May 4, 201313 yr Author comment_196581 Eu, sincer, am considerat brie-ul facut asa ca cina de sine statatoare. Nu am reusit sa mai mananc altceva.Ma bucur ca ai incercat si mai ales ca ti-a placut! Sa va fie de bine!Ps... teoretic, cred ca este un antipasto, la fel ca tomini. Cred! Asa ca o mica incalzire inainte de festin. Asta in ideea ca fiecare gusta cate un pic, cat sa i se deschida apetitul.Dar tu poti face cum iti doreste inimioara. Report
May 7, 201313 yr comment_196746 Eu, sincer, am considerat brie-ul facut asa ca cina de sine statatoare. Nu am reusit sa mai mananc altceva. Sunt de acord cu tine in legatura cu brie`ul en sau nix croute ca cina nu anipasti. Parerea mea desigur Report
May 12, 201313 yr comment_197359 Am facut o adevarata pasiune pentru combinatia asta.Am gasit in Selgros, la oferta, triunghiuri de Brie la 125 g cu 6 lei, super bune, si am luat sa fie...si tot facem seara, ori ca gustare, cate jumatate , ori ca cina, o bucata intreaga.Am dat si la altii, inca nu a fost refuzata de nimeni! PS Branza rotunda pe care o luasem nu e Brie, e o alta branza,oribila si puturoasa, pe care daca nu o luam eu, as fi zis ca e stricata...Se numeste Petit Munster, si daca aveti idee cum se poate folosi, spuneti-mi si mie inainte sa ma apuce nervii si sa o arunc... Report
May 13, 201313 yr comment_197392 L-am făcut şi eu ieri seară, cu ce aveam prin casă, în varianta cu migdale şi prune uscate (deci F2), cu Camembert de la Lidl, din oferta de paşte.Personal sunt încântată de varianta asta. E super rapidă şi versatilă. Cred doar că am să caut fructe uscate mai acruţe. Prunele mele au fost cam dulci... A fost cina de ieri seară, pentru 2 persoane, o roată de 250 gr. de brânză, şi un pahar de vin roşu. M-am relaxat puţin.Mie mi se pare foarte săţioasă, îmi ajunge bine de tot pentru cină. A, mai vroiam să spun ceva. Cred că îmi place mai mult Camembertul decât Brie-ul. Parcă se potriveşte bine o brânză cu gust mai pronunţat. Report
May 13, 201313 yr Author comment_197425 Ha, ce mă bucur că am tovarăși de drum spre dependența de brânzeturi. Le iubesc prea mult! Ma bucur că nu sunt singură. Vă iau în brațe și vă strâng tare. Bine ați venit! Report
May 13, 201313 yr comment_197455 )Si eu sunt lesinata dupa branzeturi...doar cele cu mucegai albastru nu imi plac si cele de capra... De branza aia puturoasa pe care am cumparat-o nu stie nimeni nimic? Report