December 5, 201213 yr Author comment_173423 Ati facut bradul?Eu l-am facut vineri seara, adica per 30 noiembrie. Asa m-am obisnuit, pe 1 decembrie, trebuie sa fie facut .E rosu ca de obicei, o sa pun niste poze zilele urmatoare, dar oricum e ca in anii trecuti. Report
December 5, 201213 yr comment_173426 Ati facut bradul?Eu l-am facut vineri seara, adica per 30 noiembrie. Asa m-am obisnuit, pe 1 decembrie, trebuie sa fie facut .E rosu ca de obicei, o sa pun niste poze zilele urmatoare, dar oricum e ca in anii trecuti.Eu abia pe 20 ma intorc acasa, asa ca.... in Ajun oi face pomu', conform obiceiului. N-am cand mai devreme. In 2 zile tre' sa fac si pomul, sa aranjez si casa, sa fac si mancare, sa pregatesc cadourile...... brrrr... Cadourile as putea sa le pregatesc de aici, ar trebui sa cumpar hartie de impachetat si sa le am gata pregatite cand ajung acasa. Oi vedea. Si, dai si tu ceva poze? Sa ne clatim ochisorii? Report
December 5, 201213 yr Author comment_173427 Si, dai si tu ceva poze? Sa ne clatim ochisorii? Poate am vreme maine sa fac ceva poze. Imi lipseste varful, s-a rupt, asa ca trebuie sa iau altul. Sa vad ce gasesc maine.Si eu cand eram acasa la mama il faceam cam pe 23 decembrie. Insa asa ne bucuram mai mult de el si-apoi eu sunt mai rau ca un copchil, n-am stare, abia astept mereu sa se apropie sfarsitul lui noiembrie sal- fac. Report
December 5, 201213 yr comment_173428 O sa va pun si eu poze cu pomisorul meu de pe masa, de care Sam înca nu s-a atins. Am facut însa o decoratie pe un platou, cu sclipiciuri, globuri si un îngeras frumos în mijloc, si îl tin acoperit cu capacul de la containerul de tort. Probabil ca voi renunta la decoratia asta, fiindca blanosul vrea cu orice pret sa vada cum sta treaba cu globurile alea, ca prea-s rotunde... Report
December 5, 201213 yr comment_173438 ce ti-e si cu motanii !al soacra-mii, poa' sa fie plin cu jambon in loc de globuri... il doare la sosete ! pe de alta parte stiu o pisica care a rasturnat bradul de trei ori in aceeasi zi ! eu deocamdata am ornat si-am facut bradul doar la munca, acasa cam pe 20 asa.... da astept poze de la voi ! Report
December 5, 201213 yr comment_173469 pe de alta parte stiu o pisica care a rasturnat bradul de trei ori in aceeasi zi ! !Asa facea Luluca mea draga de ea... Maya insa e o cumintica, doar a vrut sa guste un beculet Report
December 8, 201213 yr comment_173881 Facut azi, tot rosu ca anul trecut, decoratiile sunt aceleasi pe semineu etajere Report
December 8, 201213 yr comment_173884 Ce frumos e la tine,Adriana https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/105.gif !Noi nu facem aici brad,anul asta,dar facem in Romania si va fii ca in fiecare an,colorat si cu o parte din globurile ce le-am avut noi in copilarie https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/wub.gif .Abia astept! Report
December 9, 201213 yr comment_173898 foarte frumos Adriana ! abia astept si eu sa trec la decorat! Report
December 9, 201213 yr comment_173960 Foarte fain e bradutul tau, Adriana! Noi am cumparat anul asta unul in ghiveci. Are 1,4-1,5 m si e foarte bogat. E din cel argintiu si miroase minunat Mi s-a parut chiar ieftin fata de cei taiati. Dupa sarbatori il ducem la mama sau la niste prieteni la tara Report
December 9, 201213 yr comment_173984 Adriana, frumos bradul si aranjamentele.Si eu tb sa mai iau lumanarele de la Lidl ca anul trecut le-am ars pe toate. Mama, Any dar ce devreme faci bradul, voi nu-l faceti de fel de Immacolata? Eu cred ca tot pe 23-24 il fac. Ornamente nu mi-am mai luat,dar mi-a adus mama cateva care le aveam acasa la care tin tare mult. Report
December 10, 201213 yr comment_174104 Foarte fain e bradutul tau, Adriana! Noi am cumparat anul asta unul in ghiveci. Are 1,4-1,5 m si e foarte bogat. E din cel argintiu si miroase minunat. Mi s-a parut chiar ieftin fata de cei taiati. Dupa sarbatori il ducem la mama sau la niste prieteni la tara ce idee bună!Noi cumpărăm brad natural că vreau mirosul acela frumos de crăciun, dar în ultima vreme am nişte remuşcări... Ideea asta mi-ar rezolva problema. E drept că nu am căutat special până acum, dar nu credeam că sunt ghivece cu brazi aşa mari. Ce am mai cumpărat în ghiveci erau micuţi... Ne-am cumpărat şi noi nişte decoraţiuni noi de care sunt foarte încântată. Nu am pozat încă dar vă pun o poză de pe net. E cutia cea mai din dreapta, sus. Report
