April 27, 201313 yr comment_195651 Lorica, m-ai facut sa rad; sa stii ca mamitza mea imi spunea de mititica , ca mi-s o ulitzarnica ( tàtà ziua pe ulitza)si daca stau in buricul Iuropii, si-n cateva ore sunt ori la paris ori la milano, noa ce sa fac ...ma duc . Report
April 27, 201313 yr comment_195670 Eu am o banuiala....dar o sa ma verific ........ O banuiala ca vei fi in zona?? Report
April 27, 201313 yr comment_195673 Eu am o banuiala....dar o sa ma verific ........ O banuiala ca vei fi in zona?? Esti o dragutza......oricum incerc sa aranjez ploile la spital..... Report
April 27, 201313 yr comment_195687 Stella deci cind vi si cind pleci din buc in sectiunea iunie....ar trebuii sa stiu pina pe 13 mai ca sa stiu cum fac programarea la spitalMultumesc mult. Report
April 28, 201313 yr comment_195706 Offff, nu puteai sa zici si tu sfarsit de iuLie? Eu abia atunci poci... La sfarsit de iulie venim si noi in RO. Report
April 28, 201313 yr comment_195723 Offff, nu puteai sa zici si tu sfarsit de iuLie? Eu abia atunci poci... La sfarsit de iulie venim si noi in RO. too late for me ...see u next time Report
April 28, 201313 yr comment_195758 Ralu, in ce zona o sa fiti voi? Eu o sa ma misc, o sa calatoresc, o sa. Dar, chiar daca Zozo zice ca nu mai ajunge la VS...eeeei, ca s-o gasi pentru ea un pat acolo, m-as bucura sa ne vedem in orasul meu natal, sa va aratam ce Copou frumos avem. Iesenii sunt intre timp gelosi pe noi Stella, se mai zice usärnicä pe la noi, pe la Movila lui Burcel Report
April 28, 201313 yr comment_195759 Stella, se mai zice usärnicä pe la noi, pe la Movila lui Burcel Dadada, aia-s eu de mititica Report
April 28, 201313 yr comment_195765 Ralu, in ce zona o sa fiti voi? Eu o sa ma misc, o sa calatoresc, o sa. Dar, chiar daca Zozo zice ca nu mai ajunge la VS...eeeei, ca s-o gasi pentru ea un pat acolo, m-as bucura sa ne vedem in orasul meu natal, sa va aratam ce Copou frumos avem. Iesenii sunt intre timp gelosi pe noi Stella, se mai zice usärnicä pe la noi, pe la Movila lui Burcel O sa stam in Valenii de Munte cea mai mare parte a timpului si in Bucuresti pentru cateva zile. Daca o sa avem parte de vreme buna poate ca o sa haladuim si noi putin prin tara, dar inca nu stim exact unde. Report
April 29, 201313 yr comment_195940 Ralu, poate ne gasim in Bucuresti Oky, te anunt cand voi lua biletele de avion ca sa am datele exacte. Report
April 29, 201313 yr comment_195944 O sa stam in Valenii de Munte cea mai mare parte a timpului Hai si mai sus spre Brasov! Report
April 29, 201313 yr comment_195951 O sa stam in Valenii de Munte cea mai mare parte a timpului Hai si mai sus spre Brasov! S-ar putea, ca de fiecare data cand mergem in Ro trecem prin Buc, Ploiesti, Cheia, Brasov, chiar dak domiciliul stabil o sa fie la Valenii de Munte! Report
April 29, 201313 yr comment_195955 Deci eu revin la oile mele ...cine vine in 7 iunie la intalneala ?? Din pacate Lili&Ralu, eu la sfarsit de iulie stau ochi in ochi cu marea lui Ionica Report
April 29, 201313 yr comment_195957 Deci eu revin la oile mele ...cine vine in 7 iunie la intalneala ?? Din pacate Lili&Ralu, eu la sfarsit de iulie stau ochi in ochi cu marea lui Ionica misto... vreau si eu... dar nu poci pt ca copilu' termina scoala abia pe 21 iunie!Next time poate ne potrivim Report
April 29, 201313 yr comment_195970 Deci eu revin la oile mele ...cine vine in 7 iunie la intalneala ?? Din pacate Lili&Ralu, eu la sfarsit de iulie stau ochi in ochi cu marea lui Ionica misto... vreau si eu... dar nu poci pt ca copilu' termina scoala abia pe 21 iunie!Next time poate ne potrivim chiche Report
April 30, 201313 yr comment_196033 Lume , lume, cine vrea , cine doreste, cine are placere, sa punem de-o intalneala culinareasca la Bucuresti in 7 iunie la pranz, poate in jurul garii la ceva carciuma, sau sa decida doamnele localnice Eu ma bucur sa va vaz cat mai multe Daca-i pe 7, e vineri..... Si unii are scarbi... Asa ca... ramane sa ajung si eu cand oi iesi de la biuro. Report
April 30, 201313 yr comment_196034 Deci eu revin la oile mele ...cine vine in 7 iunie la intalneala ?? Din pacate Lili&Ralu, eu la sfarsit de iulie stau ochi in ochi cu marea lui Ionica 1. Stella2. Zoazorel3. Foxyy Report
April 30, 201313 yr comment_196035 Lume , lume, cine vrea , cine doreste, cine are placere, sa punem de-o intalneala culinareasca la Bucuresti in 7 iunie la pranz, poate in jurul garii la ceva carciuma, sau sa decida doamnele localnice Eu ma bucur sa va vaz cat mai multe Eu sunt de acord!!!! Report
April 30, 201313 yr comment_196037 Deci eu revin la oile mele ...cine vine in 7 iunie la intalneala ?? Din pacate Lili&Ralu, eu la sfarsit de iulie stau ochi in ochi cu marea lui Ionica 1. Stella2. Zoazorel3. Foxyy Trece-ma si pe mine pe lista! Report
April 30, 201313 yr Author comment_196045 Lume , lume, cine vrea , cine doreste, cine are placere, sa punem de-o intalneala culinareasca la Bucuresti in 7 iunie la pranz, poate in jurul garii la ceva carciuma, sau sa decida doamnele localnice Eu ma bucur sa va vaz cat mai multe Daca-i pe 7, e vineri..... Si unii are scarbi... Asa ca... ramane sa ajung si eu cand oi iesi de la biuro. Bine, bre, sambata, pe 8 iunie! Deci 8 iunie! Report
April 30, 201313 yr comment_196050 Bine, bre, sambata, pe 8 iunie! Deci 8 iunie!Asteptam sa apara safa, sa ne zica sigur ca e aici pe 8... Report