June 14, 20197 yr comment_253942 lipseste omul puțin si cand se-ntoarce e gagica, așa ceva... ca nici nu știu ce emoticon sa pun... sa iau cu niste vin si sa ma bag la somn sa vad cum ma trezesc maine Mi-ai facut ziua! Love you Dex! Sper ca dormi bine si te trezesti relaxat/a - your choice. Report
June 14, 20197 yr comment_253945 lipseste omul puțin si cand se-ntoarce e gagica, așa ceva... ca nici nu știu ce emoticon sa pun... sa iau cu niste vin si sa ma bag la somn sa vad cum ma trezesc maine Iooooooooooiiiiiiiiii, râd prin birou de se mira lumea!!!! Report
June 14, 20197 yr comment_253950 Nu-mi amintesc care e diferenta de oră intre noi și tine, Dex, dar te rog cind te trezești să ne zici cum te simti? Mă distrează grozav misunderstanding-ul care s-a creat. Uite cum se poate înțelege greșit cuvîntul scris ? Report
June 14, 20197 yr comment_253952 Uite cum se poate înțelege greșit cuvîntul scris ? nu-s sigura la ce te gandesti, dar io cred ca n-am gresit. Report
June 14, 20197 yr comment_253955 N-a greșit nimeni, doar că Lori a înțeles altceva decît ceea ce ai scris tu, nu? Report
June 14, 20197 yr Author comment_253962 io am vazut ca esti confuza ref la subiect, da' te-am lasat io am vazut ca esti confuza ref la subiect, da' te-am lasat Uh, in cazul asta Lori nu e singura confuza Deja-mi miroase a conspiratie Bai, astia se vorbesc pe sestache cum sa ne ameteasca pe noi...hmmmmm...lasa ca le coacem noi una... lipseste omul puțin si cand se-ntoarce e gagica, așa ceva... ca nici nu știu ce emoticon sa pun... sa iau cu niste vin si sa ma bag la somn sa vad cum ma trezesc maine Pai...nu vorbesti cu lumea...vorbesti de genuri alternative, chestii...cesa mai cred si eu? N-a greșit nimeni, doar că Lori a înțeles altceva decît ceea ce ai scris tu, nu? Ca tot ai pomenit: da' tu, ce-ai inteles? Report
June 14, 20197 yr comment_253969 M-am trezit si tot Dex mă simt PS la baie sa nu ma trimite-ti ca nu ma scapa Report
June 15, 20197 yr Author comment_253987 Io ma duc sa ma cert cu ai mei...toata viata lor m-au minciunit , cica eram bruneta cand m-am nascut. Tot vara-mea are dreptate , saraca : " Fatah, tu esti mai blonda ca mine! Sa nu mai zici la nimeni ca te-ai dus la scoala!" Vorba unei clasice de pe-aici: csf, ncsf... Report
June 16, 20197 yr Author comment_254002 Ok, avand in vedere ca rezonanta ideii este foarte restransa, lasam orice concurs. In cazul in care s-o mai anima vreodata activitatea pe acest forum si cineva va vrea sa organizeze un concurs, atunci voi contribui cu sponsorizarea unui premiu. Report