November 10, 201312 yr comment_207987 La multi ani, Roth! Din tot sufletul iti urez sa fii sanatoasa, fericita si iubita.sa ai parte de tot ce-ti doresti si visezi! Calatoria ta prin viata sa-ti fie lina si sa ramai mereu asa tanara si plina de viata! Report
November 10, 201312 yr comment_208013 La multi ani, Roth! Din tot sufletul iti urez sa fii sanatoasa, fericita si iubita.sa ai parte de tot ce-ti doresti si visezi! Calatoria ta prin viata sa-ti fie lina si sa ramai mereu asa tanara si plina de viata! Multumesc Zozo, esti deosebita si ai un suflet minunat, o inima mai mare decat tine si stii la ce ma refer.Sa fie bucurie si fericir la toti oamenii, asa o sa imbunatatim viata asta. Report
November 11, 201312 yr comment_208038 La multi ani! Multa sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele! Report
November 11, 201312 yr comment_208055 La multi ani! Multa sanatate si sa ti se indeplineasca toate dorintele! WOWPe cat de inorat este afara pe atat de frumoasa este ziua mea acum dupa aceasta urare si poza.Minunat campul de lalele.Multumesc Report
November 10, 201411 yr Author comment_222235 La multi ani, fata! Sa traiesti ! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif Viata sa-ti fie lina si senina, plina cu sanatate, bucurii si soare! https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/occasion14.gif Te pup mult si-mi doresc sa ne si vedem! Report
November 15, 201411 yr comment_222341 Multumesc dragilor, recunosc ca sunt cu capul in nori...dar jur ca e de bine.@Zozo..ne vedem curand, sti asta@Foxyy..sarumana de urare.@zerda ma bucur de urare, la fel si de cea de la @stella si acum o poveste pe scurt cum se petrece la mine ziua de nastere..prietenii stiu!!! Se pleaca dimineata, de obicei la Roma cu bilet la oferta si acolo dupa gust se viziteaza diverse, pe la pranz trecute bine se serveste o pizza sau paste ca doar nu o sa pap mici si ciorba si se mai face o plimbare lejera. Dupa circa 8/8.5 ore se revine la aeroport pentru retul la baza. Astfel de iesiri costa in medie undeva la 50e totul, iar seara nu am vase de spalat, nu e vraiste casa si eu am simtit ca e ziua mea cu adevarat fiindca am facut ce am vrut.Asta e tiparul dupa care functionez de 5 ani si e ff bine. Va multumesc de urari si sa aveti zile frumoase. Report
November 16, 201411 yr comment_222364 roth, La Multi Ani cu sanatate, armonie, bucurii si impliniri! super ideea de peterecere a zilei de nastere! cu cat timp inainte gasesti bilet asa de ieftin ? Report
November 17, 201411 yr comment_222368 Roth, la multi ani Super ideea de birthday getaway. Cred ca voi incepe sa o practic si eu de la anul. Report
November 25, 201411 yr comment_222713 Cu niţică întârziere îţi doresc şi eu toate cele bune, multă sănătate şi multe bucurii.La mulţi ani! Report
November 10, 201510 yr Author comment_232274 La multi ani cu multa sanatate, bucurii si drumuri line!Sa traiesti ca trebuiesti, draga mea! Report
November 10, 201510 yr comment_232291 Multumesc pentru urare fiecaruia in parte si am sa incep asaMultumesc FoxyyMultumesc zoazorelMultumesc 2ut si nu azi nu sunt la Roma, insa ajung pe 25/26 noiembrie binenteles...este ultima expeditie de gen hai hui fiindca o sa trec o vreme pe Anglia, sunt si aici posibilitati de 1 zi, pleci dimi si vi noaptea f tarziu dar ai ce vedea.Multumesc julix_2007 Report
November 10, 20169 yr Author comment_239676 A mai trecut un an in care inimoasa mea draga a mai intinerit! Da-ada, ca fata asta NU imbatraneste!La multi ani, Roth! Sa fii sanatoasa, fericita si vesela! Sa ai drumuri line si viata senina! Report