Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Intalnirile artistilor culinari

Featured Replies

Fetele sa facem asa intre 17 si 1730 la o masa in locatia LA COPACI

Asta pe 10 iunie vreau sa zic....l

Se ajunge usor locatia e verde zona tot asa e agreabil totul :floare:

Da, exact asa facem. :D

Cine nu se descurca, da o strigare.

ok vad ca intreb degeaba.

Carmen, terasa La Copaci, pe Bd, Basarabiei, la Lia Manoliu, cum ai spus si tu. Orele 17-17:30 sosirea. Pup si de la mine! :floare:

Toata lumea artaculinara care poate si are placere sa o vada pe Stella este bine venita! Abia astept sa ne vedem!

Deci in ziua de 14 iunie la ora 17 daca va convine, locul, momentan a fost agreat de 3 participanti. Inca nu avem informatii suplimentare cu privire la ora ca sa stim ce rezervam.

Pai zerda,tot ce stiu e ca e in zona Garii. De agreat agreez si eu zona dar daca ati stabilit un local, scrie aici, poate ca mine hotarati sa vina in ambele locuri si date, mai sunt.

Din ce ai scris tu am inteles ca doar trei participanti au habar de local.

Ai scris undeva si nu am citit eu?

Pai zerda,tot ce stiu e ca e in zona Garii. De agreat agreez si eu zona dar daca ati stabilit un local, scrie aici, poate ca mine hotarati sa vina in ambele locuri si date, mai sunt.

Din ce ai scris tu am inteles ca doar trei participanti au habar de local.

Ai scris undeva si nu am citit eu?

E vorba despre Bavaria sau Thalia, astea erau propunerile. Eu inclinam, doar după nume, spre Bavaria :) sa vedem ce zic si ceilalți. Inca mai e timp...

Georgi a zis Bavaria, eu sunt de acord cu oricare varianta, Zozo a zis si ea ca parca Bavaria.

Si incercam si surpriza lui Carmella!

Georgi a zis Bavaria, eu sunt de acord cu oricare varianta, Zozo a zis si ea ca parca Bavaria.

Si incercam si surpriza lui Carmella!

Ce surpriza, mai? E surpriza-surpriza, sau se poate spune? :) Credeam ca surpriza e ca va intilniti si pe 14 sa fiu si eu in Bucuresti :)

Daca-mi iese pasienta, o sa te bucuri cu tot sufletul, daca nu, n-o sa stii ce ai pierdut, de aia e surpriza!
Bine premiul doi, tot o sa cunosti o persoana extraordinara, nah, asa sunt toate cunostintele mele, sunt modesta, nu??

Stella tu esti ambasatoarea noastra la cite forumiste ai avut norocul sa intilnesti :occasion15:

...plenipotentiala, stp :appl:....si mea culpa , uitai de comandor...aka dl Gelo :wub:

post-16-1370712064779_thumb.jpg

post-16-13707120835315_thumb.jpg

Stella tu esti ambasatoarea noastra la cite forumiste ai avut norocul sa intilnesti :occasion15:

...plenipotentiala, stp :appl:....si mea culpa , uitai de comandor...aka dl Gelo :wub:

pot sa-ti scriu sub avatar Ambasadoarea artistilor culinari? :-*

pot sa-ti scriu sub avatar Ambasadoarea artistilor culinari? :-*

hahaha...cu mare placere