Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Intalnirile artistilor culinari

Featured Replies

Va trimit si eu poze de la o mini-intalnire culinara de peste ocean: Daneza13 si cu mine, la o portie de clatitareala la doo tigai :)

Ne scuzati pe noi ca nu suntem nici machiate, nici coafate, deh, suntem in focul actiunii :)

post-120-13714365358466_thumb.jpg

post-120-13714365807762_thumb.jpg

Carmella, eu credeam ca ai 23 :); deci am sa rectific.

Ralu, pe mine n-ai sa ma vezi nici la concerte machiata, ca-s prea comoda :)

faina poza cu clatite la 4 maini.

La anul cand? la Romanica ??!!

Carmella, eu credeam ca ai 23 :); deci am sa rectific.

Repede m-a dat Dragoș de gol ca am 24, cind lumea credea că am 23 ntz ntz ntz. Cea mai tare faza a fost cind aveam vreo 40 si cineva imi spune "vaai, dar nu va dadeam mai mult de 38"

Ralesu, bune si intilnirile restrinse, bravo voua! Arati tare bine, ce machiaj sa va trebuiasca? Clatitele alea... imi fac si ele cu ochiul :)

Ce frumoase intalneli, ma bucur mult pentru voi.

Ralesu, chiar daca nu te-ai intalnit cu gasca in Bucuresti ai avut o intalnire tare frumoasa, sunteti faine amandoua (si parca as manca si-o clatita...doua, trei).

Cat despre cealalta intalnire...va invidiez sincer, tare mi-ar fi placut sa fiu si eu acolo (Lia, poate ma iei si pe mine in drumul tau spre Bucuresati, data viitoare).

Sunteti frumoase toate si vesele si se vede ca v-ati simtit bine impreuna; Carmella, tare bine arati, nici eu nu mi te-am imaginat asa, dupa avatar si dupa postari.

Ca mi-am adus aminte ca trebuia sa le explic lui Georgi si Zozo un amanunt de la intalnire, de fapt si Carmellei care nu stia de ce ma topesc de ras cand se foiau aia de la bere sa completeze datele!

Cand a venit ala de promotia de bere cu tableta sa ne ia datele ca sa ne poata confirma ca nu au plecat ei cu tricourile si posterurile acasa, omul meu, si-a dat datele: Cezar Petrescu si alt an si data de nastere! Zozo si Georgi au facut ochii mari cand l-au auzit ce debita, ca doar stiau bine cum il cheama!!Ca orice "butonar" uraste sa-si dea datele adevarate, dar eu am ras mai rau ca ultima data la o promotie la tigari a zis ca-l cheama Apostol Bologa si cele doua "pisi" pe tocuri de 12 cm se intrebau una pe alta cum se scrie! Alea sigur au invatat in liceu de-au rupt!

Oricum nu cred ca-l suna nimeni pe Cezar Petrescu pentru un poster, ca tricoul l-am luat eu si eu am spus cinstit!

La sfarsit de iunie, sa termine si Aura scoala. In jur de 20 iunie ar trebui sa venim si stam 3 saptamani. Mai vorbim pana atunci :snorting:

• Author

Va trimit si eu poze de la o mini-intalnire culinara de peste ocean: Daneza13 si cu mine, la o portie de clatitareala la doo tigai ;)

Ne scuzati pe noi ca nu suntem nici machiate, nici coafate, deh, suntem in focul actiunii ;)

:snorting: si incantata de cunostinta, desi nu stiu care-i care! Sa va fie de bine.Si va astept si pe la Romanica, sa va "descurc";)

• Author

La sfarsit de iunie, sa termine si Aura scoala. In jur de 20 iunie ar trebui sa venim si stam 3 saptamani. Mai vorbim pana atunci ;)

Yeesss! :snorting: Dar mai vorbim!

faine pozele si de la a treia tura de intalniri ale stellei.

carmella, mie imi place si cum esti in poza de la avatar, si in cele de la intalniri.

fetele canadience, va stiu de pe site-ul vechi. mi-ati facut pofta de clatite.

:snorting: si incantata de cunostinta, desi nu stiu care-i care!

Hai mai Zozo mai ca ne-ai mai vazut pe la alte topice da' nu-ti mai aduci tu aminte ;)

Daneza e in stanga, eu in dreapta ;)

la o promotie la tigari a zis ca-l cheama Apostol Bologa si cele doua "pisi" pe tocuri de 12 cm se intrebau una pe alta cum se scrie! Alea sigur au invatat in liceu de-au rupt!

Oricum nu cred ca-l suna nimeni pe Cezar Petrescu pentru un poster, ca tricoul l-am luat eu si eu am spus cinstit!

M-a amuzat tare aia cu Apostol Bologa ;)

Si m-am amuzat teribil cind ne-au intrebat colegii omului de unde ne stim, eu le-am zis ca de pe forum - ce forum? unul culinar. Si ei se uita lung la noi si cica "adica voi gatiti?!?" :snorting: au urmat o serie de nedumeriri, ce gatim, cit de des gatim? etc.

Edit sa-i raspund si Daniellei ;)

imi pareai bruneta si mai apriga, in timp ce in poza necamuflata de vineri, nu doar ca ai o culoare de par diferita, [size=1]

PS: Kg in plus de care spui, intre cele 2 foto, nu se vad! adica in poza de vineri arati fit! [/size]

Am exact aceeasi culoare de par ca in poza, e prins in coada, insa, si se vede prea putin in poza de la avatar ca sa-ti dai seama de culoare. De greutate am mai spus ca atunci cind sint "grasa" eu port marimea 40 (adica acum) si cind sint "slaba", ca la avatar, am cu aproximativ 4 kile mai putin si port marimea 38, deci sint fit in ambele situatii ;) De vazut se vad, dar in niste poze numai cu moaca nu prea ai cum sa-ti dai seama.

Ralu si Daneza ce bine va sta! sa va fie de bine intalnirea si clatitele si sa o corupeti si pe Milena ca mi-e dor sa o vad si pe ea! :snorting:

Nu stiu zau Carmella, cat de des gatim, dar ne intalnim :snorting:

Eu azi am facut o excursie la Brasov, Cota 1400 si Busteni, si nu am vazut doar palatul Cantacuzinilor ;), si frumoase peisaje .

Carmella, eu credeam ca ai 23 :snorting:; deci am sa rectific.

Repede m-a dat Dragoș de gol ca am 24, cind lumea credea că am 23 ntz ntz ntz. Cea mai tare faza a fost cind aveam vreo 40 si cineva imi spune "vaai, dar nu va dadeam mai mult de 38"

Ralesu, bune si intilnirile restrinse, bravo voua! Arati tare bine, ce machiaj sa va trebuiasca? Clatitele alea... imi fac si ele cu ochiul ;)

Fata pan la urma ce varsta ai,ca pe mine m-ai debusolat complect si n-am baut nimic.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/drunken_smilie.gif

Iata cum am vazut eu lucrurile pana sa te vad la intalneala:

Dupa avatarul unde stai cu gura punga ca o scorpie adevarata https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/71.gif si dupa "pana condimentata " cu care scrii,ce dovedeste oarece experienta de viata https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/cool.gif,io-ti dadeam vreo 45 spre 50.Adica leat cu mine.

Categoria HB pe maturahttps://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif

Dupa ce te-am vazut la intalneala,mai mult de 30 nu-ti dau si cred ca potrivit noii etati,poti sa-mi spui saru-mana.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif

Daca ai 44 spre 45 ,atunci sa nu mai zici nimanui,pentru ca arati bestial.

De mult nu am mai vazut pe cineva atat de bine conservat.

Vorbesc serios,m-ai lasat masca.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/41.gif

Nu stiu zau Carmella, cat de des gatim, dar ne intalnim ;)

Eu azi am facut o excursie la Brasov, Cota 1400 si Busteni, si nu am vazut doar palatul Cantacuzinilor ;), si frumoase peisaje .

Ce bine de tine! Felicitari! :snorting: Si cu cine te-ai intilnit? ;)

Daneza & Ralu,https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif

Ma bucur sa va cunosc.

Ralu ,chiar ma gandeam cum arata posesoarea acelor unghii superbe.

Cum altfel decat o doamna finuta.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/floare.gif

Daneza mi-a delectat ochii cu superbe prajituri si painici,pacat ca nu prea mai are timp sa treaca pe la noi.

Ar fi frumos sa vedem si alte intalneli canadiene.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif

Nu stiu zau Carmella, cat de des gatim, dar ne intalnim ;)

Ce bine de tine! Felicitari! :snorting: Si cu cine te-ai intilnit? ;)

....si cu Cara ...

Btw eu nici 34 nu-ti dau, cu ochiul liber ....deci arati extracaliflagilistik

Fata pan la urma ce varsta ai,ca pe mine m-ai debusolat complect si n-am baut nimic.

Hai ca-ti zic numai tie, ca nu vreau sa ma pui sa-ti zic saru-mina :snorting: fac 43 in septembrie.

Sa ne spui si noua unde ai gasit elixirul tineretii .

Arati fantastic.

Am exact aceeasi culoare de par ca in poza, e prins in coada, insa, si se vede prea putin in poza de la avatar ca sa-ti dai seama de culoare. De greutate am mai spus ca atunci cind sint "grasa" eu port marimea 40 (adica acum) si cind sint "slaba", ca la avatar, am cu aproximativ 4 kile mai putin si port marimea 38, deci sint fit in ambele situatii ;) De vazut se vad, dar in niste poze numai cu moaca nu prea ai cum sa-ti dai seama.

pai, cum descrisesei la un moment dat ca mancai ca la regim de sportiv, am crezut ca ai batut 100 de kg ... ! cand colo tu, masura 40 cand te incordezi :snorting: Hai ca ai batut toate recordurile la surprize si discutii despre surprinderea publicului artist! e clar ca ai facut tot forumul k.o.! ;)

ps: fuge ochiul pe lateralele sepcii ...probabil de aia mi te imaginam bruneta! aveai parul mai lung in foto avatar?

Stella, sa-ti fie de bine intalnirea si plimbarea!

Carmella, ai nici 2 ani mai mult ca mine si suferi :snorting: cam de aceeasi masura la haine, deci chiar daca ai baiat mareeee, tot nu-ti zic saru'mana, ca suntem pe aproape ! ;) Multi ani inainte sanatoasa! zodia fecioara, ca picea mea?