March 7, 201313 yr comment_188586 Am facut astazi galustile ca mai aveam niste supa de brocoli de ieri.Mi s-au cam spart,dar nu-i bai,ca nu ma dau batuta,daaar,mi-a venit o idee pe care am si pus-o in practica. [b]Pune 3 linguri pline faina de naut, lingura d eunt semi topita , cascavalul, amesteci bine si tzusti cu farfuria in frigider ptr vreo15 minute(smecheria este sa se intareasca pik untul) si sa le pui cu lingurita dar ma dolofane si nu s esparg atunci. Carmella sper sa nu te superi dar eu asa am facut cu ale mele.[/b] Report
March 7, 201313 yr Author comment_188587 Da' cum sa ma supar?! O sa fac si eu in seara asta niste galuste pentru supa de pui, nu de rosii, si o sa aplic metoda ta. Eu vreau sa-ti zic ceva despre cum scrii mesajele cu citat, dar nu stiu la ce subiect. O sa scriu la probleme tehnice, dar mai pe seara, cred... Report
March 7, 201313 yr comment_188588 Da' cum sa ma supar?! O sa fac si eu in seara asta niste galuste pentru supa de pui, nu de rosii, si o sa aplic metoda ta. Eu vreau sa-ti zic ceva despre cum scrii mesajele cu citat, dar nu stiu la ce subiect. O sa scriu la probleme tehnice, dar mai pe seara, cred... Nici eu nu stiu ce se intampla. imi apare [/qoute] daca nu sterg slash imi dubleaza mesajele in citat daca sterg slash apar asa cum vezi ca apar mesajele. Nici eu nu mai stiu cum sa fac ca nu imi place ca nu apare asa frumos mesajul ca la voi. Asta de ceva vreme se intampla asa, si nu intodeauna. La asta dau drumul normal fara sa sterg nimik sa vedem cum apare acum. Acuma vad ca apare cum trebuie. Report
March 7, 201313 yr Author comment_188590 apare bine, acum incepusem sa scriu la probleme tehnice sa explic... dar vad ca e aproape rezolvata problema Report
March 7, 201313 yr comment_188591 apare bine, acum incepusem sa scriu la probleme tehnice sa explic... dar vad ca e aproape rezolvata problema Multumesc frumos! Chiar ma gandeam doar la mine se intampla? Era enervant si asa sa tot apara dublate mesajele. Sper sa ramana asa totul. Report
March 7, 201313 yr Author comment_188594 Am scris totusi, ca tot ma apucasem, bine ca s-a rezolvat Report
March 5, 201412 yr comment_214616 Supa de legume (ardei gras, telina verde, praz, zucchine, conopida, suc de rosii) cu galuste de cascaval... Report
April 8, 201412 yr comment_215746 Le-am facut ieri cu faina de orez si cu supa oase.Super bune, nu ma asteptam. Report
April 9, 201412 yr comment_215810 De astea trebuie sa fac ca sa scrii mai des??!! Bine ca stiu! Report
April 9, 201412 yr Author comment_215819 Mai am si alte retete pe forum, fa-o pe oricare si o sa mai scriu Report
July 2, 20188 yr comment_243610 Carmella, fără poze, dar îți spun că am făcut o supă de găluște săptămâna trecută, o bunătate.Ca să fiu singură că voi ajunge și eu să mănânc am făcut găluște din 10 ouă Nu mai aveam zeamă în oală de câte găluște făcui Dar cum scopul meu erau găluștele, nu m-am lăsat intimidată de Fameleon.Bune rău! Report
July 6, 20188 yr Author comment_243612 Carmella, fără poze, dar îți spun că am făcut o supă de găluște săptămâna trecută, o bunătate.Ca să fiu singură că voi ajunge și eu să mănânc am făcut găluște din 10 ouă Nu mai aveam zeamă în oală de câte găluște făcui Dar cum scopul meu erau găluștele, nu m-am lăsat intimidată de Fameleon.Bune rău! Vaaai, ce mă bucur! Bine că mi-ai adus aminte, am roșii bune tare și cașcaval de-ăla bun, iese o supă... Report
July 13, 20188 yr comment_243615 Na, cum nu am aflat eu de reteta asta pina acu.Voi remedia cit de curind Report