January 22, 201313 yr comment_181739 Sa va fie rusine la amandoua!! Pe Bea o iertam ca ea era ocupata cu Pingu!! Pai ce ii faceam picei, dormea trei zile, cat o zapaceam! Report
January 22, 201313 yr comment_181742 Sa va fie rusine la amandoua!! Pe Bea o iertam ca ea era ocupata cu Pingu!! Pai ce ii faceam picei, dormea trei zile, cat o zapaceam! nu stii tu, cat a stat biata Verb cu telefonul la ureche pana m-am eliberat, cam de vineri incoace pana azi la 19 m-a pandit ... si atunci m-am rupt cu greu de la munci... de rusine... cu proxima ocazie va aduc de zmotoceala si voua, Bea sare in sus daca ii zic ca mergem la pizza ...nu ca ar manca pizza, ci ca nu doreste acasa dupa gradi, ci la plimbari in lume ... Cu cine sa semene ? Report
January 22, 201313 yr comment_181745 Sa va fie de bine vederea ca si mie mi-a fost si multa nevoie aveam! Report
January 22, 201313 yr comment_181757 Ce fain ca v-ati vazut, si ca Miss Bea a fost si ea. Bravo voua, sa va fie de bine intalneala Coffi , pai mai sunt zile fata mea, musai sa mai aveti intalniri Report
January 23, 201313 yr comment_181759 Si mie mi a uns sufletul intilnirea...sa va mai spun cum BEUTZA da din gene?Ma bucuur ca Pingi a avut asa o fetitza dragalasa ca tovarasa de joacaEu mai sunt dispo simbata,duminica luniSi da am hartuit o pe Daniella! Report
January 23, 201313 yr comment_181802 Verber este o persoana deosebita, eu am cunoscut-o! Dany sa va fie de bine intalneala, mi-ar fi placut si mie sa fiu cu voi si mai ales cu Bea!Verber, sa nu uiti ca ai zis ca vrei sa-l smotocesti pe Cody!?!? Report
January 23, 201313 yr comment_181806 Si mie mi a uns sufletul intilnirea...sa va mai spun cum BEUTZA da din gene?Ma bucuur ca Pingi a avut asa o fetitza dragalasa ca tovarasa de joacaEu mai sunt dispo simbata,duminica luniSi da am hartuit o pe Daniella! Luni as putea iesi si eu la interval..... Poate chiar cu puslamaluta cea mica, il pot lua eu de la gradinita pe omulet. Ai timp / chef? Report
January 23, 201313 yr comment_181878 Is fanu ideiGeorgi rram jos la serviciul tau..sorry scriu din mers Report
January 23, 201313 yr comment_181883 Is fanu ideiGeorgi rram jos la serviciul tau..sorry scriu din mers Chiar ai scris din mers, nu am inteles ce ai vrut sa-mi spui! Report
January 23, 201313 yr comment_181911 Is fanu ideiGeorgi rram jos la serviciul tau..sorry scriu din mers Chiar ai scris din mers, nu am inteles ce ai vrut sa-mi spui! Eram la microbuzul de Campina,avem timp dar nu stiam tel tau ca sa te invit sa cobori Report
January 23, 201313 yr comment_181964 Fetele,dragele melepropun o intilnire MARTI in Pta Sudului catre orele 18,19Deocamdata :FoxyVerberva astept caci vreau sa ne cunostem si sa stam putin la taclalece ziceti??? Report
January 24, 201313 yr comment_182012 Eram la microbuzul de Campina,avem timp dar nu stiam tel tau ca sa te invit sa cobori Na, ce rau imi pare! Iti trimit nr.meu de telefon pe e-mail. Report
January 27, 201313 yr comment_182450 no, bun, deci cine se mai anunta pentru marti? daca reusesc sa fug de la serviciu (as prefera zona Piata Muncii... eu), vin cu Bea.Copchilotul si Beutza ... marfa de smotocit, feteleeee Report
January 27, 201313 yr comment_182478 si ei as prefera muncii....sau o las pe vara.Sunt cu telefonul la mine ma anuntati va rog? Report
January 28, 201313 yr Author comment_182526 https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/crying.gif Io-s la dentist!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/20.gif Martea si joia, de la 18 la 20!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/20.gifSi am un santieeerrr! Report
January 29, 201313 yr comment_182763 FETELE si la mine a intervenit ceva si trebuie s o sterg la campina.Acum!Deci imi pare rau as fi vrut s o mai vad pe BEUTZA finutza si sa fac cunostinta cu Foxulina si copilotulAsta e!Pup si ramin acum cu regrete dar pastrez speranta pt o intilnire mai larga la varaSa vad daca pot s o intilnesc la un ceai pe GiorgianaPup Report
January 29, 201313 yr comment_182766 FETELE si la mine a intervenit ceva si trebuie s o sterg la campina.Acum!Deci imi pare rau as fi vrut s o mai vad pe BEUTZA finutza si sa fac cunostinta cu Foxulina si copilotulAsta e!Pup si ramin acum cu regrete dar pastrez speranta pt o intilnire mai larga la varaSa vad daca pot s o intilnesc la un ceai pe GiorgianaPupDai de stire cand te intorci si-ncercam sa ne vedem (mai multi) atunci. Report
January 29, 201313 yr Author comment_182820 Pai nu cred ca mai are cand, ca pe 31.01 pleaca! La vara cred si eu ca mai sigur! Report
February 1, 201313 yr comment_183187 Sa vad daca pot s o intilnesc la un ceai pe GiorgianaPup Nici cu mine nu s-a intalnit la un ceai, din pacate la ameteala si la durerea de cap pe care o simteam...!Sa ne revedem cu bine la vara! Report
April 26, 201313 yr comment_195590 Lume , lume, cine vrea , cine doreste, cine are placere, sa punem de-o intalneala culinareasca la Bucuresti in 7 iunie la pranz, poate in jurul garii la ceva carciuma, sau sa decida doamnele localnice Eu ma bucur sa va vaz cat mai multe Report
April 26, 201313 yr Author comment_195594 Io, io, Doamna, io!VIIINNN! Cine mai pofteste? Deschidem lista? Report
April 26, 201313 yr comment_195598 Offff, nu puteai sa zici si tu sfarsit de iuLie? Eu abia atunci poci... Report
April 26, 201313 yr comment_195611 Offff, nu puteai sa zici si tu sfarsit de iuLie? Eu abia atunci poci... , sfarsit de iulie bantui prin alte locuri Report
April 26, 201313 yr Author comment_195617 Offff, nu puteai sa zici si tu sfarsit de iuLie? Eu abia atunci poci... Si tu, la sfarsit de iulie! Facem lista pentru Bucuresti? Report
April 27, 201313 yr comment_195650 Fetele, deocamdata nu stabilim nimic asa de din timp, pentru ca la mine e cu cantec...noi fiind oamini ocupati. Ne-a luat un an jumate sa ajungem sa ne facem excursia de miere, prevazuta pentru nunta civila...ca noi am facut doua nunti. Asa ca, dupa lupte seculare plecam la Berliiiiiiiin, yu-huuuuu! Si pana in iulie mai e mamica, e-he! Tre sa trec peste bacalauretati, peste balul de adio, tre sa fac party de adio cu clasa mea, unde am fost diriga 3 ani , sa imi iau adio de la clasa mea favorita de anul asta , 5b, ca plec la alt liceu, ma duc, in sfarsit, iar la oras maaare, asa cum imi place mie. Deci is multe. Si is amarata rau ca umblareata asta de Stella merge in tara fix cand nu sunt eu , ntz,ntz, ntz! Report