April 9, 201313 yr comment_193183 ii facusem cu un sos cu oua si cautam sa vad daca pusesem deja reteta.Si ai pus ? Unde, unde ?! Report
April 9, 201313 yr comment_193188 Imi place mult reteta, imi place si sparanghelul, dar din pacate la noi nu este decat alb si cred ca e batran, ca de fiecare data cand l-am luat era foarte gros si foarte lemnos. Pacat Report
April 9, 201313 yr comment_193336 Si ai pus ? Unde, unde ?!aici nu. e doar pe blog, o pun cit de curind Report
April 10, 201313 yr comment_193350 Multe chestii am început să cumpăr şi să gătesc din cauza voastră. Aşa că Maya, dacă mă apuc şi de sparanghel mă ai pe conştiinţă [size=2] Şi am intenţii serioase, zău.[/size]Cum sa nu manînci mai sparanghel? Sa cumperi unu frumos si proaspat, ca sa nu devina o experienta proasta si sa spui ca nu ti-l place! N-a fost să fie Văzusem sparanghel verde, în ofertă la Lidl, m-am dus glonţ da' nu era. Da' nu mă las. Vă ţin la curent Report
April 10, 201313 yr Author comment_193401 Imi place mult reteta, imi place si sparanghelul, dar din pacate la noi nu este decat alb si cred ca e batran, ca de fiecare data cand l-am luat era foarte gros si foarte lemnos. Pacat Pacat, ca nu gasesti sparanghel bun. Mie îmi place tare mult. Ai mei nu se dau în vînt, mai ales Denise, iar Dan, cum a zis si Adriana îl deranjeaza din cauza lu' pipi mirositor, dar manînca Report
April 11, 201313 yr comment_193559 Imi place sparanghelul in fel si chip si varianta asta neaparat trebuie incercata.Sper doar pana nu dispare sparanghelul sa am din nou cuptor. Report
April 11, 201313 yr Author comment_193561 Imi place sparanghelul in fel si chip si varianta asta neaparat trebuie incercata.Sper doar pana nu dispare sparanghelul sa am din nou cuptor.Asa si eu, pot mînca sparanghel pregatit oricum. Place mult Report
May 28, 201313 yr comment_199063 nu renuntati la semintele de floarea soarelui. ai dreptate, din seara asta nu mai renunt la ele Report