Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Scrisoare catre iepuras

Featured Replies

In cazul in care nu s-a subinteles: prezent si eu. Nu am idee cand voi avea timp sa ma duc la posta, da' vad eu cum ma voi descurca.

Asta a fost motivul pt care nu m-am inscris la Mos Craciun.

Eu de inscris m-am inscris, dar adresa am sa o dau mai aproape de tragerea la sorti pt ca e o situatie mai "ciudata".

Asa ca, va rog mumos, sa ma luati si pe mine in calcul.

He, he, he! Foxxulina are reteta-stiam eu! :hungry:

Ce reteta?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_scratch.gif

• Author

He, he, he! Foxxulina are reteta-stiam eu! :)

Ce reteta?https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/icon_scratch.gif

:) ...da cred ca a gresit subiectul

Cand fixam data limita?

Eu zic sa o facem :occasion14: mai repede de data asta , ca sa avem vreme sa trimitem pachetele. Din Ro in Ro ajung in 2 zile dau eu , una , am nevoie de 2 saptamani cel putzin....

plus ca dupa ce aflu cui ii trimit cadoul , mai tre' sa ma si gandesc oare ce i s-ar potrivi persoanei respective.......

Cand fixam data limita?

Eu zic sa o facem :pupic: mai repede de data asta , ca sa avem vreme sa trimitem pachetele. Din Ro in Ro ajung in 2 zile dau eu , una , am nevoie de 2 saptamani cel putzin....

plus ca dupa ce aflu cui ii trimit cadoul , mai tre' sa ma si gandesc oare ce i s-ar potrivi persoanei respective.......

mie imi ia si mai mult :pupic:

Cand fixam data limita?

Eu zic sa o facem :pupic: mai repede de data asta , ca sa avem vreme sa trimitem pachetele. Din Ro in Ro ajung in 2 zile dau eu , una , am nevoie de 2 saptamani cel putzin....

mie imi ia si mai mult :pupic:

Sa-nteleg ca vrei sa te trec pe lista?

Cand fixam data limita?

Sa-nteleg ca aproape 4 saptamani nu-s de ajuns? Vreti mai repede?

ziceam ca mai repede ca la Craciun....la Craciun au fost 3 sapt , nu? Asta a insemnat maxim o saptamana pt mine , ca pachetul 2 face pe drum....

1. Verber

2. zerda

3. zoazorel

4. Titirimundi

5. stella

6. nrares

7. Foxyy

8. redivivus

9. Piscotel

10. Lapona Enigel

11. Motana

12. Mutti

13. milena

14. alimocanu

15. sorinadaniela

16. boabe de cafea

17. 2ut

18. Cami

Modifc data-limita! pana pe 31 martie, ora 23:59 se mai pot face inscrieri. Pe 1 aprilie, fara pacaleala, la 00:00, pun programul de imparteala la munca si incep sa trimit mp-uri cu adresele destinatarilor. :drunken:

Asa, avem la dispozitie mai bine de-o luna ca sa gasim si sa trimitem cadourile... :floare: