June 18, 201313 yr comment_200847 Ca sa nu mai editez, si cu Giorgi m-am vazut prima oara, dar cum este fidela pozelor ce le stiu, mi se parea ca ne stim demult si ne-am tot vazut Si eu m-am vazut prima oara cu Stella si am avut aceeasi impresia ca si ea...ca ne stim demult si ne-am tot vazut! Report
June 18, 201313 yr comment_200848 Eu m-am simtit foarte bine, dar sunt silita sa-mi cer scuze pentru invazia de pe ultima suta de metri. La firma omului se mutau cu sediul taman in Piata Victoriei asa ca la terminarea mutatului, au aparut doi colegi de-ai omului, dar au placut-o mult pe Carmella si pe Stella. De Zozo nu mai zic, ca unul o cunostea deja! Cred ca si pe mine m-au placut colegii omului, nu ti minte unul din ei mi s-a adresat cu "domnisoara", deci te rog! Report
June 18, 201313 yr comment_200849 Si pentru mine a fost o seara minunat de placuta si parca nu ne mai venea sa plecam! Si eu la randul meu am cunoscut persoane noi si mi-a parut tare bine, sper din suflet sa le revad si cu alte ocazii! Mi-a fost si mie tare greu sa o recunosc pe Carmella, vazand-o doar in avatar, este o persoana tare dulce...sweet, sweet! Una peste alta, ne-am simtit bine impreuna, cu toatele, asa ca...sa mai tot fie intalniri...si porti mici de mancare ! Report
June 18, 201313 yr comment_200856 Rectific, si pe Georgi au placut-o, daca punea Dl.tau o mana pe ei, se trezeau la metrou !! Report
June 18, 201313 yr comment_200893 zodia fecioara, ca picea mea? Fecioara, da aaaa, si eu credeam ca sunt singura fecioara de pe forum ...Dani, daca Bea e fecioara inseamna ca nu te poti plange ca e dezordonata. Nu am vazut pana acum fecioare, fete si baieti, care sa nu aiba hainele in dulap aranjate frumos una peste alta. La mine de ex totul e sortat. Bine, dupa ce le aranjez vine un geaman si-mi strica yin-yangul, dar m-am obisnuit... Report
June 18, 201313 yr comment_200918 Da dom'le, asa-s gemenii astia...strica yin-yang-ul=))de aia nu le aranjez eu la dunga : ca dupa ma streseaza si yin si yang...bing-bang rascolim maria ta, rascolim in dulap Report
June 18, 201313 yr comment_200920 La mine in dulap le aranjez dupa o metoda necunoscuta, dar ea exista, parol mon cher! Problema era la munca cu o colega tot fecioara( barfea gura lumii ca pe bune fecioara) aia avea ambitia sa-mi faca ordine in fiset!I-am zis ca sa nu incerce si s-a executat, dar se uita asa suspect la bibliorafturile mele ca m-am apucat sa le ordonez! Rezultat final: peste o saptamana nu gaseam nimic si ziceam ca o litanie: JUR ca nu mai fac ordine niciodata!! Aia a rabdat vreo ora si cu aproape lacrimi in ochi m-a intrebat cum pot sa spun asa ceva! Pe scurt: POT! Toata ziua aia n-a fost buna de nimic, i-am distrus un idol, ordinea! Eu stiu perfect ca oareshce hartie sta sub Monitorul Oficial patat de cafea de peste tratatul X, de langa dosarul cutare, ce nevoie am eu de ordine??? Report
June 18, 201313 yr comment_200922 Pe mine chiar ma enerveaza chestiunile astea cu ordinea la fecioare, nu stiu cine a inventat-o, dar nu-i pentru mine. Am intentionat sa fac chiar o poza la rafturile mele din sifonier si la rafturile geamanului cu care impart sifonierul, ca sa vedeti care e treaba cu yin si yang... la mine haos, la el ordine. Pe de alta parte, am o organizare foarte buna si un simt al timpului, n-o sa ma vada nimeni disperata ca am uitat ceva, ca intirzii undeva, ca imi lipseste ceva din cele trebuincioase la timpul potrivit. Chiar azi discutam cu o colega ca dau lectii de ordine unii care isi asaza chilotii in sifonier la dunga si pe culori, dar uita ca trebuie sa vina la o intilnire importanta Ordine inseamna si in cap, nu numai in dulap, eeeei!... Report
