August 22, 20197 yr comment_255096 da, raman cum sunt, daca se poate din punct de vedere religios nu stiu, va spun dupa. sambata e "ceva" la biserica catolica, nu stiu daca e cununie sau altfel de slujbaatunci atita timp cit fac civil se poatecatolicu i-o fi lasind sa faca o chestie mixta ca a meaasteptam cu nerabdare detalii Report
August 22, 20197 yr comment_255101 mixta ca a ta intre crestini, dar crestin cu muslim nu prea cred ca e prea usor de mixat Report
August 22, 20197 yr comment_255103 si-atunci ce-ar putea sa le faca popa in biserica daca nu e permis? Report
August 23, 20197 yr comment_255105 De obicei femeile crestine se dau dupa barbatii musulmani, sau ma rog cele mai multe cazuri sunt asa. Chiar sunt curioasa cum o sa fie acolo! Distractie maxima sa fie indiferent de religie! Report
August 23, 20197 yr comment_255112 cred, in ignoranta mea si in marea mea convingere ca femeia tre sa fie libera si independenta , ca de obiceiul la care te referi tu e de fapt obligarecazul concret pe care il cunosc eu, al unei colege, este ca fiecare a mentinut religia, dar nu sint casatoriti religios, dar.... baietii sint musulmaniadica exact ce m-a obligat si pe mine popa sa fac si mai cred ca probabil depinde un pic si tara in care se desfasoara chestia si cum merg treburile in ea Report
August 23, 20197 yr comment_255113 cred, in ignoranta mea si in marea mea convingere ca femeia tre sa fie libera si independenta si frumoasa, tanara si bogata! Report
August 23, 20197 yr comment_255115 si frumoasa, tanara si bogata!nu, ca nu le putem avea pe toate Report
August 25, 20197 yr comment_255169 la biserica a fost popa catolic dar nu a facut slujba care se face inainte de cununie, au fost citite niste pasaje din biblie, un nene a cintat niste cintece acompaniat la pian, popa a tinut o cuvintare despre iubire dupa care i-a intrebat daca sunt de acord sa se ia, au spus juramintele si au schimbat inelele pe care popa le-a sfintit in numele tatalui, fiului si sfantului duh... cica saptamina trecuta au fost si la moscheie, probabil au avut acelasi fel de ceremonie varianta musulmana... unchiul fetei, care e popa catolic a spus in soapta ca slujba aia a fost ingrozitoare, de unde am dedus ca a fost foarte ... neortodoxa la receptie a fost minimalism extrem, 3 feluri mari si late, o salata cu buratta, rosii, rucola si alte verdeturi, pui/somon/squash agnolotti pentru vegetarieni si pavlova cu lemon curd - a fost si o masa de dulciuri,cu prajituri aduse de acasa si cind a inceput dansul au aparut niste domni cu tigai care faceau la cerere pita umpluta cu diverse barul era gratis si servea vin, diverse alcoale si racoritoare cadoul oferit nuntasilor a fost un pui de cedru intr-un ghiveci mic, pictat de mana, pe care sa-l plantezi in gradina cind se face (mai) mare. si am incalecat pe-o șa și v-am spus povestea nuntei mixte Report
August 25, 20197 yr comment_255170 Nunții o poveste aproape de secolul XXI, cînd religia într-o căsătorie trebuie să aibă doar un scop de ritual, de mic spectacol pe care să-l ținem mai bine minte în legătură cu oamenii care se iubesc și își unesc destinele. Au început să se facă cununii laice, fără prezența vreunui popă sau trimis al divinității pe pămînt, cu același scop, de a marca momentul, dar fără a ne mai juca de-a ceremonia prin care o putere supranaturală pecetluiește uniunea dintre 2 oameni. Report
August 25, 20197 yr comment_255174 decenta de la inceput pana la sfarsit, astept si la noi vremurile astea.sa fie fericiti! Report
August 26, 20197 yr comment_255185 decenta de la inceput pana la sfarsit, astept si la noi vremurile astea.sa fie fericiti! Incep si la noi timid sa fie nunti mai mici si discrete, asa a fost nunta fetei colegei mele, doar parintii si cativa peieteni pe un vas inchiriat in Constanta,preotul si capitanul si-au tinut prelegerile apoi petrecerea a fost pe vas in largul marii. Astept sa fie decenta si la inmormantari. Report
August 26, 20197 yr comment_255188 Astept sa fie decenta si la inmormantari. e, pe naiba! au inceput sa angajeze fotografi si cameramani profesionisti ptr eveniment!iar tortul si coliva decorata cu "perle" sunt deja passe Report
August 26, 20197 yr comment_255190 Astept sa fie decenta si la inmormantari. e, pe naiba! au inceput sa angajeze fotografi si cameramani profesionisti ptr eveniment!iar tortul si coliva decorata cu "perle" sunt deja passe Serios? S-a dilit lumea asta? Report
August 26, 20197 yr comment_255197 Astept sa fie decenta si la inmormantari. e, pe naiba! au inceput sa angajeze fotografi si cameramani profesionisti ptr eveniment!iar tortul si coliva decorata cu "perle" sunt deja passe Sambata am fost la o nunta, ia sa vedeti ce se mai pune pe masa Foarte misto meniul, pus in scena fain! Dar ala scris e atat de incarcat...scrii si alunele si scobitorile ori ata dentara in el... Wow Lori,totul a aratat superb! Thank yee kindly, Rain bringer Ma duc sa iti pun niste melodii Report