June 4, 201313 yr comment_199624 Si mie mi-ar placea "La Copaci", dar pana la urma, daca nu se va putea acolo, vin dupa voi Report
June 4, 201313 yr comment_199628 Si mie mi-ar placea "La Copaci", dar pana la urma, daca nu se va putea acolo, vin dupa voi Daca ar fi la La Copaci intalnirea, pe la ora 4 as putea aparea, pentru o bucata de vreme (vreo 2 ore) - ma refer la vineri, 14 iunie. Dar vin singura, fara copilot. Report
June 4, 201313 yr comment_199629 Eu una nu mai scriu nimic la subiectul asta. Daca nici macar cu privire la data nu exista un consens, darmite cu privire la loc, sau ora....O sa ma intalnesc eu cu Stella candva cat sta aici, macar o ora intr-una din zile. Sincer, eu consider ca persoana care trebuie vazuta este Stella, pentru ca noi restul ne putem vedea si in alte ocazii! Daca fiecare incepe cu ea ar vrea marti, nu, joi, nu, sambata, nu la terasa, la restaurant, nu, in nord, ba nu, in sud, in est, asta nu e treaba! Cand a venit Nasha in Romania anul trecut ne-a spus: am liber sambata 7 aprilie de la ora 10.30 pana la 13 ca ma duc la nunta si pe urma plec la ai mei! La Afi Palace ca e aproape de unde stau, sa ma duc sa ma schimb! Cine a vrut si a putut a venit!Am venit 3 si a fost super! Report
June 4, 201313 yr comment_199630 Eu una nu mai scriu nimic la subiectul asta. Daca nici macar cu privire la data nu exista un consens, darmite cu privire la loc, sau ora....O sa ma intalnesc eu cu Stella candva cat sta aici, macar o ora intr-una din zile. Sincer, eu consider ca persoana care trebuie vazuta este Stella, pentru ca noi restul ne putem vedea si in alte ocazii! Daca fiecare incepe cu ea ar vrea marti, nu, joi, nu, sambata, nu la terasa, la restaurant, nu, in nord, ba nu, in sud, in est, asta nu e treaba! Cand a venit Nasha in Romania anul trecut ne-a spus: am liber sambata 7 aprilie de la ora 10.30 pana la 13 ca ma duc la nunta si pe urma plec la ai mei! La Afi Palace ca e aproape de unde stau, sa ma duc sa ma schimb! Cine a vrut si a putut a venit!Am venit 3 si a fost super!Atunci s-a zis clar cand si unde va avea loc intalnirea. Acum Stella zice ca poate in mai multe zile. Si, in functie de disponibilitatea fiecarei persoane, se vor face mai multe intalniri. E musai sa fie una cu 40 de persoane? Ce se intampla daca se fac mai multe intalniri?Fiecare scrie cand si un poate iesi la interval, Stella zicea ca ea poate cam oricand si oriunde. Ca are si ea restrictii, a anuntat deja (nu poate sambata si nici duminica). Nu cred ca-i musai sa se decida azi sau peste 3 zile locatia. Rezervarea se poate face si cu una - doua zile inainte. Report
June 4, 201313 yr comment_199632 Si mie mi-ar placea "La Copaci", dar pana la urma, daca nu se va putea acolo, vin dupa voi Identic...moi!!M am dat in barci acus s o i au printre copaci:-):-)E frumos acolo! Report
June 4, 201313 yr comment_199643 eu consider ca persoana care trebuie vazuta este Stella, pentru ca noi restul ne putem vedea si in alte ocazii! Daca fiecare incepe cu ea ar vrea marti, nu, joi, nu, sambata, nu la terasa, la restaurant, nu, in nord, ba nu, in sud, in est, asta nu e treaba! Chiar sint de acord cu tine Asa ca iau problema in mina si propun intilnirea pe 14 iunie, acolo, la Gara de Nord. Cine poate, bine, cine nu, sa-si faca alta intilnire, fara suparare altfel nu ajungem la niciun rezultat Report
June 4, 201313 yr comment_199648 Asa ca iau problema in mina si propun intilnirea pe 14 iunie, acolo, la Gara de Nord. Cine poate, bine, cine nu, sa-si faca alta intilnire, fara suparare altfel nu ajungem la niciun rezultat Da, pe 14 iunie, la Gara de Nord fac tot posibilul sa vin si eu! Report
June 4, 201313 yr comment_199653 Si cum eu nu pot pe 14 iunie, propun ziua de luni, 10 iunie, pentru intalneala. Iau copilotul de la gradinita si apoi iesim la interval. In functie de personutele care vin, propun sa ne intalnim la Excalibur (pe langa Palatul Regal) sau la La Copaci - zona Piata Muncii / patinoarul Flamaropol. Ora - aproximativ 17 - 17:30.Stella, asteptam confirmarea! Report
June 4, 201313 yr comment_199655 Si cum eu pot si intr-o zi si in cealalta, vin la ambele intalniri - numai sa nimeresc locatiile Report
June 4, 201313 yr comment_199659 D-apai atunci eu ma bag la intalnirea din 10, ca s-o revad si pe Fox untitled.bmp Report
