May 27, 201313 yr comment_198949 Mie sa-mi spuneti ca sa fixez locul daca vreti! Eu cu stella ma intalnesc de fiecare data pot, deci nu intra in discutie, dar in functie de oameni si cerinte, am doua locatii! Report
May 27, 201313 yr comment_198968 Eu as propune intalneala in centru, pe langa palatul regal, la Excalibur.Portii mari, satioase / generoase, iar preturile sunt acceptabile. Report
May 28, 201313 yr comment_198996 Eu am pareri impartite despre Excalibur. Dar aia e, daca-l alegeti, o sa vin. Cel putin in cazul meu, mi s-a intamplat si ca au incurcat comenzi si ca astepti un chelner pana ti se usuca gatul. Report
May 28, 201313 yr comment_199056 Unde vreti voi, si cunoasteti, Zerda & Zoazo voi parca stiti unele faine Report
May 31, 201313 yr Author comment_199319 Recapitulare; cati / cate venim si la ce ora? Carmella? Report
May 31, 201313 yr comment_199325 Deci ramane pe 14?? pentrumine e ok.din 7 seara plec din buc pana la inceputul saptamanii urmatoare...apoi sunt iarasi la bucale...deci 14 e ok. eu sunt acolo si zilele dinainte cine poate vine, cu foaxa ma gasesc eu cumva ca ne stim pup tulemond. ma duc sa mai iau o gura de frig si de ploaie Report
May 31, 201313 yr comment_199330 eu doresc sa vin musai sa te intalnesc o data cu foaxa, ca tb sa se re-intalneasca si piticii, apoi ... daca se hotarasc fetele in final la vreo varianta ... si pot, vin si cu ele, (poate va trageti si voi mai spre: centru, Titanezia, Piata Muncii, Bd Basarabia, parcul IOR, La Copaci/Stadionul National, ... sau chiar Dorobanti.... ceva mai in drum ... sa ajung si eu )sa te tzuc de 2 ori! Report
May 31, 201313 yr comment_199332 Eu astept sa zica toata lumea unde vrea, ca eu prin Bucuresti ma mut ca magarul cu samarul, deci nu ma deranjeaza niciunde! Oricum dupa intalnire m-as duce in Salajean... Report
May 31, 201313 yr comment_199333 intai sa se faca si prezenta ca daca sunt reprezentanti doar din zona titanezia/salajan, facem mai hacana ... sau in zona Dorobanti la Stellina ... . Strandul MAPN, daca vreti... iarba verde gratare/mici/bauturi ieftin ca pt armata ... Report
May 31, 201313 yr comment_199337 eu doresc sa vin musai sa te intalnesc o data cu foaxa, ca tb sa se re-intalneasca si piticii, apoi ... daca se hotarasc fetele in final la vreo varianta ... si pot, vin si cu ele, (poate va trageti si voi mai spre: centru, Titanezia, Piata Muncii, Bd Basarabia, parcul IOR, La Copaci/Stadionul National, ... sau chiar Dorobanti.... ceva mai in drum ... sa ajung si eu )sa te tzuc de 2 ori! Hotarati voi si dati de stire.Foxulina si pe tine vreau sa te vad, mi-ar face placere sa o intalnesc si pe Dani cu Bea, dar om vedea.Important e sa apara Stella si vedem cum ne impartim, daca pot si e ok vin de 2 ori la intalnire Report
May 31, 201313 yr comment_199338 Eu as putea in zilele de luni 3 sau 10 iunie, dar si pe 13 sau 15 iunie (joi sau sambata). Vineri se pare ca am program (de la servici). Report
May 31, 201313 yr comment_199358 Eu as putea in zilele de luni 3 sau 10 iunie, dar si pe 13 sau 15 iunie (joi sau sambata). Vineri se pare ca am program (de la servici). Deci eu in 3 am concert in urbea mea , in 4 program incarcat, abia din 5 ajung la Buc...10 iunie poate fi o varianta , la fel si 13 .15 sunt programata cu prieteni vechi si dragi de pasaj la bucale.16 cred de asemeni ca e blocat mai e 17, sau 18 dar mai vorbim anyway:) Report
May 31, 201313 yr comment_199362 Eu as putea in zilele de luni 3 sau 10 iunie, dar si pe 13 sau 15 iunie (joi sau sambata). Vineri se pare ca am program (de la servici).Deci eu in 3 am concert in urbea mea , in 4 program incarcat, abia din 5 ajung la Buc...10 iunie poate fi o varianta , la fel si 13 .15 sunt programata cu prieteni vechi si dragi de pasaj la bucale.16 cred de asemeni ca e blocat mai e 17, sau 18 dar mai vorbim anyway:)Am incurcat eu borcanele, scuze.....Asadar: pe 10 sau 17 pot sa vin sigur cu copilotul. In orice alta zi (in afara de 14) pot sa apar la interval, dar nu garantez de ciupil... Report
June 3, 201313 yr comment_199505 Pe 14 Iunie o sa fac tot posibilul sa vin si eu la intalnire, imi doresc tare sa o cunosc pe Stella, pe care o si pup de altfel! Report
June 3, 201313 yr comment_199510 N-am vazut ca s-a mai discutat aici, ba chiar ca m-a strigat cineva. La mine treburile sint foarte clare: pot pe 14 sau 15, dupa 6 seara, oriunde in Bucuresti.Daca nu poate lumea atunci, nu-i nicio problema, ne gasim alta data. Deci stabiliti unde si cind si eu vad daca pot, nu mai am alte variante de zis, ca eu doar atunci sint in Bucuresti. Report
June 3, 201313 yr comment_199518 Sa stiti ca va urmaresc din umbra:-):-):-) si daca scrieti unde si cind fac ce oi face si vin si eu! Report
June 3, 201313 yr comment_199544 Eu dispo pentru 14 ...si alte zile pentru cine nu poate-n 14 ( Dany, Foaxa etc) Report
June 3, 201313 yr comment_199581 Deci recapitulez la ceas tarziu de seara dupa nunta si doua zile agitate: din cate imi aduc aminte: Carmella, Carmen, Georgiana, Zozo ca vine de la munca si am uitat sigur inca pe cineva ma scuz au zis ca le convine catre Gara. Daca sunteti deacord ma interesez in zona sa mergem undeva gata aranjat, cum e vremea acum sa nu ne ploua cand ne e lumea mai draga! Eu sunt de acord pentru 14. Cine mai vrea pe 14 sa spuna. Report
June 3, 201313 yr comment_199585 Eu dispo pentru 14 ...si alte zile pentru cine nu poate-n 14 ( Dany, Foaxa etc) . 14 vineri, eu pot. doar ca ... pt Ca sa ajung si eu la o ora decenta as prefera ceva cat mai aproape de zonele mentionate ... Nu vreti "La Copaci", pe bd Basarabiei, langa Stadionul National? Au terasa mareee-(si inauntru au 2 saloane mari), niste platouri imense cu gustari calde etc, bere, mici, pizze, focaccia ... de toate pt toti ... si un topogan si 2 leagane, putin nisip ..., nu's probl cu parcarea, ... ce zici doamna Foxu? dar cavalerul ce zice de- o revedere? ca pt restul pricep ca e egal locul ... , numai eu sunt legata de partile locului... daca nu, vin si la gara ...sau unde e cererea mai mare!???sa trec eu cu bine de saptamana asta ... ca apoi fac si 100 tumbe ... Report