June 18, 201313 yr comment_200924 Cred ca nu prea conteaza zodia, pt a fi ordonat in gandire, in lucruri, la job, in relatiile cu oamenii etc... Tine si de de educatie, de experiente, de profesie, dar si de fire etc Eu am cunoscut vreo 2 fecioare si un fecior si as spune ca am vazut in toate ca sunt persoane foarte sensibile. Dar iar, nu cred ca e de zodie, ci de ... pozitia tuturor astrelor ... Una peste alta, nu se poate generaliza, chiar deloc! Mie imi place ordinea in toate domeniile la maxim, imi da o stare de relaxare sa stiu ca toate sunt puse la locul lor! Ceea ce nu inseamna ca nu stau cateodata 3-6 luni fara sa-mi fac ordine pe birou, avand vrafuri de f diverse documente din diverse proiecte, dosare, bibliorafturi, agende, notite etc... stiindu-le pe fiecare unde sunt, asa in dezordinea mea ordonata. Si cand am timp si chef fac ordine perfecta, ceea ce apoi imi da o stare de relaxare maxima! Astea insa tin de fire, nu inseamna ca e bine asa sau invers, ci cum se simte omul respectiv bine "in habitatul sau" . Ca sa inchei, picea seamana cu mine . Cand are chef isi da jos hainutele, le impacheteaza si le pune frumos. La fel jucariile. Cand nu, azvarle cu ele care unde ...dar de cele mai multe ori spre cosul de rufe murdare . Deci pare sa aiba inclinatii spre a fi ordonata si la varsa asta ar fi bine sa invete sa fie. Nu? Oricum dupa ce ajunge ea acasa, in juma de ora zici ca a dat bomba atomica ... Report
June 28, 201313 yr comment_201631 Da dom'le, asa-s gemenii astia...strica yin-yang-ul=))de aia nu le aranjez eu la dunga : ca dupa ma streseaza si yin si yang...bing-bang rascolim maria ta, rascolim in dulap Stella, ma bucur ca ai inleles gluma cu gemenii...mi-am permis sa o fac numai pentru ca stiu cateva "gemene" pe aici cu simtul umorului. La mine in dulap le aranjez dupa o metoda necunoscuta, dar ea exista, parol mon cher! nu a fost ceva personal Zerda! Sau esti si tu o geamana?! Pe mine chiar ma enerveaza chestiunile astea cu ordinea la fecioare, nu stiu cine a inventat-o, dar nu-i pentru mine. Ordine inseamna si in cap, nu numai in dulap, eeeei!...eeeei, dar e chiar culmea!! Sper ca si la tine tot o gluma a fost, ca zau nu e cazul sa te enervezi pentru atat lucru Daniella, sunt de acord cu tine despre zodii si pozitia astrelor. Doar nu putem sa fim cu totii la fel. Report
June 28, 201313 yr comment_201637 Aura draga, eu mi-s geamana cu ascendent in varsator...hiperaeriana...nu-i de mine ordinea asta gospodareasca ..si nu ma supar asa usor Report
June 28, 201313 yr comment_201638 ....ramasesem datoare cu o poza...impreuna cu Arcadia Si Cara bea ceai de ghimbir? Report
June 28, 201313 yr comment_201640 ....ramasesem datoare cu o poza...impreuna cu Arcadia Si Cara bea ceai de ghimbir? Limonada cu ghimbir Report
June 28, 201313 yr comment_201642 ....ramasesem datoare cu o poza...impreuna cu Arcadia Si Cara bea ceai de ghimbir? Limonada cu ghimbir Io tot ii zic sa bea ceai de mandragora da'nu vrea. Nu si nu. Report
June 28, 201313 yr comment_201643 Maaaaaaaaaaaaa, bine face ca zice nu si nu .Si limonada aia pe o zi calduroasa a foat wow. Report
June 28, 201313 yr comment_201644 Maaaaaaaaaaaaa, bine face ca zice nu si nu .Si limonada aia pe o zi calduroasa a foat wow. Da'de ce e bine ca zice nu si nu, ha? Report
July 2, 201313 yr comment_201849 Aura draga, eu mi-s geamana cu ascendent in varsator...hiperaeriana...nu-i de mine ordinea asta gospodareasca ..si nu ma supar asa usor cum stii care-ti e ascendentul? Eu sunt geamana, pe 11 iunie, tot varsator am ascendentul? Report
July 2, 201313 yr comment_201853 Ralu, depinde de ora la care te-ai nascut , si alti parametri...se calculeaza ...fiimea e taur cu ascendent in leu ...deci capoasa ( dar la ordine zici ca e geaman&varsator ) Report
July 2, 201313 yr comment_201928 Intilnire la Constanta, eu si o doamna cu niste ochi superbi, de o culoare ca o bautura cu multe E-uri - Elena-Ct Ne-am simtit tare bine, cred ca s-au speriat gazdele de la Sushi-Ya ca or sa inchida cu noi acolo. Apropo, am mincat sushi Cred ca pot rezuma intilnirea din seara asta prin raspunsul pe care l-am dat la intoarcerea acasa, cind mi s-a pus intrebarea "ce-ai facut?", "mi-am facut o prietena" Report
July 2, 201313 yr comment_201932 Sa va fi fost de bine mancarea si sa fie prietenia lunga! Multumim, zerda! N-ati sughitat? Ca v-am pomenit pe toate cu care m-am intilnit la Bucuresti Am zis de bine, sa stii Report