December 10, 201213 yr comment_174106 Boni,sunt faine decoratiunile tale;asa ceva am cumparat eu de la gradinita acum cativa ani;au facut educatoarele cu copiii. Eu am uitat sa va arat ce mi-am mai cumparat:-dopuri pt sticle,ca si-asa in perioada asta desfacem mai multe Mi-s tare dragi: Am cumparat doua seturi;unul il iau cu mine acasa. Report
December 10, 201213 yr comment_174134 Fetelor, putin brazi din ghiveci reusesc în gradina. În primul rînd din cauza ca li-s taiate radacinile în mare parte, pentru a încapea în vase, apoi trecerea din mediu cald în cel rece... si... si... Bobita, încearca sa-l scoti treptat afara. Poate prima data pe un hol rece, vreo 2-3 zile, apoi în gradina. Chiar daca e frig, are nevoie de apa si pentru o sansa de reusita, neaparat îngrasat cu ceva special pentru conifere. Cît sta în casa, nu uita sa-l uzi regulat. Si noi ne gîndeam sa ne luam unu cu radacina (cu toata radacina), dar nu în ghiveci, ci direct de la o gradina de brazi. O sa luam probabil, dar cînd începe a se dezgheta. Poate asa are sanse mai mari sasupravietuiasca. Cum spuneam, eu am un mini pin, probabil, pe care l-am împopotonat cu rîndul, sa vad cum seactioneaza Sam, cel care se urca peste tot. Pîna la momentul de fata, a reactionat calm. Nu îl intereseaza [center]Asistentul e mereu dupa mine. Ma ajuta la împodobit.Mie mi-e tare simpatic mosucu asta decorativ. Pe asta îl mai chinuie Sam. A încercar sa-i fure un con si-un mar, dar nu merge Pinutul a ajuns pe pervazul unei ferestre, lînga mosi si ursuleti. Deasupra mosilor si a pinului, atîrna clopoteii astia din ceramica. Fratii Petreusi, îi stiti de anul trecut, ei stau de veghe pe pervazul altei ferestre. Bineînteles ca nici Sam nu putea lipsi. El cum aude click-clack-aparatul, apare în cadru. Se crede vreun fotomodel... Mai tre' sa termin de decorat usa si un sideboard - ala cu platoul cu globuri si îngerasul... dar mie ca pe aia i s-a pus pata, ca înca o tin acoperita Mike, cumintenia pamîntului, face nani de zori. Cred ca-l îmbrac Craciunel [/center] Report
December 10, 201213 yr comment_174136 mama a avut un brad in ghiveci acum vreo 4 ani. S-a jumulit el ceva de la caldura din casa, dar a fost o iarna blanda si l-au scos pe balcon. Hepiend: in iunie urmator l-au dus la vie la nasul meu si de-atunci tot timpul le face poze cu el si zice ca le-a trimis nepotul salutari! Report
December 10, 201213 yr comment_174137 Foarte fain e bradutul tau, Adriana! Noi am cumparat anul asta unul in ghiveci. Are 1,4-1,5 m si e foarte bogat. E din cel argintiu si miroase minunat. Mi s-a parut chiar ieftin fata de cei taiati. Dupa sarbatori il ducem la mama sau la niste prieteni la tara ce idee bună!Noi cumpărăm brad natural că vreau mirosul acela frumos de crăciun, dar în ultima vreme am nişte remuşcări... Ideea asta mi-ar rezolva problema. E drept că nu am căutat special până acum, dar nu credeam că sunt ghivece cu brazi aşa mari. Ce am mai cumpărat în ghiveci erau micuţi... Ne-am cumpărat şi noi nişte decoraţiuni noi de care sunt foarte încântată. Nu am pozat încă dar vă pun o poză de pe net. E cutia cea mai din dreapta, sus. Si mie imi place mirosul de brad in preajma Craciunului. Dar nu am gasit niciodata brazi spectaculosi, ca-n filme, asa cum imi doream. Asa ca daca tot nu gasesc niciodata mi-am luat unul care e in ghiveci, tine mai mult (sper ca-l voi avea mai multi ani) si totusi e suficient de bogat incat sa-mi satisfaca exigentele Sunt tare dragute decoratiunile tale. Mi-am cumparat si eu acum 2 ani Report
