June 12, 201313 yr comment_200262 Confirm si eu ..Carmencita e mamoasa , dulce si cu graiul bland. eu cred ca si daca s-ar enerva, ar fi tot asa calma si ponderata.Gela, ar fi super sa ajungi, dar eu stiu cat de stresanta e perioada asta pentru tine, si nu prea pun mari sperante intr-o aparitie Geleasca.Daniella, cum ti-am mai zis, Bea seamana din ce in ce mai mult cu tine.; cat despre copchilot, este in priza mereu, si plin de energie.Verb a fost o dragutza ,ca a venit, cu toate ca era usor obosita ; subsemnata era chiauna, dar happy, in plus am fost mai mult deca rasfatata de comesenele mele.Foxulina, asa cum o stiu, mereu cu zambetul pe buze si calma.Carmella, ai vrea tu sa fii scorpie, dar mici sanse Pe vineri doamnelor si domnilor. Report
June 12, 201313 yr comment_200264 Ce frumoase sunt pozele si ce frumoase sunteti voi, doamnelor! (mi-a facut cu ochiul si Tobleronele cel mare, pe care banuiesc ca l-a adus Stella...).Dani, mi-era dor sa te vad, si pe tine si pe Bea cea cocheta, m-am bucurat sa o revad si pe Foxy, cea plina de viata si cu zambetul pe buze, cu copilotul ei blond si dulce, la fel si pe Verb.Carmen, din ce zic fetele esti exact asa cum mi-am imaginat, calda, calma, echilibrata, iubitoare, mi-ar fi placut tare sa fiu acolo cu voi. Report
June 12, 201313 yr comment_200273 Frumos, dar rolul de scorpie a fost deja adjudecat ! Hai tu puiule la mama ! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Acuma dupa ce am stabilit ierarhia,tot ce pot sa spun,este ca m-am uitat cu mare drag la poze si mi-a placut ce am vazut.Pe Stella am avut placerea sa o cunosc personal si a fost o experienta unica.Fata asta m-a facut sa cred ca ne-am cunoscut in alta viata .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/11.gifDar am asa un feeling ca la anul ma reped si eu la Bucale sa va strang in brate.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/6.gif Report
June 12, 201313 yr comment_200275 Lia, ce fain ar fi sa am si eu liber atunci...deci la anul sunt 3 wagneruri barosane, plus in mai tot ringul in ciclu de cate 2 spectacole....deja stiu ca ma inlocuiesc la unul...chiar daca va fi o avere...si am cerut sa fiu eliberata de al doilea...cel la care ma inlocuiesc e in ian-febr, si tare cochetez cu ideea de a merge in NZ la o vara a lui G.celalalt (wagner ovcors) in aprilie...om vedea daca ma elibereaza, si daca pot s-o sterg de acasa .....pana atunci mai e cale lunga...dar e permis sa visezi, nu-i asa ?? Report
June 12, 201313 yr comment_200276 Titiri, tocmai am venit de la cele administratii si numai ce am terminat de balotat un covrig Report
June 12, 201313 yr comment_200279 Fetelor va multumesc pentru cuvintele frumoase.2ut mi-ar fi placut sa fii cu noi. Poate dai o fuga candva. Zerda eu am cunoscut varianta imblanzita, asta ca sa-ti cant in struna Piscotico ce mult mi-ar placea sa poti veni . Report
June 12, 201313 yr comment_200285 EEEE, eram si eu cuminte ca era si domnul tau si al meu, si mamaie, nu vroiam sa sperii nici animalutzele!! Report
June 12, 201313 yr comment_200307 Dupa intilnire stabilim care ce loc ocupa si ne trece Adriana la sub-nume acolo "scorpia sefa", "scorpia adjuncta" Report
June 12, 201313 yr comment_200314 Gela, ar fi super sa ajungi, dar eu stiu cat de stresanta e perioada asta pentru tine, si nu prea pun mari sperante intr-o aparitie Geleasca.Dupa ce-am postat aici si aveam sperante 50/50 m-a sunat Alex ca va pleca marti la Paris si de acolo direct in Canada pentru cel putin juma' de an si vine acasa de vineri pana luni, vrea rasfat inainte de plecare...:)Asa ca, sa te tii,fac naveta cele doua zile si nu-ti spun ce prapad am la munca...vreau in Congo! Report
