July 10, 201313 yr comment_202480 Multumim mult ca va bucurati pentru noi, Lily sa stii ca au fost vibratii, cel putin eu asa am simtit.Nu vreau sa va dezamagesc, asa ca vin cu singura poza in care suntem noi doua, ca noi eram fotografii de serviciu. Poza asta ne-a facut sotul meu, nici n-am stiut de ea, noi ne uitam dupa fete, care erau catarate prin copaci. Vreau sa va spun ca are Boni un zambet care lumineaza totul in jur. Report
July 10, 201313 yr comment_202481 In poza se citeste relaxare si voie buna la maxim, voi sunteti frumoase fetelor. Multumesc pentru poza. Report
July 10, 201313 yr comment_202484 Hei, Bia, şi eu mulţumesc pentru poză. Surpriză şi pentru mine. Credeam că trebuie să alegi/decupezi ceva din pozele de grup de la despărţire. Fetelor, mulţumim frumos pentru toate gândurile bune. Aşa e. E tare fain când te potriveşti cu cineva. Eu bănuiam asta din scris despre Bia, că mi-era dragă de ceva vreme, da' pe viu a fost şi mai bine pentru că a fost "consens" total.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gifBia, referitor la zâmbet (m-ai făcut să roşesc) pe mine se vede imediat cum mă simt. Şi, cum ziceam înainte, întâlnirea asta a fost şi un pic de terapie, m-am bucurat şi m-am simţit bine şi am mai ieşit din starea mea de dinainte. Universul aranjează totul în felul lui, îţi dă ajutor când ai nevoie.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wink.gif Report
July 10, 201313 yr comment_202489 noi ne uitam dupa fete, care erau catarate prin copaci. pai si voi de ce-ati ramas asa terestre? frumoasa intalnire, ma bucur ptr voi! Report
July 10, 201313 yr comment_202491 noi ne uitam dupa fete, care erau catarate prin copaci. pai si voi de ce-ati ramas asa terestre? frumoasa intalnire, ma bucur ptr voi! Ca am zis ca e mai bine sa stam si sa comentam si sa radem... Report
July 10, 201313 yr comment_202495 Ma bucur sa te vad razand Bonilica! Si vroiam sa adaug ca o vad pe Maia in chipul tau. Va pup pe amandoua! Report
July 10, 201313 yr comment_202497 Frumoasa intalnire si ma bucur pentru voi! Si locul pare atat de fain, padure, racoare, copiii cred ca au fost super incantati. Report
July 10, 201313 yr comment_202499 Lili, să ştii că Maia s-a mai schimbat pe măsură ce a crescut, dar eu tot pe domnul Boni îl văd în ea, că am rămas cu prima ei imagine.Poate Bia şi Foxyy, care i-au văzut de aproape şi manifestându-se pe amândoi, pot să-şi dea mai bine cu părerea decât mine. Aura, locul chiar e fain de tot. Am mers "la plezneală" acolo, eram şi noi prima dată. S-a deschis doar anul ăsta (cred), se numeşte Arka Park şi este în pădure, în Păltiniş, deci la munte. Pe site-ul lor sunt şi poze şi se poate vedea mai mult. Noi auziserăm de el, soţul vroia să o ducă pe Maia acum, în vacanţă, da' nu apucase încă, aşa că a venit cu propunerea. Şi am fost încântaţi toţi. Fetele au fost în extaz, noi două am tot chibiţat pe lângă şi am mai povestit în voie, iar tăticii (sacrificaţi pe post de ajutoare) cred că au rămas cu amintirile cele mai vii, adică febra musculară de a doua zi. https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Report
July 10, 201313 yr comment_202502 Boni, 2ut, acum v-am văzut și într-o...poznă!!!!După poză se vede că v-ați simțit bine împreună, cu toții! Report
July 10, 201313 yr comment_202509 Lili, să ştii că Maia s-a mai schimbat pe măsură ce a crescut, dar eu tot pe domnul Boni îl văd în ea, că am rămas cu prima ei imagine. Atunci intineresti tu si "aduci" a Maia. Ai pus tu o poza cu Maia in clasa intai anul trecut parca, inainte sa o tunzi si avea parca spic de grau.Eu asa te vad, ca pe Maia in prima zi de scoala. Report
