Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Intalnirile artistilor culinari

Featured Replies

Lorica, m-ai facut sa rad; sa stii ca mamitza mea imi spunea de mititica B), B) ca mi-s o ulitzarnica ( tàtà ziua pe ulitza)

si daca stau in buricul Iuropii, si-n cateva ore sunt ori la paris ori la milano, noa ce sa fac ...ma duc :).

Eu am o banuiala....dar o sa ma verific ........

O banuiala ca vei fi in zona?? B) :)

Esti o dragutza......oricum incerc sa aranjez ploile la spital.....

Stella deci cind vi si cind pleci din buc in sectiunea iunie....ar trebuii sa stiu pina pe 13 mai ca sa stiu cum fac programarea la spital

Multumesc mult.

Offff, nu puteai sa zici si tu sfarsit de iuLie? Eu abia atunci poci...

La sfarsit de iulie venim si noi in RO.

Offff, nu puteai sa zici si tu sfarsit de iuLie? Eu abia atunci poci...

La sfarsit de iulie venim si noi in RO.

too late for me :toothy9;...see u next time :tongue3:

Ralu, in ce zona o sa fiti voi? Eu o sa ma misc, o sa calatoresc, o sa. Dar, chiar daca Zozo zice ca nu mai ajunge la VS...eeeei, ca s-o gasi pentru ea un pat acolo, m-as bucura sa ne vedem in orasul meu natal, sa va aratam ce Copou frumos avem. Iesenii sunt intre timp gelosi pe noi :)

Stella, se mai zice usärnicä pe la noi, pe la Movila lui Burcel :)

Ralu, in ce zona o sa fiti voi? Eu o sa ma misc, o sa calatoresc, o sa. Dar, chiar daca Zozo zice ca nu mai ajunge la VS...eeeei, ca s-o gasi pentru ea un pat acolo, m-as bucura sa ne vedem in orasul meu natal, sa va aratam ce Copou frumos avem. Iesenii sunt intre timp gelosi pe noi :)

Stella, se mai zice usärnicä pe la noi, pe la Movila lui Burcel :)

O sa stam in Valenii de Munte cea mai mare parte a timpului si in Bucuresti pentru cateva zile. Daca o sa avem parte de vreme buna poate ca o sa haladuim si noi putin prin tara, dar inca nu stim exact unde.

Ralu, poate ne gasim in Bucuresti :thumleft:

Oky, te anunt cand voi lua biletele de avion ca sa am datele exacte.

O sa stam in Valenii de Munte cea mai mare parte a timpului

Hai si mai sus spre Brasov! :thumleft:

:)

S-ar putea, ca de fiecare data cand mergem in Ro trecem prin Buc, Ploiesti, Cheia, Brasov, chiar dak domiciliul stabil o sa fie la Valenii de Munte!

Deci eu revin la oile mele :) ...cine vine in 7 iunie la intalneala ??

Din pacate Lili&Ralu, eu la sfarsit de iulie stau ochi in ochi cu marea lui Ionica :thumleft:

Din pacate Lili&Ralu, eu la sfarsit de iulie stau ochi in ochi cu marea lui Ionica :thumleft:

misto... vreau si eu... dar nu poci pt ca copilu' termina scoala abia pe 21 iunie!

Next time poate ne potrivim :)

misto... vreau si eu... dar nu poci pt ca copilu' termina scoala abia pe 21 iunie!

Next time poate ne potrivim :)

chiche =))

Lume , lume, cine vrea , cine doreste, cine are placere, sa punem de-o intalneala culinareasca la Bucuresti in 7 iunie la pranz, poate in jurul garii la ceva carciuma, sau sa decida doamnele localnice :)

Eu ma bucur sa va vaz cat mai multe :)

Daca-i pe 7, e vineri..... Si unii are scarbi... :crying: Asa ca... ramane sa ajung si eu cand oi iesi de la biuro.

Lume , lume, cine vrea , cine doreste, cine are placere, sa punem de-o intalneala culinareasca la Bucuresti in 7 iunie la pranz, poate in jurul garii la ceva carciuma, sau sa decida doamnele localnice :crying:

Eu sunt de acord!!!!

Din pacate Lili&Ralu, eu la sfarsit de iulie stau ochi in ochi cu marea lui Ionica :crying:

1. Stella

2. Zoazorel

3. Foxyy

Trece-ma si pe mine pe lista!

• Author

Lume , lume, cine vrea , cine doreste, cine are placere, sa punem de-o intalneala culinareasca la Bucuresti in 7 iunie la pranz, poate in jurul garii la ceva carciuma, sau sa decida doamnele localnice :)

Daca-i pe 7, e vineri..... Si unii are scarbi... :crying: Asa ca... ramane sa ajung si eu cand oi iesi de la biuro.

Bine, bre, sambata, pe 8 iunie! Deci 8 iunie!