July 15, 201313 yr comment_202780 Multumim, Foxy , poate o sa te cunosc si eu la un moment dat, mi-ar placea. Report
July 15, 201313 yr comment_202795 Multumim, Foxy , poate o sa te cunosc si eu la un moment dat, mi-ar placea.Si mie mi-ar placea sa ne vedem! Report
July 15, 201313 yr comment_202821 Din fundul asta de Moldova, nu prea am avut cum participa la intalneli, dar pe data de 3 august dupa orele 15-16 sunt in Bucuresti, en passant. Mi-ar face o deosebita placere sa punem de o intalneala, undeva prin zona Garii de Nord, ca acolo e locul unde adast in acea noapte. Initial am stabilit pe FB cu Zoazo intalnirea, dar ea a venit cu ideea de a face anuntul public, poate se mai baga cineva. Mi-ar face placere sa cunosc cat mai multi/multe culinarese adevate, de la care am invatat atatea. Va sarut dulce si va astept la o apa minerala(eu) si multe povesti(cu totii. Report
July 15, 201313 yr Author comment_202834 Asa ca, eu vin! Cine se mai baga? Julixa e de un milion de milioane, merita !Pe la 17 ar fi bine? Report
July 15, 201313 yr comment_202837 Va tzuc pe amandoua virtual. eu mi-s prea departe. am sa ma gandesc cu drag la voi. Report
July 17, 201313 yr comment_202896 Asa ca, eu vin! Cine se mai baga? Julixa e de un milion de milioane, merita !Pe la 17 ar fi bine? Pentru mine, e cat se poate de in regula. Sa stabilesti crasma/bodega/restaurantul unde ne intalnim. Report
July 17, 201313 yr comment_202897 Va tzuc pe amandoua virtual. eu mi-s prea departe. am sa ma gandesc cu drag la voi. Si eu te tzuc tot virtual. Fii sigura ca ne vom gandi la tine, cel putin eu si Zoazo, in cazul in care nu mai vine nimeni. Report
July 17, 201313 yr comment_202898 julix, nu pot fi sigura de acum, dar daca pot sa vin va gasesc eu, mi-ar face placere sa va vad. Report
July 18, 201313 yr comment_202939 De la mine maxim ai invatat despre pisici, dar eu vreau sa te cunosc! Vin! Report
July 18, 201313 yr comment_202944 De la mine maxim ai invatat despre pisici, dar eu vreau sa te cunosc! Vin! Yupiiii. Si eu vin. Report
July 18, 201313 yr Author comment_202950 De la mine maxim ai invatat despre pisici, dar eu vreau sa te cunosc! Vin! Yupiiii. Si eu vin. Pai...sigur! Ar fi si culmea sa nu vii!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Report
July 18, 201313 yr comment_202955 De la mine maxim ai invatat despre pisici, dar eu vreau sa te cunosc! Vin! Yupiiii. Si eu vin. Pai...sigur! Ar fi si culmea sa nu vii!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gifSigur, numai zi si unde trebuie sa ma prezint ca sa am timp sa caut/orbecaiesc/intreb cand ajung la fata locului. Report
July 19, 201313 yr Author comment_203027 Fata, io ma gandeam sa ne-ntalnim la tine la hotel la 16:45-17 si de-acolo sa vedem unde ne oprim.Tu zi hotelul si e mai simplu asa!Daca are altcineva alta idee... Report
July 20, 201313 yr comment_203054 E vorva despre hotelul Ibis Gara de Nord. Nu stiu daca are sau nu restaurant. Report
July 22, 201313 yr Author comment_203135 E vorva despre hotelul Ibis Gara de Nord. Nu stiu daca are sau nu restaurant. Ok! Deci hotel IBIS, cel de la Gara de Nord, la 16:45-17 si acolo vedem ce si cum facem! Cine se mai inscrie? Report
July 26, 201313 yr comment_203302 M-as fi inscris si eu, dar week-end-ul viitor ma duc iar la Poiana Brasov, am ultima parte a cursului si cica primim si diplome. Si plec tot solo, adica fara dl.sontz. Imi pare rau!!!! Report
August 4, 201313 yr Author comment_203706 ...Si ne-am intalnit! Patru fete cucuiete, la Julixa la 'otel! Da'nu staturam acolo!Nuuu, merseram la Bistro "LA Radu", care-i o locatie destul de OK, cu scoruri corecte, curati si destul de profesionisti! A, ca am platit painea pe post de "pourboir"...oricum lasam ceva, dar... Pe la 9 seara nu ne dadeam plecate.Am povestit, am ras, am si cantat, desi de baut...subtirel, ca suntem neshte doamne, nu? Exemplificare: Apa minerala Harghita, in sticla de sticla.Ei, de cand n-ati mai vazut? Berea rece si buna! Cu dedicatie pentru voi! Doua cate doua: Zerda si Patrick968 Julix si subsemnata: Eu am fost pozograful: Haleala buna-buna.Parca s-au prins ca suntem artiste culinarese: Piept de pui Supreme(eu): Piept de pui la gratar cu ierburi (Julix) Penne arrabiate cu...pui, fireste, ce v-ati asteptat? (Patrick) Si supa de pui pentru Zerda: A fost o seara frumoasa, vesela si racoroasa, ca sub umbrarul lor era destul de racoare. O seara pe care as repeta-o oricand, si cu oricare dintre voi! Va pupam ! Report
August 4, 201313 yr Author comment_203713 Multumim!Julix va lipsi putin la apel din motive de calatorie! Da, ne-am simtit super (daca ne-a apucat cantatul...) si-abia ne-am dat plecate! Si, da, Verb, am simtit ca esti cu noi! Report
August 4, 201313 yr Author comment_203724 Multamim, distinse doamne! Cristina, tu cand vii? Ca Nasha veni odata! Stellin, si pe tine te astept cu drag! Report