November 25, 200916 yr comment_830 Va propun sa tinem aici un jurnal al progreselor copiilor nostri, mari sau mici.. Ce au mai descoperit, ce au mai invatat, ce le place sa faca Si acum, sa ma opresc si eu putin din topait ca sa va spun ca al meu fecior s-a intors azi pe burtica. Am plecat 2 minute din camera sa-i pregatesc baita si cand m-am intors, el huzurea frumos pe burta.. Manca-l-ar mama de ingeras sunt atat de mandra de el Era si timpul ca de vreo saptamana se tot chinuia in diverse pozitii sa se intoarca pe burta si tot timpul sfarsea blocat cu o manuta sub el. Azi s-a prins cum sta smecheria si mi-a facut bucuria (De atata bucurie imi ies si rime ) Report
November 25, 200916 yr comment_873 Bravo Sophie, acu trebe sa inveti sa tii pasul cu titirezu'! Report
November 25, 200916 yr comment_890 Bravo Sophie, peste ceva timp ne anunti ca sta singur in funduletz sau a plecat de-a busilea Buburuza mea a inceput sa faca flotari , pana acum cateva zile isi ridica doar putin capul cand o puneam pe burta, acum incerca sa se ridice ajutandu-se de maini Report
November 26, 200916 yr comment_926 daa, la inceput abia se intoarce, plinge de ciuda ca nu e-n stare sa se tina pe miini. p-orma incet incet devine mai indraznetz. partea proasta e ca noaptea o sa faca ture prin patutz si cind il apuca plinsu' nu mai plinge pur si simplu, ci se ridica cit e de lung tinindu-se de "gratii". btw, al meu are 8 luni si 3 zile (la ora la care scriu, fara 43 de minute). se ridica in picioare sprijinindu-se de perete (nu, nu bea ...). i-am cumparat un mergator d-ala si-l scoate nevazmea la joaca cu copiii in curtea "blocului". copiii is in general la fro 2-5 ani, muuult mai mari ca el, da' cumva comunica. avantaju' e ca oboseste deci maninca si doarme. Report
November 26, 200916 yr Author comment_1115 Multumesc raluca si Rroxana De-acuma tre' sa-mi pun si eu baterii ca altfel raman in urma lui De-aseara exerseaza intr-un intorsul pe burta si cand mai da rateuri se enerveaza, plange si se incrunta :roll: Vaxile, feciorul tau ne da clasa deocamdata. Da' las' ca va prindem noi din urma Report
November 26, 200916 yr comment_1194 Bravo Sophie,ai flacau mare,ce mai......... .Si noi ne-am intors de cateva ori,dar de pe burta pe spate.O las pe burta si ea hop pe spate si tine conferinte cu becu' .Si de pe spate da sa se intoarca,dar deocamdata a reusit sa stea numai pe o parte,dar maine poimaine e titirezu atomic. Report
November 30, 200916 yr comment_2738 Multumesc raluca si Rroxana De-acuma tre' sa-mi pun si eu baterii ca altfel raman in urma lui De-aseara exerseaza intr-un intorsul pe burta si cand mai da rateuri se enerveaza, plange si se incrunta :roll: Vaxile, feciorul tau ne da clasa deocamdata. Da' las' ca va prindem noi din urma btw, atentie maare ce obiecte ii lasi pe linga pat. azi-dimineatza ma duc la el, statea in picioare tinindu-se de "gard". are un biberon cu apa din care noaptea ii mai dam sa bea (is treij' de grade ...). numai ca biberonu' era gol si pe jos. am dedus ca s-a trezit si-n loc sa urle dupa apa, a intins mina, a luat obiectu', s-a servit dar ... in loc sa-l puna la loc (ca un baiat civilizat) l-a aruncat pe jos. are lacune de educatie. Report
November 30, 200916 yr Author comment_2841 Bravo Sophie,ai flacau mare,ce mai......... .Si noi ne-am intors de cateva ori,dar de pe burta pe spate.O las pe burta si ea hop pe spate si tine conferinte cu becu' .Si de pe spate da sa se intoarca,dar deocamdata a reusit sa stea numai pe o parte,dar maine poimaine e titirezu atomic. Multu' Bimbi Acusi iti face si Daria bucuria.. Daca imi amintesc bine tu ai nascut la vreo 3 saptamani dupa mine btw, atentie maare ce obiecte ii lasi pe linga pat. azi-dimineatza ma duc la el, statea in picioare tinindu-se de "gard". are un biberon cu apa din care noaptea ii mai dam sa bea (is treij' de grade ...). numai ca biberonu' era gol si pe jos. am dedus ca s-a trezit si-n loc sa urle dupa apa, a intins mina, a luat obiectu', s-a servit dar ... in loc sa-l puna la loc (ca un baiat civilizat) l-a aruncat pe jos. are lacune de educatie.Am zis eu ca ne da clasa flacaul tau.. Al meu nici nu vrea sa auda de biberon ori de suzeta. Biberonul il tine in gura si rade , iar suzeta o scuipa cat colo Apoi mie se pare logic ca l-a aruncat.. daca era gol la ce ii mai trebuia. Ii ocupa loc in patut degeaba Report
November 30, 200916 yr comment_2846 fuarte bine, da-i direct din canutza! numai bine, te cari dupa tine cu un obiect in minus!! conteaza, sa stii. uite, o sa zici ca-s dus, da' noi din cauza de andrei (si din cauza de number two) ne-am luat o masina mai mare. in ceea ce priveste logica cu aruncatu', da, e iiimpecabila. da' stii cum arata acum casa? e plin de jucarii pe jos. si la tine probabil ca va fi exact la fel in maximum 2-3 saptamini. si atunci sa vedem ce o sa zici :mrgreen: Report
December 8, 200916 yr Author comment_6899 fuarte bine, da-i direct din canutza! numai bine, te cari dupa tine cu un obiect in minus!! conteaza, sa stii. uite, o sa zici ca-s dus, da' noi din cauza de andrei (si din cauza de number two) ne-am luat o masina mai mare. in ceea ce priveste logica cu aruncatu', da, e iiimpecabila. da' stii cum arata acum casa? e plin de jucarii pe jos. si la tine probabil ca va fi exact la fel in maximum 2-3 saptamini. si atunci sa vedem ce o sa zici :mrgreen:Pai deja arunca jucariile Cand sta pe burta e plin de jucarii in jurul lui si adesea le gasesc pe jos :mrgreen: Intr-una din zile l-am lasat in pat la noi, la mijlocul patului, si peste vreo cateva minute cand m-am uitat la el, era la marginea patului.. M-am albit toata :roll: Nu stiu cum a facut..probabil s-a tarat tragandu-se de patura ca altfel nu-mi explic De vreo cateva zile si-a descoperit picioarele si ce le mai duce la gura Cat despre biberon, intr-adevar, nu e nicio tragedie ca nu il vrea :mrgreen: Am avut noroc ca l-am putut alapta :oops: Oricum, am inceput diversificarea putin cate putin ca are momente in care parca nu se satura, iar lapte praf nici nu vrea sa simta pe limba Report
December 8, 200916 yr comment_6996 Noua Mos Nicolae ne-a adus primul dintisor,iar azi a iesit si al doilea Report
December 8, 200916 yr Author comment_7044 Noua Mos Nicolae ne-a adus primul dintisor,iar azi a iesit si al doilea La cat mai multi dintisori, bimbi.. Report
December 9, 200916 yr comment_7079 asa, asa dom'le, sa faca dintzuletz si sa manince de toate! Report
December 9, 200916 yr comment_7092 Dragii mei sa va traiasca aia mici.Bucurati-va de ei ca timpul trece ca vintul si o sa ajungeti vremea sa va fie dor... Report
December 9, 200916 yr comment_7095 Dragii mei sa va traiasca aia mici.Bucurati-va de ei ca timpul trece ca vintul si o sa ajungeti vremea sa va fie dor... io sincer sper ca la 18-20 de ani sa se care de-acasa :mrgreen: . sa-si faca viata lui sa nu stea la umbra lu' masa si tasu. Report
December 9, 200916 yr comment_7104 Dragii mei sa va traiasca aia mici.Bucurati-va de ei ca timpul trece ca vintul si o sa ajungeti vremea sa va fie dor... io sincer sper ca la 18-20 de ani sa se care de-acasa :mrgreen: . sa-si faca viata lui sa nu stea la umbra lu' masa si tasu.Well de tine depinde...Nu ca tre sa-l dai afara din casa ,dar daca-l inveti sa-si cistige singur banul,atunci o sa plece pe picioarele lui ca vrea independenta,da daca-l cocolosesti si-i dai banuti citi vrea el...atunci sta si la 40 ani cu tine ca-i bine si cald Report
December 9, 200916 yr comment_7159 Denise a mea a inceput sa mearga singura,pt noi neasteptat de repede(Noris,mai lenes si mai fricos a inceput pe la 1 an si 3 luni) Report
December 15, 200916 yr comment_9221 mai putin progres si mai multa nimereala: simbata i-a iesit dintele nr 1, azi i-a iesit dintele nr 2. ambii incisivi centrali jos. din pacate, se pare ca si sus incepe sa-i iasa unu'. vai de fufletu' lui. ceva mai bine, ieri seara am reusit sa-l fac sa faca caca la oala. nu sunt deloc sigur ca a inteles ce s-a intimplat. da' a fost muult mai usor de curatat . ce mai face? am reusit sa-l invat sa apuce cu doo degete si acu' daca-l tin de minute din spate, merge. mai mult decit mi-as fi imaginat. si mereu se duce spre fetite e un dezastru. cum vede o bubuleatza ... zici ca are sistem de ghidare gen rachetele de croaziera. si de vina-s bubuleatzele, ca daca se duce la ele il pupa ... Report
December 21, 200916 yr comment_11305 Hop si eu sa ma laud! Cezara - Ilinca are 6 luni si 19 zile. De saptamana trecuta are un dintisor, se intoarce in toate felurile, pe burta, pe spate, arunca jucariile ca, apoi, sa planga dupa ele. Mancam laptic si de la mama, si formula, mancam cate ceva cereale, legume, fructe, cateodata cu mofturi, cateodata mai cu spor, ca la inceput de drum. A! Si bem apa/ceai din canuta cu cioc. (asta de curand) Din pacate zilele astea a facut febra, dau vina pe vaccinul facut joi. Report
December 21, 200916 yr Author comment_11308 mai putin progres si mai multa nimereala: simbata i-a iesit dintele nr 1, azi i-a iesit dintele nr 2. ambii incisivi centrali jos. din pacate, se pare ca si sus incepe sa-i iasa unu'. vai de fufletu' lui. ceva mai bine, ieri seara am reusit sa-l fac sa faca caca la oala. nu sunt deloc sigur ca a inteles ce s-a intimplat. da' a fost muult mai usor de curatat . ce mai face? am reusit sa-l invat sa apuce cu doo degete si acu' daca-l tin de minute din spate, merge. mai mult decit mi-as fi imaginat. si mereu se duce spre fetite e un dezastru. cum vede o bubuleatza ... zici ca are sistem de ghidare gen rachetele de croaziera. si de vina-s bubuleatzele, ca daca se duce la ele il pupa ... Hop si eu sa ma laud! Cezara - Ilinca are 6 luni si 19 zile. De saptamana trecuta are un dintisor, se intoarce in toate felurile, pe burta, pe spate, arunca jucariile ca, apoi, sa planga dupa ele. Mancam laptic si de la mama, si formula, mancam cate ceva cereale, legume, fructe, cateodata cu mofturi, cateodata mai cu spor, ca la inceput de drum. A! Si bem apa/ceai din canuta cu cioc. (asta de curand) Din pacate zilele astea a facut febra, dau vina pe vaccinul facut joi. Ioi... vad ca-i perioada dintilor :mrgreen: Sper sa treceti usor peste asta..Noi avem incercari de mers de-a busilea.. Stand pe burta, pune capul jos, ridica fundul si incepe sa se impinga cu picioarele Reuseste sa se clinteasca cativa mm doar da' nu se lasa Andreea, sanatate Cezarei si sa fie cat mai mancacioasa..Si noi mancam cereale (cu piure de morcov sau mar ca lapte praf e kk pentru el ).Vaxile, eu zic ca ei inteleg mai mult decat credem noi, mai ales al tau ca e deja barbat Foarte tare faza cu fetele.. O sa fie un Don Juan Report
December 22, 200916 yr comment_11433 Hop si eu sa ma laud! Cezara - Ilinca are 6 luni si 19 zile. De saptamana trecuta are un dintisor, se intoarce in toate felurile, pe burta, pe spate, arunca jucariile ca, apoi, sa planga dupa ele. Mancam laptic si de la mama, si formula, mancam cate ceva cereale, legume, fructe, cateodata cu mofturi, cateodata mai cu spor, ca la inceput de drum. A! Si bem apa/ceai din canuta cu cioc. (asta de curand) Din pacate zilele astea a facut febra, dau vina pe vaccinul facut joi. al meu a facut "bronsheolita" (craca asa se traduce) pe la 5 luni. i-am facut aerosoli c-o jmekerie de aparat. ce a fost mai rau n-a fost febra, ci faptu' ca astia mici nu stiu sa-si sufle nasu' si se ineaca. fro stamina a dormit inclinat la 30 de grade ... btw, daca maninca mincarea pasata bine, potz sa-i dai si niste piept de pui, eventual si ceva muschi de vita. noi l-am invatat cit de repede a fost posibil pe andrei la carne si galbenus de oua. parerea mea e ca fizic se dezvolta mai bine cu carne si ou. si renunta mai usor la laptele matern. Report
December 22, 200916 yr comment_11434 Ioi... vad ca-i perioada dintilor :mrgreen: Sper sa treceti usor peste asta..Noi avem incercari de mers de-a busilea.. Stand pe burta, pune capul jos, ridica fundul si incepe sa se impinga cu picioarele Reuseste sa se clinteasca cativa mm doar da' nu se lasa Andreea, sanatate Cezarei si sa fie cat mai mancacioasa..Si noi mancam cereale (cu piure de morcov sau mar ca lapte praf e kk pentru el ).Vaxile, eu zic ca ei inteleg mai mult decat credem noi, mai ales al tau ca e deja barbat Foarte tare faza cu fetele.. O sa fie un Don Juan ei, mai e ceva pina incepe sa se bushileasca. ia timp, la inceput nu au putere, p-orma n-au ... tehnica. p-orma cind au de amindoo s-au dus zilele linistite. nu mai stau linistitz sa-i schimbi, sa le faci baie ... barbat zici? mda ... deja am avut ceva conflicte cu el, ca face ce n-are voie. de exemplu cu pisicile e foarte rau. si avem o stampa de care tot trage. si-a luat si citeva la fund cu ocazia asta. din pacate, numai dupa a treia-patra scatoalca se convinge ca "nu e voie". incaseaza, urla, eu ii explic ca daca se mai duce acolo mai ia una. el se opreste si .. iar se duce sa faca boacana. iar le ia, iar urla, iar tace, iar se duce. circu' dureaza fro 5 minute. pina la urma intelege. la faza cu gagicile, e cam normal. p-aici copiii blondutz si cu okii albastri is cam rarutz. drept urmare, gajicile asiatice se inghesuie sa se uite la el ca la urs. cind o creste, sa-l puna dreaq sa-mi vina acasa cu cine stie ca panarama, ca vede el!! Report
December 22, 200916 yr comment_11443 si-a luat si citeva la fund cu ocazia asta. din pacate, numai dupa a treia-patra scatoalca se convinge ca "nu e voie". incaseaza, urla, eu ii explic ca daca se mai duce acolo mai ia una. el se opreste si .. iar se duce sa faca boacana. iar le ia, iar urla, iar tace, iar se duce. circu' dureaza fro 5 minute. pina la urma intelege. Chifteaua inca n-a loat nici o scatoalca. Si nici nu va loa. Chiar nici atunci cand nervii erau incordati peste maxim si imi venea s-o bag in pamant. Noi ne-am zis ca trebuie sa gasim alte cai de a o invata ca nu e bine sa faca ceva. Report
December 22, 200916 yr comment_11445 si-a luat si citeva la fund cu ocazia asta. din pacate, numai dupa a treia-patra scatoalca se convinge ca "nu e voie". incaseaza, urla, eu ii explic ca daca se mai duce acolo mai ia una. el se opreste si .. iar se duce sa faca boacana. iar le ia, iar urla, iar tace, iar se duce. circu' dureaza fro 5 minute. pina la urma intelege. Chifteaua inca n-a loat nici o scatoalca. Si nici nu va loa. Chiar nici atunci cand nervii erau incordati peste maxim si imi venea s-o bag in pamant. Noi ne-am zis ca trebuie sa gasim alte cai de a o invata ca nu e bine sa faca ceva. io sincer te felicit si-tz urez spor! si cind reusesti, sa-mi zici si mie cum ai facut. pina una-alta, altceva mai bun decit "morcovu' si paru' " inca n-am gasit. Report
December 22, 200916 yr comment_11447 io sincer te felicit si-tz urez spor! si cind reusesti, sa-mi zici si mie cum ai facut. pina una-alta, altceva mai bun decit "morcovu' si paru' " inca n-am gasit. pai, trecura deja doi ani si aproape 3 luni si inca nu a primit scatoalca. nu ca n-ar fi meritat-o uneori. dar noi suntem impotriva bataii Report