Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Supa de rosii cu galuste de cascaval

Featured Replies

Am facut astazi galustile ca mai aveam niste supa de brocoli de ieri.Mi s-au cam spart,dar nu-i bai,ca nu ma dau batuta,daaar,mi-a venit o idee pe care am si pus-o in practica.

[b]Pune 3 linguri pline faina de naut, lingura d eunt semi topita , cascavalul, amesteci bine si tzusti cu farfuria in frigider ptr vreo15 minute(smecheria este sa se intareasca pik untul) si sa le pui cu lingurita dar ma dolofane si nu s esparg atunci.

Carmella sper sa nu te superi dar eu asa am facut cu ale mele.

[/b]

• Author

Da' cum sa ma supar?! O sa fac si eu in seara asta niste galuste pentru supa de pui, nu de rosii, si o sa aplic metoda ta.

Eu vreau sa-ti zic ceva despre cum scrii mesajele cu citat, dar nu stiu la ce subiect. O sa scriu la probleme tehnice, dar mai pe seara, cred...

Da' cum sa ma supar?! O sa fac si eu in seara asta niste galuste pentru supa de pui, nu de rosii, si o sa aplic metoda ta.

Eu vreau sa-ti zic ceva despre cum scrii mesajele cu citat, dar nu stiu la ce subiect. O sa scriu la probleme tehnice, dar mai pe seara, cred...

Nici eu nu stiu ce se intampla. imi apare [/qoute] daca nu sterg slash imi dubleaza mesajele in citat daca sterg slash apar asa cum vezi ca apar mesajele. Nici eu nu mai stiu cum sa fac ca nu imi place ca nu apare asa frumos mesajul ca la voi. Asta de ceva vreme se intampla asa, si nu intodeauna.

La asta dau drumul normal fara sa sterg nimik sa vedem cum apare acum.

Acuma vad ca apare cum trebuie.

apare bine, acum incepusem sa scriu la probleme tehnice sa explic... dar vad ca e aproape rezolvata problema :lol:

Multumesc frumos!

Chiar ma gandeam doar la mine se intampla? Era enervant si asa sa tot apara dublate mesajele. Sper sa ramana asa totul.

• 11 months later...
  • 1 month later...
  • 4 years later...

Carmella, fără poze, dar îți spun că am făcut o supă de găluște săptămâna trecută, o bunătate.

Ca să fiu singură că voi ajunge și eu să mănânc am făcut găluște din 10 ouă :occasion14:

Nu mai aveam zeamă în oală de câte găluște făcui :rolleyes:

Dar cum scopul meu erau găluștele, nu m-am lăsat intimidată de Fameleon.

Bune rău!

• Author

Carmella, fără poze, dar îți spun că am făcut o supă de găluște săptămâna trecută, o bunătate.

Ca să fiu singură că voi ajunge și eu să mănânc am făcut găluște din 10 ouă :thumleft:

Nu mai aveam zeamă în oală de câte găluște făcui =))

Dar cum scopul meu erau găluștele, nu m-am lăsat intimidată de Fameleon.

Bune rău!

Vaaai, ce mă bucur! Bine că mi-ai adus aminte, am roșii bune tare și cașcaval de-ăla bun, iese o supă... :wub: :love7: