Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Intalnirile artistilor culinari

Featured Replies

• Author

Iarna va mai intilniti? :D Inca nu-s 100% sigura, dar weekend-ul viitor s-ar putea sa fiu prin Bucuresti, daca sinteti interesate de-o cafea :sm2:

Carmella, ne-ntalnim oricand avem ocazia, asa ca te asteptam! Cand vei fi 100% sigura, vii si zici!:occasion14:

• Author

Si pe 30 noiembrie, Zoazo?

Si pe 30 noiembrie, Julix! Cum sa nu? Cu drag!

• Author

Iarna va mai intilniti? :floare: Inca nu-s 100% sigura, dar weekend-ul viitor s-ar putea sa fiu prin Bucuresti, daca sinteti interesate de-o cafea :D

N-a fost cafea, a fost bere si apa plata! Si pizza, si paste! Iarasi o seara superba, cum m-am invatat, intre oameni dragi.Iat-o pe Carmella tot tanara, tot frumoasa si tot debordand de optimism, desi era dupa o zi de cursuri:

post-73-13816054712903_thumb.jpg

Si noi, cele trei artiste culinarese! Serioase, grave, pline de prestanta, cu morga...mai zic? Poza graieste!

post-73-13816055251244_thumb.jpg

:D sa va fie de bine intalneala' doamne dragi :floare: Mmmm!! pizzaa,ppaassttee,beerree!! :D (apa plata ma fac,ca nu o vad :D ) :D

Tare ma bucur sa va vad! :D

• Author

:D sa va fie de bine intalneala' doamne dragi :floare: Mmmm!! pizzaa,ppaassttee,beerree!! :D (apa plata ma fac,ca nu o vad :D ) :D

Tare ma bucur sa va vad! :D

Deh, bre, Geanny, daca tu te dai greu plecata...

Iaca bonu(x)s pentru tine:

post-73-13816066510269_thumb.jpg

post-73-13816066641661_thumb.jpg

Pastele nu le pozai, ca ne hlizeam, da'au fost carbonarra! Sa zica si Carmella, ca ea si le-a dorit!

Iarna va mai intilniti? :D Inca nu-s 100% sigura, dar weekend-ul viitor s-ar putea sa fiu prin Bucuresti, daca sinteti interesate de-o cafea :D

N-a fost cafea, a fost bere si apa plata! Si pizza, si paste! Iarasi o seara superba, cum m-am invatat, intre oameni dragi.

Cu mentiunea ca una dintre noi nu se vrea publica, iat-o pe Carmella tot tanara, tot frumoasa si tot debordand de optimism, desi era dupa o zi de cursuri:

Si noi, cele trei artiste culinarese! Serioase, grave, pline de prestanta, cu morga...mai zic? Poza graieste!

Mulțumesc pentru poze, pentru intilnirea asta si, in general, pentru ca existi, Zozo :floare:

A fost o seara minunata, in care am cunoscut din nou fete minunate :D chiar daca beneficiază inca de anonimitate, una sa stiti ca e nora mea de acum, testata si adjudecata :D

Pe noi celelalte ne vedeti cita prestanta avem :D

• Author

Carmella, daca voi n-ati exista, nici eu n-as exista.Deci, eu exist prin voi si pentru voi! Si tare mi-ar fi drag sa ne mai intalnim!

Cat despre poza, sarea seriozitatea din noi, nene! Discutam chestiuni importante, soarta lumii, ale-alea! D-aia nu zambeam! Da deloc!

Carmella, mama, eu incep sa-mi cat rochita buna, sexoasa, de nunta. Si vin si cu inconstientu'! Asa ca ai maare grija sa nu ma deprimi, ca dup-aia tre'sa-mi cati tu psiholog sa ma treaca depresiunea! :floare: :D

Da' ce pizza e aceea cu felii de ou fiert deasupra?! adica ,cu ce era ?! ca pare interesanta :floare:

Deci Zoazo' jur ca ii spuneam Stelinei ieri dimineata pe p.m cand mi-a dat o reteta ,ca te-am visat,parca venisem la tine la Bucale' ,si-ti adusesem placinte si era si Stefan si alte persoane..

Iaca,cum interpretez abea acum eu visul meu :D placintele erau reteta faina de la Stelin',iar faptul ca te-am vazut sunt pozele pe care le-ai pus acum :D :D ,stiu ca e interpretare proprie,dar tre' sa recunosc,ca le am :D

Cum mai esti cu dintisorul,te mai supara?! :D

• Author

:floare: Geanny! Nu vrei tu sa faci visul ala realitate? Ia hai incoace, cu placinte sau fara!

