Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Meniul de peste al celor 3 gratii torineze

Featured Replies

Pe la inceputul lui noiembrie, intr-o seara, s-au reunit cele 3 gratii de la Torino, adica eu, taylor si Eataly :D

54_dc22ba6a49b2c39e37c0f726cb28ec9d_thumb.jpg

Biata taylor nici nu stia ce o astepta, meniu de peste, a fost foarte cuminte si a gustat aproape tot, chiar tot tot n-am reusit sa o fac sa guste, si cu ocazia asta a descoperit lucruri care ii plac, si de asta ma bucur dupa toate mustrarile de constiinta pe care le-am avut pentru ca am pus-o la asa o grea incercare :roll:

Aceasta era masa pregatita pentru musafiri

54_790fa5b72610916bef7084b5c8fcfb32_thumb.jpg

Pentru socializare :mrgreen: inainte de a ne aseza la masa am baut un Prosecco impreuna cu citeva olive all'ascolana, sunt masline umplute cu un amestec de carne, trecute prin pesmet si apoi prajite (ale mele erau gata facute de Bofrost si coapte in cuptor)

54_6142d41ce28d967638271a6d56460cc0_thumb.jpg

Aperitivele au fost

- gamberetti in salsa cocktail_creveti in sos cocktail (maioneza si ketchup plus o idee de cognac), poza veche pentru ca n-am apucat sa ii pozez

54_52bc5ae66257e2a96409a38f703b7421_thumb.jpg

- zuppa di cozze, midii puse sa se desfaca in putin ulei cu un catel de usturoi si un ardei iute mic, adaugat apoi sos de rosii si terminat de fiert, servit cu multa piine, poza veche pentru ca n-am apucat sa ii pozez

54_372bf85499513c765cb64c52a7bd4b12_thumb.jpg

- polpo con patate_caracatita cu cartofi, eu caracatita o pun asa cum e in oala de lut, pun capacul si las sa fiarba in suc propriu pina ce e moale, apoi o tai bucatele si o amestec cu cartofi fierti, ulei si patrunjel

54_e524c2fdf516fadc6051386b1d7d05c5_thumb.jpg

- polpo con olive e pomodorini_caracatita cu masline si rosii, caracatita fiarta ca mai sus si taiata bucatele, intr-un strop de ulei las sa se coaca putin citeva rosii micute, adaug maslinele si caracatita doar cit sa se incalzeasca, o servesc calduta

54_bf58c91da4e55635de5fdee2e2ae72d0_thumb.jpg

Apoi, ca felul I am facut spaghetti allo scoglio

54_d7326772da31c6dea1eb1e0722a65c8f_thumb.jpg

Ca felul II fileuri de peste la cuptor cu legume deasupra, aceasta e o poza mai veche pentru ca in acea seara n-am apucat sa pozez

54_90a2d3de7e1a578e55b70236119edcc6_thumb.jpg

Desert, o superba tarta, o sa scriu reteta detagliata, cu zabaione deasupra

54_296407214e7780f6f64b8f32fa4f81cb_thumb.jpg

54_cd36cf6315b8ebe04c8df019fa833944_thumb.jpg

Eataly ne-a adus un vin alb piemontez splendid, Arneis, iar Taylor o cutie cu bomboane de ciocolata Lindt nemaipomenit de bune

54_ac64ed767b452ccacf3b58fb2536da2b_thumb.jpg

Fetili, va multumesc pentru frumoasa seara pe care am petrecut-o si sper sa o refacem cit mai curind :D

Adrianaaaaaa, %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:D<" title="arms" /> .Totul a fost splendid, intrebati-o pe Manu.A mancat de m-am speriat. :D

Adriana si Stefano e inutil sa va mai spun ca sunt oameni extraordinari.Si ca Gabriela e o simpatica.Ma bucur ca am avut ocazia sa ne cunoastem indeaproape.O experienta care sper sa se repete . :pupic:

Adriana si Stefano,sunt persoane foarte primitoare si deosebite %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:D<" title="arms" />

Am putut s-o cunosc pe Eataly si familia ei,sunt persoane foarte faine, iar Manu o frumusete de copil :pupic:

Imi pare rau pentru mustrarile de constiinta ale Adrianei %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:D<" title="arms" /> Totdeauna imi voi aduce aminte cu placere de experienta asta.

Incercarea a avut un bun fine.Am descoperit ca totusi imi place pestele, dar sa fie preparat de altcineva :D doar gamberetii nu au reusit sa-mi faca cu ochiul :D in rest totul spre surprinderea mea mi-a placut.

Este meritul Adrianei ca a preparat foarte bine :D

Ma bucur ca am putut sa ne cunoastem si sa ne simtit bine impreuna.

Foarte incantata de focul din semineu :D %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:D<" title="arms" />

O experienta care sper sa se repete . :floare:
Ma bucur ca am putut sa ne cunoastem si sa ne simtit bine impreuna.

Ma bucur mult ca v-ati simtit bine, repetam cu siguranta :D

Mie-mi parea rau sa plec, dar Manu are stigerea la 10 si dupa 10,30 devine un arici. :D

Astept reteta la tarta detailata(stiu ca o gasesc in internet, dar asa ma incurajezi sa o fac), e chiar extraordinar de buna .

Si un :pupic: lui Marco, eh!

Minunat bravo voua :) :) Mai ales ca v-ati intalnit si ma bucur tare mult sa va vad, niste frumoase! Mami de Manu ce figura de strengareatza ai :mrgreen:
Biata taylor nici nu stia ce o astepta, meniu de peste,

Unde ziceai ca stai?

Minunat bravo voua :) :) Mai ales ca v-ati intalnit si ma bucur tare mult sa va vad, niste frumoase! Mami de Manu ce figura de strengareatza ai :mrgreen:

Multumesc Lapo!Eu acu vad mai bine ce biblioteca impresionanta ai , Adriana!

Eram tare emotionata , si nerabdatoare sa ne cunoastem .

Ma bucur mult ca v-ati simtit bine, repetam cu siguranta

sigur ca da :)

Eataly,cred ca eu eram cea mai emotionata dintre toate :D dar ma bucur ca am petrecut o seara frumoasa :)

• Author
Astept reteta la tarta detailata(stiu ca o gasesc in internet, dar asa ma incurajezi sa o fac), e chiar extraordinar de buna .

Si un :P lui Marco, eh!

Multumesc, incerca sa postez reteta cu poze pas cu pas zilele astea :P

Unde ziceai ca stai?

daca promiti ca vii cu chifteaua iti zic :occasion15:

Multumesc Lapo!Eu acu vad mai bine ce biblioteca impresionanta ai , Adriana!

Pai erai cea mea aproape de biblioteca, dar erai prea ocupata cu Manu :P

Eataly,cred ca eu eram cea mai emotionata dintre toate :P dar ma bucur ca am petrecut o seara frumoasa :P

da, dar dupa un pic ti-a trecut :P

Sa va fie de bine, gratiilor :) Ma bucur pt voi ca v-ati cunoscut :)

De bucate nu mai zic nimic, am salivat de am udat tastatura, mor dupa peste si fructe de mare :roll:

Faina intalneala doamnelor. bravo.

Dragos, nici n-ai nevoie sa-ti zica unde sta, te duci ghidat de miasme placute culinaresti.

da ia totusi si chifteaua cu tine .

Sa va fie de bine, gratiilor :scratch: Ma bucur pt voi ca v-ati cunoscut :)

:

Multumim Floare Albastra! :lol:

Faina intalneala doamnelor. bravo.

Dragos, nici n-ai nevoie sa-ti zica unde sta, te duci ghidat de miasme placute culinaresti.

.

Multumim Stella.Vezi Adriana daca descideam geamul la masina, numai era nevoie sa te sun pentru indicatii.Noi nici cu Gps -ul n-am nimerit. :oops:

Unde ziceai ca stai?

daca promiti ca vii cu chifteaua iti zic :idea:

Promit ca vin cu chifteaua.

Uite-o :occasion14:

viewtopic.php?f=5&t=637

Bene, mersi. Da' n-am bile.

%7BSMILIES_PATH%7D/6.gif=))<" title="arms" />

Bene, mersi. Da' n-am bile. %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif:D<" title="arms" />

Ori faci ca Eataly, ori astepti sa mi le cumpar eu pe cele din inox si ti le trimit pe celelalte :floare:

da' cu criblura se poate?