October 4, 201312 yr Author comment_206099 Iarna va mai intilniti? Inca nu-s 100% sigura, dar weekend-ul viitor s-ar putea sa fiu prin Bucuresti, daca sinteti interesate de-o cafea Carmella, ne-ntalnim oricand avem ocazia, asa ca te asteptam! Cand vei fi 100% sigura, vii si zici! Report
October 5, 201312 yr Author comment_206141 Si pe 30 noiembrie, Zoazo? Si pe 30 noiembrie, Julix! Cum sa nu? Cu drag! Report
October 12, 201312 yr Author comment_206492 Iarna va mai intilniti? Inca nu-s 100% sigura, dar weekend-ul viitor s-ar putea sa fiu prin Bucuresti, daca sinteti interesate de-o cafea N-a fost cafea, a fost bere si apa plata! Si pizza, si paste! Iarasi o seara superba, cum m-am invatat, intre oameni dragi.Iat-o pe Carmella tot tanara, tot frumoasa si tot debordand de optimism, desi era dupa o zi de cursuri: Si noi, cele trei artiste culinarese! Serioase, grave, pline de prestanta, cu morga...mai zic? Poza graieste! Report
October 12, 201312 yr comment_206493 sa va fie de bine intalneala' doamne dragi Mmmm!! pizzaa,ppaassttee,beerree!! (apa plata ma fac,ca nu o vad ) Tare ma bucur sa va vad! Report
October 12, 201312 yr Author comment_206494 sa va fie de bine intalneala' doamne dragi Mmmm!! pizzaa,ppaassttee,beerree!! (apa plata ma fac,ca nu o vad ) Tare ma bucur sa va vad! Deh, bre, Geanny, daca tu te dai greu plecata... Iaca bonu(x)s pentru tine: Pastele nu le pozai, ca ne hlizeam, da'au fost carbonarra! Sa zica si Carmella, ca ea si le-a dorit! Report
October 12, 201312 yr comment_206495 Iarna va mai intilniti? Inca nu-s 100% sigura, dar weekend-ul viitor s-ar putea sa fiu prin Bucuresti, daca sinteti interesate de-o cafea N-a fost cafea, a fost bere si apa plata! Si pizza, si paste! Iarasi o seara superba, cum m-am invatat, intre oameni dragi. Cu mentiunea ca una dintre noi nu se vrea publica, iat-o pe Carmella tot tanara, tot frumoasa si tot debordand de optimism, desi era dupa o zi de cursuri: Si noi, cele trei artiste culinarese! Serioase, grave, pline de prestanta, cu morga...mai zic? Poza graieste! Mulțumesc pentru poze, pentru intilnirea asta si, in general, pentru ca existi, Zozo A fost o seara minunata, in care am cunoscut din nou fete minunate chiar daca beneficiază inca de anonimitate, una sa stiti ca e nora mea de acum, testata si adjudecata Pe noi celelalte ne vedeti cita prestanta avem Report
October 12, 201312 yr Author comment_206496 Carmella, daca voi n-ati exista, nici eu n-as exista.Deci, eu exist prin voi si pentru voi! Si tare mi-ar fi drag sa ne mai intalnim! Cat despre poza, sarea seriozitatea din noi, nene! Discutam chestiuni importante, soarta lumii, ale-alea! D-aia nu zambeam! Da deloc! Carmella, mama, eu incep sa-mi cat rochita buna, sexoasa, de nunta. Si vin si cu inconstientu'! Asa ca ai maare grija sa nu ma deprimi, ca dup-aia tre'sa-mi cati tu psiholog sa ma treaca depresiunea! Report
October 12, 201312 yr comment_206497 Da' ce pizza e aceea cu felii de ou fiert deasupra?! adica ,cu ce era ?! ca pare interesanta Deci Zoazo' jur ca ii spuneam Stelinei ieri dimineata pe p.m cand mi-a dat o reteta ,ca te-am visat,parca venisem la tine la Bucale' ,si-ti adusesem placinte si era si Stefan si alte persoane..Iaca,cum interpretez abea acum eu visul meu placintele erau reteta faina de la Stelin',iar faptul ca te-am vazut sunt pozele pe care le-ai pus acum ,stiu ca e interpretare proprie,dar tre' sa recunosc,ca le am Cum mai esti cu dintisorul,te mai supara?! Report
October 12, 201312 yr Author comment_206498 Geanny! Nu vrei tu sa faci visul ala realitate? Ia hai incoace, cu placinte sau fara! Pizza aia se cheama New York, dar, dupa parerea mea avea cam multa paine.De rest: salam, ciuperci, ou fiert si sunca! Ailalta avea anghinare in loc de ou! Report