July 10, 201313 yr comment_202510 B&B ce bine va sta...eu as vedea cu drag si o poza cu fetele catzarate in copaci Report
July 10, 201313 yr comment_202511 Lili, să ştii că Maia s-a mai schimbat pe măsură ce a crescut, dar eu tot pe domnul Boni îl văd în ea, că am rămas cu prima ei imagine. Atunci intineresti tu si "aduci" a Maia. Ai put tu o poza cu Maia in clasa intai anul trecut parca, inainte sa o tunzi si avea parca spic de grau.Eu asa te vad, ca pe Maia in prima zi de scoala.Si eu zic la fel Report
July 10, 201313 yr comment_202518 Foarte, foarte, foarte faine intalnirile voastre. Tare mult imi plac ! La mai multe! Report
July 11, 201313 yr Author comment_202524 Frumusele foc Biutele nostre!Tare mi-ar placea sa va cunosc si eu! Sa va fie de bine! Report
July 11, 201313 yr comment_202548 Sunteţi nişte drăguţe, toate B&B ce bine va sta...eu as vedea cu drag si o poza cu fetele catzarate in copaciÎmi place B&B. Am reuşit să găsesc o poză doar cu cele 3 fete. Nu-i prea clară da' se vede atmosfera. O pun tot aici, ca tot întâlneală e. Report
July 11, 201313 yr comment_202560 Ce faina-i poza, Boni, am nostalgii deja. Io nu stiu ce-a facut Ioana mea (normal, numai ei i se putea intampla), toata ziua a fost asa de surescitata ca n-a simitit nimic dar noaptea cand am ajuns acasa si s-a dezbracat am vazut ca ava o julitura imensa in partea de jos a spatelui, mare, inflamata, habar n-am ce-a facut (nici ea de altfel). Dar asta sa fie tot baiul, pe langa colectia de vanatai ce mai conteaza o julitura Cu Maia, nu stiu ce sa zic, are cate ceva de la fiecare, n-as putea sa zic ca-i doar a unuia.Multumesc si eu inca o data fetelor, a fost o intalnire foarte frumoasa si-mi pare bine ca va bucurati pentru noi.B&B - chiar suna bine. Report
July 11, 201313 yr comment_202610 Boni & Bia O tzucatura si din partea mea .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gifhttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Io asa de la distanta,zic ca semanati tare bine la ochi.Daca nu stiam ,ziceam ca sunteti surori. Report
July 11, 201313 yr comment_202615 Merci , faina si poza sopilelor. Sanatate Ionicii cea julita si invinetita .si la cat mai multe *intalneli* Report
July 12, 201313 yr Author comment_202650 Ala copil sanatos: cu julituri in coate si genunchi si cu vanatai! Asa-i, ca seamana fetele-astea doua (B&! Report
July 12, 201313 yr comment_202651 Ţucături înapoi la toată lumea https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Hi, hi, cin-se-aseamănă se-adună Bia, referitor la julitura Ioanei, eu îmi amintesc ceva vag... Da' nu mai ştiu exact când şi unde... Report
July 12, 201313 yr comment_202656 Ţucături înapoi la toată lumea https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gif Hi, hi, cin-se-aseamănă se-adună Bia, referitor la julitura Ioanei, eu îmi amintesc ceva vag... Da' nu mai ştiu exact când şi unde... Oricum ieri a reusit sa-si faca una proaspata . Va imbratisez si va tzuc si eu pe toate-toate! Report
July 12, 201313 yr comment_202703 Cu Maia, nu stiu ce sa zic, are cate ceva de la fiecare, n-as putea sa zic ca-i doar a unuia.Asa zic si eu! Doamnelor, sunteti superbe! Iar fetele s-au simtit minunat, se vede din poza! Dar, e si normal. Sunteti doua doamne deosebite, iar o intalnire cu voi e o desfatare, intotdeauna! Sa va mai intalniti si alta data! Report