Pizza aia se cheama New York, dar, dupa parerea mea avea cam multa paine.De rest: salam, ciuperci, ou fiert si sunca!

Ailalta avea anghinare in loc de ou!

Hi hi! cine stie?! poate intr-o zi :floare: sar-na' ca macar mi-ai descris ( ca stii ce curioasa sunt :D ) asa parca simt ca am fost si eu acolo cu voi :D

Sa va fie de bine intalnirea doamnelor dragi :floare:

Eu eram prea departe ca sa apar pe acolo.

Pup tulemond.

Iarna va mai intilniti? :) Inca nu-s 100% sigura, dar weekend-ul viitor s-ar putea sa fiu prin Bucuresti, daca sinteti interesate de-o cafea :)

N-a fost cafea, a fost bere si apa plata! Si pizza, si paste! Iarasi o seara superba, cum m-am invatat, intre oameni dragi.Iat-o pe Carmella tot tanara, tot frumoasa si tot debordand de optimism, desi era dupa o zi de cursuri:

Uite-asa va mai vede omul! :)

• Author
Elena, oricand ai drum, da un semn! :) Eu sunt mereu dispusa sa cunosc oameni noi! Si, cred eu, n-as fi singura! :)

Elena, oricand ai drum, da un semn! :) Eu sunt mereu dispusa sa cunosc oameni noi! Si, cred eu, n-as fi singura! :)

[i]Multumiri deosebite! voi anunta din timp cand ajung prin zona :)

[/i]

• 1 month later...
Ca tot a zis Zoazo sa dam semne, ma prezint eu. Pe 30 noiembrie, incepand cu orele 16-17 voi fi prezenta in Bucuresti, in zona Dristor( acolo campez de data aceasta), in drum spre Paris, unde voi sta saptamana care urmeaza acelei zile. Zic si de una si de alta, poate ma lipesc de mai multe intalneli. :occasion15: :scratch:

Ca tot a zis Zoazo sa dam semne, ma prezint eu. Pe 30 noiembrie, incepand cu orele 16-17 voi fi prezenta in Bucuresti, in zona Dristor( acolo campez de data aceasta), in drum spre Paris, unde voi sta saptamana care urmeaza acelei zile. Zic si de una si de alta, poate ma lipesc de mai multe intalneli. :occasion15: :love7:

Daca nu apare vreo petrecere la interval (inca n-am primit vreo invitatie oficiala), mi-ar placea sa vin pe 30 noiembrie pe la Dristor... :scratch:

Ca tot a zis Zoazo sa dam semne, ma prezint eu. Pe 30 noiembrie, incepand cu orele 16-17 voi fi prezenta in Bucuresti, in zona Dristor( acolo campez de data aceasta), in drum spre Paris, unde voi sta saptamana care urmeaza acelei zile. Zic si de una si de alta, poate ma lipesc de mai multe intalneli. :occasion15: :love7:

Daca nu apare vreo petrecere la interval (inca n-am primit vreo invitatie oficiala), mi-ar placea sa vin pe 30 noiembrie pe la Dristor... :scratch:

Si mie mi-ar face mare placere sa ne cunoastem.

• 2 weeks later...
  • Author

Si ne-ntalniram, si nu ne mai dadeam duse, si depanaram si raseram.Julixa, tonica si dulcica, asa cum o stiu, a venit cu sora ei, Aurora!

Tare frumos a fost:

post-73-13858424120999_thumb.jpg

post-73-13858424127054_thumb.jpg

:huh: ce rozalie esti Zoazo'! :huh: si vad la urechiuse cumva si cerceii cei noi?!

Sa va fie de bine intalneala! :blink:

:huh: ce rozalie esti Zoazo'! :huh:

De cand o vazui pe Zozo cu poncio pre dansa incepu inima sa-mi bata mai tare :blink:

• Author

Breee, mai usure cu beutura, sa nu faci f'un infract la cordu'inimii! :huh:

Dragos, e de bine? Sau e de rau?

• Author

:huh: ce rozalie esti Zoazo'! :huh: si vad la urechiuse cumva si cerceii cei noi?!

Sa va fie de bine intalneala! :blink:

Da! Favoritii mei, cei grena!:huh:

Breee, mai usure cu beutura, sa nu faci f'un infract la cordu'inimii! :huh:

Dragos, e de bine? Sau e de rau?

Zozo, ce ialtau ialtau! :blink:

Da! Favoritii mei, cei grena!:huh:

Esti tare! eu nu asi sti care ar fi favoritii mei,ca toti imi plac de numa :huh:

Pup si restul gastii si pe Julix,si surioara si pe Pat'(Patrik) :huh: :blink: