Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dacã şi cu parcã

Featured Replies

• Author

Atat de adevarat si la obiect! Cand acel ceva intre doi oameni este mai mult decat prezent, simtit, activ, atunci nu mai conteaza nici o varsta, nici formarea profesionala, nici rasa, nici studiile nici nimic...

Ati citit/auzit de cartea Masaia alba? Inspirata din realitate...

Gorgona, de cand nu ai mai scris! Ma bucur sa te citesc!

Atat de adevarat si la obiect! Cand acel ceva intre doi oameni este mai mult decat prezent, simtit, activ, atunci nu mai conteaza nici o varsta, nici formarea profesionala, nici rasa, nici studiile nici nimic...

Gorgona, de cand nu ai mai scris! Ma bucur sa te citesc!

Citit, vazut in poze cum arata protagonistii povestii de viata si dragoste.

N-am mai scris de mult si acu, ca scrisei, vaz ca am scris cu greseli, apropo, cum pot sa editez mesajul?

Nu vezi sub mesaj un dreptunghi inauntrul caruia e scris Editare?

Doar ,,raspuns,, si ,,citare multipla,, vad sub mesajul pe care vreu sa-l modific, acum am observat ca era de la setarile contului meu, am schimbat ceva si acum pot edita mesajul asta dar pe cele vechi nu vad cum, in fine, o sa mai studiez ce si cum.

Edited by Gorgona

Am citit-o acum cativa ani la recomandarea soacrei mele; are si continuare dar nu le-am citit (cred ca am in biblioteca "Revedere in Barsaloi" in romaneste), s-a facut si film. Nu cred sa fi cunoscut pe cineva care sa fi luptat pentru a fi cu "iubire vietii" asa cum a facut Corinne; insa cred ca motto-ul povestii ei ar fi "Ai grija ce-ti doresti...", daca-mi aduc bine aminte.

Nu vezi sub mesaj un dreptunghi inauntrul caruia e scris Editare?

Doar ,,raspuns,, si ,,citare multipla,, vad sub mesajul pe care vreu sa-l modific, acum am observat ca era de la setarile contului meu, am schimbat ceva si acum pot edita mesajul asta dar pe cele vechi nu vad cum, in fine, o sa mai studiez ce si cum.

Nici eu nu pot edita mesajele aici, nu stiu de ce lipseste butonul de EDITARE. :pupic:

Am citit-o acum cativa ani la recomandarea soacrei mele; are si continuare dar nu le-am citit (cred ca am in biblioteca "Revedere in Barsaloi" in romaneste), s-a facut si film. Nu cred sa fi cunoscut pe cineva care sa fi luptat pentru a fi cu "iubire vietii" asa cum a facut Corinne; insa cred ca motto-ul povestii ei ar fi "Ai grija ce-ti doresti...", daca-mi aduc bine aminte.

Aia voiam sa va intreb, daca voi ati citit si continuarea la White Masai, nu vreau sa stric lectura pentru cei care intentioneaza sa o faca asa ca nu fac nici un comentariu. Pe mine insa m-a infuriat ingrozitor cartea- de prima zic- asa ca urmarea a venit aproape ca o usurare pentru mine :pupic:

Edited by black_cat

Nici eu nu pot edita mesajele aici, nu stiu de ce lipseste butonul de EDITARE. :pupic:

acu mi-amintesc, daca nu ma inseala memoria, ca butonul de editare aparea pentru citva timp, nu's daca ore, apoi disparea

asta pentru a evita ceea ce se intimplase in trecut, adica useri care, atunci cind s-au suparat si si-au luat jucariile si au plecat, si-au sters si mesajele, facind in acest sens un talmes balmes pentru ca nu se mai intelegea nimic din subiecte

o sa il intreb pe Paul cum e acum

• Author

Aia voiam sa va intreb, daca voi ati citit si continuarea la White Masai, nu vreau sa stric lectura pentru cei care intentioneaza sa o faca asa ca nu fac nici un comentariu. Pe mine insa m-a infuriat ingrozitor cartea- de prima zic- asa ca urmarea a venit aproape ca o usurare pentru mine :pupic:

Eu le-am citit pe toate. Fabulos cat de adevarat poate fi ca: noi putem fi stapanii propriului destin. Pe mine femeia aia m-a uluit, infuriat, enervat, inspirat, impresionat si tot asa...