December 10, 201213 yr comment_174140 Fetelor, putin brazi din ghiveci reusesc în gradina. În primul rînd din cauza ca li-s taiate radacinile în mare parte, pentru a încapea în vase, apoi trecerea din mediu cald în cel rece... si... si... Bobita, încearca sa-l scoti treptat afara. Poate prima data pe un hol rece, vreo 2-3 zile, apoi în gradina. Chiar daca e frig, are nevoie de apa si pentru o sansa de reusita, neaparat îngrasat cu ceva special pentru conifere. Cît sta în casa, nu uita sa-l uzi regulat. Si noi ne gîndeam sa ne luam unu cu radacina (cu toata radacina), dar nu în ghiveci, ci direct de la o gradina de brazi. O sa luam probabil, dar cînd începe a se dezgheta. Poate asa are sanse mai mari sasupravietuiasca. Cum spuneam, eu am un mini pin, probabil, pe care l-am împopotonat cu rîndul, sa vad cum seactioneaza Sam, cel care se urca peste tot. Pîna la momentul de fata, a reactionat calm. Nu îl intereseaza [center]Asistentul e mereu dupa mine. Ma ajuta la împodobit.Mie mi-e tare simpatic mosucu asta decorativ. Pe asta îl mai chinuie Sam. A încercar sa-i fure un con si-un mar, dar nu merge Pinutul a ajuns pe pervazul unei ferestre, lînga mosi si ursuleti. Deasupra mosilor si a pinului, atîrna clopoteii astia din ceramica. Fratii Petreusi, îi stiti de anul trecut, ei stau de veghe pe pervazul altei ferestre. Bineînteles ca nici Sam nu putea lipsi. El cum aude click-clack-aparatul, apare în cadru. Se crede vreun fotomodel... Mai tre' sa termin de decorat usa si un sideboard - ala cu platoul cu globuri si îngerasul... dar mie ca pe aia i s-a pus pata, ca înca o tin acoperita Mike, cumintenia pamîntului, face nani de zori. Cred ca-l îmbrac Craciunel [/center]M, il duc la mama. Pentru inceput il tin pe hol si apoi o sa-l scoatem afara. Nu stiu unde o sa-l plantam deocamdata. O sa ne gandim dupa ce trec sarbatorile Tare scumpi sunt motaneii tai! Stiu ei ca faci fotografii frumoase, de-asta apar mereu in cadru Imi place tare mult cum ai decorat! E asa de vesel si cald in acelasi timp mama a avut un brad in ghiveci acum vreo 4 ani. S-a jumulit el ceva de la caldura din casa, dar a fost o iarna blanda si l-au scos pe balcon. Hepiend: in iunie urmator l-au dus la vie la nasul meu si de-atunci tot timpul le face poze cu el si zice ca le-a trimis nepotul salutari! Sper sa reziste si al nostru. E asa de frumos! O sa fac o fotografie cu el cand il impodobim. Pana atunci il folosesc ca si fundal pt fotografiile mele culinare de Craciun Report
December 10, 201213 yr Author comment_174194 Ioana, da, aici asa e obiceiul sa se faca bradul pe 8.Dar nimeni nu te-mpiedica sa-l faci cand vrei. De aceea eu asa m-am obisnuit, pe data de 1 decembrie bradul sa fie facut si cu luminile aprinse. Asa simt eu.Si anul asta asa s-a nimerit, de cand l-am facut am avut mereu casa plina, oaspeti la cina si e asa de frumos cu bradul facut, am intrat deja in atmosfera de Craciun !Maya, e atat de frumos la tine, n-am cuvinte! Extraordinar arata toate ornamentele! Report
December 14, 201213 yr Author comment_175059 De duminica trecuta4 cutii pentru biscuiti, marimi diferite, asta-i cea mai mica si desene diferite pe fiecare, foarte haioase un ornament de pus pe usa la intrare Report
December 14, 201213 yr comment_175084 Bineînteles ca nici Sam nu putea lipsi. El cum aude click-clack-aparatul, apare în cadru. Se crede vreun fotomodel... pai cred si eu ca e fotomodel la cat de dragut e... Report
December 19, 201213 yr comment_176088 V-am zis ca locuiesc intr-o zona...nefasta, da? Nefasta pentru portofel, evident. Azi am cumparat ultimele globuri, pe care am hotarat ca le voi trece in testament Nu m-am putut abtine si am cumparat din categoria globurilor facute de mana, figurine extraordinar de frumoase si care imi aduc aminte de copilarie. Mai intai insa sa vi-l prezitn pe domnul ren...ori elan? pe care mi l-au dat prietenii nostri si in care se introduce o lumanarica. Si aici o Craciunita de o culoare deosebita, care vine de la o persoana la fel de deosebita Multumesc draga mea, inca o data! Mi-ai facut o foarte frumoasa surpriza! Report
December 19, 201213 yr comment_176090 Si achizitiile de astazi, pe care abia astept sa le agat in pom Report