Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

De prin lume adunate...

Featured Replies

da, raman cum sunt, daca se poate din punct de vedere religios nu stiu, va spun dupa. sambata e "ceva" la biserica catolica, nu stiu daca e cununie sau altfel de slujba

atunci atita timp cit fac civil se poate

catolicu i-o fi lasind sa faca o chestie mixta ca a mea

asteptam cu nerabdare detalii :headbang:

De obicei femeile crestine se dau dupa barbatii musulmani, sau ma rog cele mai multe cazuri sunt asa. Chiar sunt curioasa cum o sa fie acolo! Distractie maxima sa fie indiferent de religie!

cred, in ignoranta mea si in marea mea convingere ca femeia tre sa fie libera si independenta :sad3: , ca de obiceiul la care te referi tu e de fapt obligare

cazul concret pe care il cunosc eu, al unei colege, este ca fiecare a mentinut religia, dar nu sint casatoriti religios, dar.... baietii sint musulmani

adica exact ce m-a obligat si pe mine popa sa fac :P

si mai cred ca probabil depinde un pic si tara in care se desfasoara chestia si cum merg treburile in ea

cred, in ignoranta mea si in marea mea convingere ca femeia tre sa fie libera si independenta :sad3:

si frumoasa, tanara si bogata!

la biserica a fost popa catolic dar nu a facut slujba care se face inainte de cununie, au fost citite niste pasaje din biblie, un nene a cintat niste cintece acompaniat la pian, popa a tinut o cuvintare despre iubire dupa care i-a intrebat daca sunt de acord sa se ia, au spus juramintele si au schimbat inelele pe care popa le-a sfintit in numele tatalui, fiului si sfantului duh... icon_scratch.gifeusa_boohoo.gifmellow.gif

cica saptamina trecuta au fost si la moscheie, probabil au avut acelasi fel de ceremonie varianta musulmana... beer2.gifunchiul fetei, care e popa catolic a spus in soapta ca slujba aia a fost ingrozitoare, de unde am dedus ca a fost foarte ... neortodoxa

la receptie a fost minimalism extrem, 3 feluri mari si late, o salata cu buratta, rosii, rucola si alte verdeturi, pui/somon/squash agnolotti pentru vegetarieni si pavlova cu lemon curd -

a fost si o masa de dulciuri,cu prajituri aduse de acasa si cind a inceput dansul au aparut niste domni cu tigai care faceau la cerere pita umpluta cu diverse

barul era gratis si servea vin, diverse alcoale si racoritoare

cadoul oferit nuntasilor a fost un pui de cedru intr-un ghiveci mic, pictat de mana, pe care sa-l plantezi in gradina cind se face (mai) mare.

si am incalecat pe-o șa și v-am spus povestea nuntei mixte

Nunții :P o poveste aproape de secolul XXI, cînd religia într-o căsătorie trebuie să aibă doar un scop de ritual, de mic spectacol pe care să-l ținem mai bine minte în legătură cu oamenii care se iubesc și își unesc destinele. Au început să se facă cununii laice, fără prezența vreunui popă sau trimis al divinității pe pămînt, cu același scop, de a marca momentul, dar fără a ne mai juca de-a ceremonia prin care o putere supranaturală pecetluiește uniunea dintre 2 oameni.

decenta de la inceput pana la sfarsit, astept si la noi vremurile astea.

sa fie fericiti!

decenta de la inceput pana la sfarsit, astept si la noi vremurile astea.

sa fie fericiti!

Incep si la noi timid sa fie nunti mai mici si discrete, asa a fost nunta fetei colegei mele, doar parintii si cativa peieteni pe un vas inchiriat in Constanta,preotul si capitanul si-au tinut prelegerile apoi petrecerea a fost pe vas in largul marii. Astept sa fie decenta si la inmormantari.

Astept sa fie decenta si la inmormantari.

e, pe naiba! au inceput sa angajeze fotografi si cameramani profesionisti ptr eveniment!

iar tortul si coliva decorata cu "perle" sunt deja passe

e, pe naiba! au inceput sa angajeze fotografi si cameramani profesionisti ptr eveniment!

Serios? S-a dilit lumea asta? :P

blink.gifblink.gifblink.gif

Sambata am fost la o nunta, ia sa vedeti ce se mai pune pe masa

20190717_141608.jpg

aperitiv.jpg

peste.jpg

sarmale.jpg

friptura.jpg

candy.jpg

tort.jpg

felie tort.jpg

Foarte misto meniul, pus in scena fain! Dar ala scris e atat de incarcat...scrii si alunele si scobitorile ori ata dentara in el...

Wow Lori,totul a aratat superb! :P

Thank yee kindly, Rain bringer 6.gif Ma duc sa iti pun niste melodii :P