June 9, 201313 yr comment_199991 Merci mult tuturor: am fost intradevar mereu rasfatata de soarta, la toate intalnirile, am vazut doar persoae minunate.Carmella, si eu astept sa ne intalnim "de-adevaratelea","pour de vrai" cum zicea fiimea cand era mica... Report
June 9, 201313 yr comment_199996 Eu sunt geloasa pe plimbarea cu barca!!!!Vreaaaaauuuuuuu si euuuuu! Report
June 10, 201313 yr comment_200055 Eu sunt geloasa pe plimbarea cu barca!!!!Vreaaaaauuuuuuu si euuuuu! Si eu la feeeeeel!Am fost o singura data si mi-a placut tare mult si as mai vrea! Report
June 10, 201313 yr comment_200057 Eu sunt geloasa pe plimbarea cu barca!!!!Vreaaaaauuuuuuu si euuuuu! Gelozia se trateaza cu Gela . https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/24.gif Stela & Gela , Faina intalneala.https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif Report
June 10, 201313 yr comment_200062 Stella, Gela, foarte frumoasa intalnire ati avut, ma bucur pentru voi si astept cuminte continuarile... Report
June 10, 201313 yr comment_200097 Frumoase mai suntetzi amandoua! Dar nu-tzi e mila de noi , Stella? adica sa postezi tu poza aia cu ditai copanele de gaina de casa...se vede si din satelit ca nu-s pui de Avicola! Report
June 10, 201313 yr comment_200105 Bravo doamnelor, se vede ca ati avut un timp minunat impreuna! Asteptam poze de la urmatoarea serie de intalniri. Report
June 10, 201313 yr comment_200112 Mai Gela e in mijlocul paradisului iar orataniile sunt de tip SOCARICIUcIT DESPRE PLIMBAREA LOR PE BRATUL dunarii NUMIT bORCEA.....BRAVOS.....sper sa nu ajunga viitura acoloPoate o sa ajung si eu in locul copilariei mele...multumesc Stella de delicatetia cu care mi ai trimis fotografiile renumitede abia astept sa cunosc noile vechile fete...ma imbrac si o iau pe jos Report
June 10, 201313 yr Author comment_200128 Pana si eu parca-mi doresc o plimbare cu barca! Desi de la Dunare, n-am timp sa fac asta in scurtul timp cat stau acasa! Stellina, dl Gella a scrartait din scula in cinstea ta? Sunteti toti trei atat de frumosi intr-o natura atat de frumoasa...Tare sunteti frumosi, iar eu tare va iubesc! Report
June 10, 201313 yr comment_200130 Gata io mai harnicutza sosii acasa!Fu fain!!!Incintata de cunostinta STELLA,FOXY,CARMENNiste fete una si una!!!Si o gratioasa domnisorica insotita la joaca cu nisip de dnul COPILOT!!Ce mai, cinstita adunare!! Report
June 10, 201313 yr comment_200133 Bravo voua! Ma gindeam ca stati pina dimineata, dupa restaurant mergeti in club, apoi in alt club... Poze?! Report
June 10, 201313 yr comment_200136 Poze de la Daniella sau de la Carmencita.eu nu aveam decat tel, si nu am wifia fost o seara super , si eu tare rasfatata. merci doamnelor inca odata de tot. Report
June 10, 201313 yr comment_200137 Dupa pozele splendide de la Dunare de la intalnirea Stellei cu Gelutza int-un weekend minunat, cu peisaje de vis, pozele facute de mine cu tel, raman in umbra. Asa ca o las pe Carmen sau Fox sa posteze.Prietenia este un lucru minunat si astazi a fost o zi de frumoasa sarbatoare a prieteniei! Va multumesc tuturor si iti multumesc Stella! Report
June 10, 201313 yr comment_200138 dubla, scuzeprofit sa pun cateva foto de la intalnire, pana vin fetele cu altele Report
June 11, 201313 yr comment_200151 Daca Bea reprezinta spiritul intalnelii atunci, vad numai bucurie, veselie. Mai vrem poze, posibil nu cu aparatul in fata, ca nu te vad Carmencita.Si cine-i intoarsa in a doua poza? Scuzati indiscretia! Report
June 11, 201313 yr comment_200155 Si cine-i intoarsa in a doua poza? Scuzati indiscretia! Verber Report
June 11, 201313 yr comment_200157 Frumos! Dragute doamne si copchii Ce-mi place mie la intilnirile astea e momentul prezentarilor, in care iti spui si numele si nick-ul de pe forumuri, ca sa te recunoasca lumea Ce trebuie sa spun ca nu-mi place e platoul ala, nu va suparati pe mine Cu noi pentru 14, vineri, cum a mai ramas? La Bavaria in jur de 17? - 17.30? Si cine crede ca vine ca sa schimbam niste numere de telefon in privat, sa le bag si eu in agenda, ptr ca vineri pina seara nu prea pot vorbi la telefon. Report
June 11, 201313 yr comment_200164 Superbe Doamne si superbi copilasi .https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gifMai vreau poze pleseeeee !https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/notworthy.gif Report
June 11, 201313 yr comment_200167 Cred ca doamna intoarsa este Verber Daca Bea reprezinta spiritul intalnelii atunci, vad numai bucurie, veselie. Mai vrem poze, posibil nu cu aparatul in fata, ca nu te vad Carmencita.Si cine-i intoarsa in a doua poza? Scuzati indiscretia! Report
June 11, 201313 yr comment_200174 Foarte frumos! Bea si Copilotul sunt minunati! Ce vesela e Bea! si ce rochita frumoasa are https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/105.gif Doamnelor sa va fie de bine, abia astept sa mai puneti poze Report
June 11, 201313 yr comment_200185 Si eu mai vreau poze!!!! Tare dragute sunteti si copiii sunt minunati. Imi place genul asta de terasa, cu loc de joaca pentru copii, foarte faina ideea. Report
June 11, 201313 yr Author comment_200191 Cu noi pentru 14, vineri, cum a mai ramas? La Bavaria in jur de 17? - 17.30? Si cine crede ca vine ca sa schimbam niste numere de telefon in privat, sa le bag si eu in agenda, ptr ca vineri pina seara nu prea pot vorbi la telefon. Da, Carmella, asa a ramas; la 17 la gara de Nord, statia de metrou de la Casa de bilete cls a II-a!.Daca zici ca ajungi la 17:30, te asteptam si pe tine.Ai numarul meu! Ma poti suna oricand! Report
June 11, 201313 yr comment_200194 Eu vin direct la restaurant, ca vin dupa 6, deci va rog spuneti-mi la ce restaurant a rămas ca mergem Report
June 11, 201313 yr comment_200195 Intalnirea a fost minunata, timpul a tinut cu noi, am povestit cate in luna si in stele si tot au mai ramas cate ceva pentru data viitoare. Ne-am asezat in formatie la fotografiat am baut am mancat si nu ne venea sa plecam spre casa.A fost tare bine, vom continua povestile data viitoare. Report