June 12, 201313 yr comment_200319 Gela, in Congo e prea cald.Si ai sa fii cea mai cea mama, si ai sa-l rasfeti la culme.Mult curaj si forta la noul maraton. Report
June 12, 201313 yr comment_200321 frumoase doamne, frumosi copii, se vede din poze ca v-ati simtit super bine. daniella, bine ca ai inceput comentariile, ca uite asa stim si noi cu cine "ne-ntalnim" pe forum, care-i scorpie, care-i zana, care-i scorpia imblanzita, etc asteptam pozele de la tura a 3-a de intalniri "stella &co." gela, spor la treaba, sigur o sa fi la-naltime. Report
June 12, 201313 yr comment_200322 Gela spor la rasfatat baiatul. Lasa, ca or mai fii ocazii sa ne/te vedem. Report
June 12, 201313 yr comment_200323 Gela spor la rasfatat baiatul. Lasa, ca or mai fii ocazii sa ne/te vedem.Abia astept sa-mi rasfat baiatul, ma impac greu cu gandul ca o sa-i duc dorul, iar cu voi sper din suflet sa ma "dunaresc". Report
June 12, 201313 yr comment_200324 gela, spor la treaba, sigur o sa fi la-naltime.Eu n-am decat un baiat, asa ca tot rasfatul e pentru el in week-endul asta, sambata cealalta e randul fetei, asa ca o voi tine tot intr-un rasfatz...Manca-i-ar mama! Report
June 12, 201313 yr comment_200325 Gela, in Congo e prea cald.Si ai sa fii cea mai cea mama, si ai sa-l rasfeti la culme.Mult curaj si forta la noul maraton.Cel mai greu e ca nu vrea zugravul cat sta el, cat de diplomata sa fiu sa-i dau iar liber, asta ma framanta, rasfatul e floare la ureche, vrea sa gaseasca trei feluri de inghetata, prea simplu si strudel mustind de visine, in rest, barabule la ceaun cu marar(d'ala dulce). Report
June 12, 201313 yr comment_200327 Gela, in Congo e prea cald.Si ai sa fii cea mai cea mama, si ai sa-l rasfeti la culme.Mult curaj si forta la noul maraton.Cel mai greu e ca nu vrea zugravul cat sta el, cat de diplomata sa fiu sa-i dau iar liber, asta ma framanta, rasfatul e floare la ureche, vrea sa gaseasca trei feluri de inghetata, prea simplu si strudel mustind de visine, in rest, barabule la ceaun cu marar(d'ala dulce).Mai rar mama ca tine , sa fii sanatoasa sa-i rasfeti de cate ori pot poposi in casa parinteasca. Report
June 12, 201313 yr comment_200330 Barabule cu marar din ala bunut rulz;Cu zugravul e mai greu daca nu-l vrea in preajma...aiaiai;poate mai are o runda de facut la mami a lui nenea zugravul. Report
June 12, 201313 yr comment_200334 daniella, bine ca ai inceput comentariile, ca uite asa stim si noi cu cine "ne-ntalnim" pe forum, care-i scorpie, care-i zana, care-i scorpia imblanzita, etc Milena, draga de tine, trebuie sa vii sa ne intalnesti pe viu, altfel nu vei sti niciodata! tot ce comentam noi pe aici e simplu pamflet Gelutza, spor la organizare si pregatiri! Ramas bun usor iti doresc ... ca banuiesc ca asta e partea cea mai grea, gatelile sunt floare la ureche pe langa taifunul din sufletul de mama in aceste ocazii ... Curaj!zugravul ramane ... pe langa casa omului, o scoti tu la capat cu el ... Report
June 12, 201313 yr comment_200335 Acum intreb, nu dau cu parul, in principiu eu vin cu Zozo si surpriza numarul doi, dar daca omul incepe sa faca fitze ca ma lungesc il primiti si pe el?? Despre mancare nu stie decat ca se mananca, despre bere stie ca se bea, cred ca este suficient?! Ah, si-i plac animalele, Georgi poate depune marturie! Report