Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nou concurs?

Featured Replies

lipseste omul puțin si cand se-ntoarce e gagica, așa ceva... ca nici nu știu ce emoticon sa pun... sa iau cu niste vin Soif10.gifsi sa ma bag la somn sa vad cum ma trezesc maine sleepy1.gif

;) Mi-ai facut ziua! Love you Dex! Sper ca dormi bine si te trezesti relaxat/a - your choice. ;) :-*

lipseste omul puțin si cand se-ntoarce e gagica, așa ceva... ca nici nu știu ce emoticon sa pun... sa iau cu niste vin Soif10.gifsi sa ma bag la somn sa vad cum ma trezesc maine sleepy1.gif

Iooooooooooiiiiiiiiii, râd prin birou de se mira lumea!!!! 24.gif24.gif24.gif

Nu-mi amintesc care e diferenta de oră intre noi și tine, Dex, dar te rog cind te trezești să ne zici cum te simti?

Mă distrează grozav misunderstanding-ul care s-a creat. Uite cum se poate înțelege greșit cuvîntul scris ?

Uite cum se poate înțelege greșit cuvîntul scris ?

nu-s sigura la ce te gandesti, dar io cred ca n-am gresit.

• Author

io am vazut ca esti confuza ref la subiect, da' te-am lasat :o

io am vazut ca esti confuza ref la subiect, da' te-am lasat ;)

Uh, in cazul asta Lori nu e singura confuza =))

Deja-mi miroase a conspiratie hiding.gif Bai, astia se vorbesc pe sestache cum sa ne ameteasca pe noi...hmmmmm...lasa ca le coacem noi una...Demon08.gif

laugh.gif Pai...nu vorbesti cu lumea...vorbesti de genuri alternative, chestii...cesa mai cred si eu?

N-a greșit nimeni, doar că Lori a înțeles altceva decît ceea ce ai scris tu, nu?

Ca tot ai pomenit: da' tu, ce-ai inteles? laugh.gif

• Author

Io ma duc sa ma cert cu ai mei...toata viata lor m-au minciunit , cica eram bruneta cand m-am nascut. Tot vara-mea are dreptate , saraca : " Fatah, tu esti mai blonda ca mine! Sa nu mai zici la nimeni ca te-ai dus la scoala!"

Vorba unei clasice de pe-aici: csf, ncsf... 103.gif

• Author
Ok, avand in vedere ca rezonanta ideii este foarte restransa, lasam orice concurs. In cazul in care s-o mai anima vreodata activitatea pe acest forum si cineva va vrea sa organizeze un concurs, atunci voi contribui cu sponsorizarea unui premiu.