fiert alaturea!!!! Report
December 14, 200916 yr comment_9124 |Pun ce vreti voi! Veniti? Io plec d-aci sambata dimineata si duminica seara cre'ca-n in Bucuresti. E bine asa? Report
December 14, 200916 yr comment_9143 Nici tu nu ai fost acolo.... Pentru ca eu nu te cred pana nu vad poza cu voi 2-o ! Report
December 14, 200916 yr comment_9146 De parca o crede cineva fara poze! Ia, macar un print screen cu Adriana! hai! Report
December 14, 200916 yr Author comment_9182 Ralucaaaa, unde te pitisi, in semineu? Iesi, ca uite fetele vor dovada, print screen cu Adriana. Report