June 4, 201313 yr comment_199661 Foaxo, eu incerc sa vin in 10 doar sa-mi spui unde si cand in timp util.ne auzim la tel zilele astea.pup tulemond. Report
June 4, 201313 yr comment_199662 eu consider ca persoana care trebuie vazuta este Stella, pentru ca noi restul ne putem vedea si in alte ocazii! Daca fiecare incepe cu ea ar vrea marti, nu, joi, nu, sambata, nu la terasa, la restaurant, nu, in nord, ba nu, in sud, in est, asta nu e treaba! Chiar sint de acord cu tine Asa ca iau problema in mina si propun intilnirea pe 14 iunie, acolo, la Gara de Nord. Cine poate, bine, cine nu, sa-si faca alta intilnire, fara suparare altfel nu ajungem la niciun rezultat Sunt de acord cu 14 si locatia. Poate ii facem o surpriza Carmellei! Report
June 4, 201313 yr comment_199681 Sunt de acord cu 14 si locatia. Poate ii facem o surpriza Carmellei! super Report
June 4, 201313 yr comment_199684 fetelor eu vin pe 10 la copaci, la 17 sau 17:30, cum decideti! ce-i in mana nu-i minciuna! apoi daca reusesc vin si pe 14. Ura si la gara! Stellin, drum bun incoa si te pup de mii de ori! Report
June 6, 201313 yr comment_199776 Eu o sa vin expre...dar o s o sterg jumatate de ora....cine vine deci in runda asta????IODANYMANEKIFOXY.....si mai cine????STELLA???Ps zic de intilnirea de pe 10 de LA COPACI Report
June 6, 201313 yr comment_199781 Da sa traiti, cu conditia sa-mi spuneti cum ajung acolo de la Perla.si la ce ora exact. Report
June 6, 201313 yr comment_199785 Cu ora nu pot sa te ajut, dar cu ideea de transport am una care mie mi-a servit mereu: iei un taxi si spui adresa! Daca ai chef de o plimbare nu prea lunga, cam cat de la Caragiale la Perla, iei metroul de la Stefan cel Mare pana la Piata Muncii si o iei pe bulevardul Basarabia inainte, pe langa piata volanta. Report
June 6, 201313 yr comment_199786 Merci Ioana...si eu tot taidependenta sunt, dar la ora de trafic, poate metroul e o solutie mai practica...am sa vad cate statii sunt de la st cel mare-muncii, ca eu nu sunt indemanateca de oc cu urbea unde mi-am facut scoala, dar din nefericire stateam la o matusa a mamei, pe str occidentului, scola pe lemnea, doar cat dadeai coltul , si daca intarziam 3 minute, venea stramatusa dupa mine ::: asa ca mie Bucurestiul imi este un oras total strain Report
June 6, 201313 yr comment_199787 Stefan cel Mare, Obor, Piata Iancului, Piata Muncii- 3 statii. Si gata ai ajuns! Pe urma mergi cat pana la Mon Cheri.Il iei de vizavi de Dinamo si nu te doare capul, vorba reclamei, desi pe mine nu ma doare capul cand ma urc in taxi. La ora 17 insa, poate e mai bine sa mergi cu metroul ca Stefan cel Mare se blocheaza des. Report
June 6, 201313 yr comment_199788 Oki-doki...perfect. mai trebuie sa aflu ora si locatia exacta Report
June 6, 201313 yr comment_199789 Si eu as vrea sa știu locul în care ne vom intilni pe 14, sa vad cum imi fac traseul. Adică trebuie sa știu cum se numește restaurantul. Multumesc Report
June 6, 201313 yr comment_199802 Ti-am dat PM , ai drept de vot, ca asa e democratic. Daca ai alta idee si aia e democratica! Report
June 6, 201313 yr comment_199809 Sa pot veni la intalnire, la o data sau alta, sau ambele trebuie sa fie clara adresa, altfel si mie imi e greu sa ajung, nu cunosc bine locurile. Apoi pentru 14 iunie, Zerda scrie aici numele si adresa alfel cum stiu unde sa vin. Rugamintea mea e sa va fixati pe o locatie si sa o scrieti aici, apoi fiecare ajunge cum poate Report
June 6, 201313 yr comment_199811 Merci Ioana...si eu tot taidependenta sunt, dar la ora de trafic, poate metroul e o solutie mai practica...am sa vad cate statii sunt de la st cel mare-muncii, ca eu nu sunt indemanateca de oc cu urbea unde mi-am facut scoala, dar din nefericire stateam la o matusa a mamei, pe str occidentului, scola pe lemnea, doar cat dadeai coltul , si daca intarziam 3 minute, venea stramatusa dupa mine ::: asa ca mie Bucurestiul imi este un oras total strain cred ca 2 statii, dar nu-s convinsa, e putin intre statii, cum mergi cu tramvaiul directia spre Socului, vezi cu galben o arcada pe stanga (la fatada parc National) pe care scrie LA COPACI. la 17:30 ajung acolo Toata lumea care poate si are placere sa o vada pe Stella este bine-venita! Report
June 6, 201313 yr comment_199812 Fetele sa facem asa intre 17 si 1730 la o masa in locatia LA COPACIAsta pe 10 iunie vreau sa zic....lSe ajunge usor locatia e verde zona tot asa e agreabil totul Report