Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Intalnirile artistilor culinari

Featured Replies

Multumim, Foxy :occasion14: , poate o sa te cunosc si eu la un moment dat, mi-ar placea.
Din fundul asta de Moldova, nu prea am avut cum participa la intalneli, dar pe data de 3 august dupa orele 15-16 sunt in Bucuresti, en passant. Mi-ar face o deosebita placere sa punem de o intalneala, undeva prin zona Garii de Nord, ca acolo e locul unde adast in acea noapte. Initial am stabilit pe FB cu Zoazo intalnirea, dar ea a venit cu ideea de a face anuntul public, poate se mai baga cineva. Mi-ar face placere sa cunosc cat mai multi/multe culinarese adevate, de la care am invatat atatea. Va sarut dulce si va astept la o apa minerala(eu) si multe povesti(cu totii.
  • Author
Asa ca, eu vin! Cine se mai baga? Julixa e de un milion de milioane, merita !Pe la 17 ar fi bine?

Asa ca, eu vin! Cine se mai baga? Julixa e de un milion de milioane, merita !Pe la 17 ar fi bine?

Pentru mine, e cat se poate de in regula. Sa stabilesti crasma/bodega/restaurantul unde ne intalnim.

Va tzuc pe amandoua virtual. eu mi-s prea departe. am sa ma gandesc cu drag la voi. :thumleft:

Si eu te tzuc tot virtual. Fii sigura ca ne vom gandi la tine, cel putin eu si Zoazo, in cazul in care nu mai vine nimeni.

De la mine maxim ai invatat despre pisici, dar eu vreau sa te cunosc! Vin!
  • Author

Yupiiii. Si eu vin.

Pai...sigur! Ar fi si culmea sa nu vii!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif

Yupiiii. Si eu vin.

Pai...sigur! Ar fi si culmea sa nu vii!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/laugh.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif

Sigur, numai zi si unde trebuie sa ma prezint ca sa am timp sa caut/orbecaiesc/intreb cand ajung la fata locului.

• Author
Fata, io ma gandeam sa ne-ntalnim la tine la hotel la 16:45-17 si de-acolo sa vedem unde ne oprim.Tu zi hotelul si e mai simplu asa!Daca are altcineva alta idee...
  • Author

E vorva despre hotelul Ibis Gara de Nord. Nu stiu daca are sau nu restaurant.

Ok! Deci hotel IBIS, cel de la Gara de Nord, la 16:45-17 si acolo vedem ce si cum facem! Cine se mai inscrie?

M-as fi inscris si eu, dar week-end-ul viitor ma duc iar la Poiana Brasov, am ultima parte a cursului si cica primim si diplome. Si plec tot solo, adica fara dl.sontz. Imi pare rau!!!!
  • 2 weeks later...
  • Author

...Si ne-am intalnit! :appl: Patru fete cucuiete, la Julixa la 'otel! Da'nu staturam acolo!Nuuu, merseram la Bistro "LA Radu", care-i o locatie destul de OK, cu scoruri corecte, curati si destul de profesionisti! A, ca am platit painea pe post de "pourboir"...oricum lasam ceva, dar...

Pe la 9 seara nu ne dadeam plecate.Am povestit, am ras, am si cantat, desi de baut...subtirel, ca suntem neshte doamne, nu?

Exemplificare:

Apa minerala Harghita, in sticla de sticla.Ei, de cand n-ati mai vazut?

post-73-1375592580356_thumb.jpg

Berea rece si buna! Cu dedicatie pentru voi!

post-73-13755925817435_thumb.jpg

Doua cate doua: Zerda si Patrick968

post-73-1375592582247_thumb.jpg

Julix si subsemnata:

post-73-13755925830266_thumb.jpg

Eu am fost pozograful:

post-73-13755925838044_thumb.jpg

Haleala buna-buna.Parca s-au prins ca suntem artiste culinarese:

Piept de pui Supreme(eu):

post-73-13755925844859_thumb.jpg

Piept de pui la gratar cu ierburi (Julix)

post-73-13755925852701_thumb.jpg

Penne arrabiate cu...pui, fireste, ce v-ati asteptat? (Patrick)

post-73-13755925859885_thumb.jpg

Si supa de pui pentru Zerda:

post-73-13755925867342_thumb.jpg

A fost o seara frumoasa, vesela si racoroasa, ca sub umbrarul lor era destul de racoare.

O seara pe care as repeta-o oricand, si cu oricare dintre voi!

Va pupam !:)

• Author
Multumim!Julix va lipsi putin la apel din motive de calatorie! Da, ne-am simtit super (daca ne-a apucat cantatul...) si-abia ne-am dat plecate! Si, da, Verb, am simtit ca esti cu noi!:appl:
  • Author

Multamim, distinse doamne! Cristina, tu cand vii? Ca Nasha veni odata!

Stellin, si pe tine te astept cu drag!