October 12, 201312 yr comment_206499 Hi hi! cine stie?! poate intr-o zi sar-na' ca macar mi-ai descris ( ca stii ce curioasa sunt ) asa parca simt ca am fost si eu acolo cu voi Report
October 12, 201312 yr comment_206505 Sa va fie de bine intalnirea doamnelor dragi Eu eram prea departe ca sa apar pe acolo.Pup tulemond. Report
October 13, 201312 yr comment_206527 Iarna va mai intilniti? Inca nu-s 100% sigura, dar weekend-ul viitor s-ar putea sa fiu prin Bucuresti, daca sinteti interesate de-o cafea N-a fost cafea, a fost bere si apa plata! Si pizza, si paste! Iarasi o seara superba, cum m-am invatat, intre oameni dragi.Iat-o pe Carmella tot tanara, tot frumoasa si tot debordand de optimism, desi era dupa o zi de cursuri: Si noi, cele trei artiste culinarese! Serioase, grave, pline de prestanta, cu morga...mai zic? Poza graieste! Uite-asa va mai vede omul! Report
October 13, 201312 yr Author comment_206528 Elena, oricand ai drum, da un semn! Eu sunt mereu dispusa sa cunosc oameni noi! Si, cred eu, n-as fi singura! Report
October 14, 201312 yr comment_206594 Elena, oricand ai drum, da un semn! Eu sunt mereu dispusa sa cunosc oameni noi! Si, cred eu, n-as fi singura! [i]Multumiri deosebite! voi anunta din timp cand ajung prin zona [/i] Report
November 18, 201312 yr comment_208396 Ca tot a zis Zoazo sa dam semne, ma prezint eu. Pe 30 noiembrie, incepand cu orele 16-17 voi fi prezenta in Bucuresti, in zona Dristor( acolo campez de data aceasta), in drum spre Paris, unde voi sta saptamana care urmeaza acelei zile. Zic si de una si de alta, poate ma lipesc de mai multe intalneli. Report
November 18, 201312 yr comment_208397 Ca tot a zis Zoazo sa dam semne, ma prezint eu. Pe 30 noiembrie, incepand cu orele 16-17 voi fi prezenta in Bucuresti, in zona Dristor( acolo campez de data aceasta), in drum spre Paris, unde voi sta saptamana care urmeaza acelei zile. Zic si de una si de alta, poate ma lipesc de mai multe intalneli. Daca nu apare vreo petrecere la interval (inca n-am primit vreo invitatie oficiala), mi-ar placea sa vin pe 30 noiembrie pe la Dristor... Report
November 18, 201312 yr comment_208410 Ca tot a zis Zoazo sa dam semne, ma prezint eu. Pe 30 noiembrie, incepand cu orele 16-17 voi fi prezenta in Bucuresti, in zona Dristor( acolo campez de data aceasta), in drum spre Paris, unde voi sta saptamana care urmeaza acelei zile. Zic si de una si de alta, poate ma lipesc de mai multe intalneli. Daca nu apare vreo petrecere la interval (inca n-am primit vreo invitatie oficiala), mi-ar placea sa vin pe 30 noiembrie pe la Dristor... Si mie mi-ar face mare placere sa ne cunoastem. Report
November 30, 201312 yr Author comment_208969 Si ne-ntalniram, si nu ne mai dadeam duse, si depanaram si raseram.Julixa, tonica si dulcica, asa cum o stiu, a venit cu sora ei, Aurora! Tare frumos a fost: Report
November 30, 201312 yr comment_208976 ce rozalie esti Zoazo'! si vad la urechiuse cumva si cerceii cei noi?! Sa va fie de bine intalneala! Report
November 30, 201312 yr comment_208977 ce rozalie esti Zoazo'! De cand o vazui pe Zozo cu poncio pre dansa incepu inima sa-mi bata mai tare Report
November 30, 201312 yr Author comment_208980 Breee, mai usure cu beutura, sa nu faci f'un infract la cordu'inimii! Dragos, e de bine? Sau e de rau? Report
November 30, 201312 yr Author comment_208981 ce rozalie esti Zoazo'! si vad la urechiuse cumva si cerceii cei noi?! Sa va fie de bine intalneala! Da! Favoritii mei, cei grena! Report
November 30, 201312 yr comment_208983 Breee, mai usure cu beutura, sa nu faci f'un infract la cordu'inimii! Dragos, e de bine? Sau e de rau? Zozo, ce ialtau ialtau! Report
November 30, 201312 yr comment_208984 Da! Favoritii mei, cei grena!Esti tare! eu nu asi sti care ar fi favoritii mei,ca toti imi plac de numa Pup si restul gastii si pe Julix,si surioara si pe Pat'(Patrik) Report