May 27, 20206 yr comment_262229 Cerra sper ca esti ok oriunde te-ai afla! Multumesc pentru reteta asta simpla si buna pe care o fac des Report
May 28, 20206 yr comment_262259 ... Si eu multumesc ca ai pomenit de reteta asta, habar n-am avut de ea! Spanac proaspat am, ma pregateam de o placinta cu foietaj, dar m-am razgandit! Numai sa-l trimit pe sot dupa faina de naut, ca n-am. Sau merge si cu alta faina? de migdale de exemplu? Si tigaie antiaderenta am doar mica, tre' sa fac 2 placinte... Ori il trimit pe sot sa cumpere si tigaie... Report
May 28, 20206 yr comment_262260 ... Si eu multumesc ca ai pomenit de reteta asta, habar n-am avut de ea! Spanac proaspat am, ma pregateam de o placinta cu foietaj, dar m-am razgandit! Numai sa-l trimit pe sot dupa faina de naut, ca n-am. Sau merge si cu alta faina? de migdale de exemplu? Si tigaie antiaderenta am doar mica, tre' sa fac 2 placinte... Ori il trimit pe sot sa cumpere si tigaie...Eu o fac cu faina alba, normala. Iese foarte buna. Dar iti trebuie o tigaie mare cu capac. Report
May 28, 20206 yr comment_262268 ... Si eu multumesc ca ai pomenit de reteta asta, habar n-am avut de ea! Spanac proaspat am, ma pregateam de o placinta cu foietaj, dar m-am razgandit! Numai sa-l trimit pe sot dupa faina de naut, ca n-am. Sau merge si cu alta faina? de migdale de exemplu? Si tigaie antiaderenta am doar mica, tre' sa fac 2 placinte... Ori il trimit pe sot sa cumpere si tigaie...Eu o fac cu faina alba, normala. Iese foarte buna. Dar iti trebuie o tigaie mare cu capac. Ma gandeam sa pun whole wheat. Am pus tigaia pe lista de cumparaturi si mi-a adus sotul una, pare buna dar: prea mare, nu destul de inalta si... fara capac . Uhhhhh..... am niste capace mari de la alte oale, sper sa mearga, dupa ce termin lucrul vreau neaparat sa o fac. Report
June 4, 20206 yr comment_262447 Dupa lupte seculare, in sfarsit mi-am facut pofta! Si am s-o mai fac! again and again!V-am zis ca a cumparat sotul tigaie, dar nu v-am spus cat de mare. Pai cred ca nici nu exista mai mare de atat. Ca am cautat capac online si nu am vazut marimi mai mari. N-am avut chef sa ma duc la magazin, asa ca spanacul pe care il pusesem deoparte pentru tarta incepea sa dea semne de oboseala, dar a venit la timp.In sfarsit, aseara m-am inarmat cu curaj, ca tigaia aia e cam... intimidanta. Mi-a fost clar ca nu e destul spanac, asa ca am mai pus si niste ciuperci. Daca tigaia e mare, din 4 oua m-am gandit ca o sa iasa o clatita, asa ca am pus inca 2. Si pe urma inca 2. Nu am cantarit branza, faina iarasi nu mai stiu cat am pus, la fel si praful de copt . Cu ditamai tigaia, nu stiam cum sa o intorc, asa ca pana m-am lamurit eu cum sa ies castigatoare din lupta asta corp la corp, s-a cam bronzat. Dar nu a fost uscata, "blatul" a fost perfect, ca de altfel tarta in intregimea ei.Data viitoare: pun mai mult spanac; blatul din 6 oua. Si ma resemnez ca va trebui sa o intorc iarasi cu ajutorul unui platou, ca n-am nici o sansa cu spatula/spatule. Poate cu o racheta de tenis. Report
June 4, 20206 yr comment_262455 Dupa lupte seculare, in sfarsit mi-am facut pofta! Si am s-o mai fac! again and again!V-am zis ca a cumparat sotul tigaie, dar nu v-am spus cat de mare. Pai cred ca nici nu exista mai mare de atat. Ca am cautat capac online si nu am vazut marimi mai mari. N-am avut chef sa ma duc la magazin, asa ca spanacul pe care il pusesem deoparte pentru tarta incepea sa dea semne de oboseala, dar a venit la timp.In sfarsit, aseara m-am inarmat cu curaj, ca tigaia aia e cam... intimidanta. Mi-a fost clar ca nu e destul spanac, asa ca am mai pus si niste ciuperci. Daca tigaia e mare, din 4 oua m-am gandit ca o sa iasa o clatita, asa ca am pus inca 2. Si pe urma inca 2. Nu am cantarit branza, faina iarasi nu mai stiu cat am pus, la fel si praful de copt . Cu ditamai tigaia, nu stiam cum sa o intorc, asa ca pana m-am lamurit eu cum sa ies castigatoare din lupta asta corp la corp, s-a cam bronzat. Dar nu a fost uscata, "blatul" a fost perfect, ca de altfel tarta in intregimea ei.Data viitoare: pun mai mult spanac; blatul din 6 oua. Si ma resemnez ca va trebui sa o intorc iarasi cu ajutorul unui platou, ca n-am nici o sansa cu spatula/spatule. Poate cu o racheta de tenis. Ce faina-i adi!Ar fi bine daca ai gasi un capac la tigaia ta, eu asa o intorc, o rastorn in capac si apoi o las sa alunece in tigaie. Report
June 4, 20206 yr comment_262462 si mie vad ca mi-a scapateu as face-o cu champignoni congelatida' cre ca tre sa iau si faina de naut Report
June 4, 20206 yr comment_262465 Ar fi bine daca ai gasi un capac la tigaia ta, eu asa o intorc, o rastorn in capac si apoi o las sa alunece in tigaie. Sorry, cred ca n-am fost clara - am gasit, l-am comandat online. Asa am vrut sa fac, dar capacul asta are marginile de silicon si nu aluneca, asa am vrut sa fac prima data, dar ramasese si un pic cruda la mijloc inainte s-o intorc, ca a fost cam mare placinta. M-am gandit ca tot aluatul ala ramane pe capac. Data viitoare cum am zis pun mai putine oua, o intorc cu capacul si-l chem pe sot sa o "translateze" cu 2 spatule. Daca am noroc, poate nimereste in tigaie . Sau poate daca-i mai usoara ma descurc eu cumva. Adriana, fetele zic ca merge si cu faina, eu am pus integrala ca am uitat de naut. Cred ca pui naut daca vrei s-o faci Monti, ca banuiesc ca de aia a pus-o aici Cerra si nu la retetele obisnuite. Lily, si eu am in plan cu zucchini , cred ca merge cu o gramada de combinatii! Report
June 5, 20206 yr comment_262470 aa ok, doar ca nu stiu ce sa pun ca umplutura ca n-am spanac, tre sa ma uit prin congelator daca am vreo verdeata congelatanici nu mi-am dat seama ca eram la diete eu intru in mesaje de la "Vezi continut nou" Report
June 5, 20206 yr comment_262472 aa ok, doar ca nu stiu ce sa pun ca umplutura ca n-am spanac, tre sa ma uit prin congelator daca am vreo verdeata congelatanici nu mi-am dat seama ca eram la diete eu intru in mesaje de la "Vezi continut nou" Pai cred ca merge si cu sunca, ce atata verdeata ! Sau ce ai pune in mod normal pe o pizza, ori umplutura dintr-o placinta - ceapa, ardei, carne tocata, bacon... Report
June 5, 20206 yr comment_262476 pai in seara asta cumpar pizza adevaratamiine grataro sa vaz duminica ce resturi am Report
June 7, 20206 yr comment_262511 am facut-o ieri, ne-a placut.cred ca merge in multe combinatii de legume, branzeturi, verdeturi, condimente. imaginatie sa ai Report
June 7, 20206 yr comment_262516 Si eu am facut-o: Am facut-o doar cu albusuri si pt ca era prea dietetica, am facut-o cu ceapa si bacon Report