Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Intrebari cu privire la produse

Featured Replies

Pe net parca s-ar gasi cate ceva de vanzare..... Unul din site-uri ar fi asta. Desi taxele de livrare sunt mai mari decat produsul..... Dar, cica au sediu in Otopeni si poti lua de acolo produsele. Sau, comanzi mai multe obiecte, ei sustin ca nu se platesc taxele de expeditie, la comenzile peste 100 de lei. Parca as comanda si eu.... =))

Uuu, ce site fain, mersi Foxyy :blink: Are dreptate Maya, eu as vrea lichior, dar daca nu gasesc, voi folosi si sirop, ori facut in casa ori cumparat. Daca e sa-l comand de pe site, fii sigura ca voi mai comanda si altele pe langa ca imi plac tare produsele :)

Pai asta e sirop, eu cre'ca ea vrea Lichior pentru Zuppa Inglese.

Sirop poti face si singura din apa, zahar caramelizat olecuta, scortisoara, cuisoare, cardamom, vanilie si olea' de colorant rosu. Sau se foloseste suc de rodii în loc de apa... si ai colorant natural :)

Mersi mult de reteta de sirop, Maya =)) Intr-adevar, caut lichior, dar in lipsa de el, voi folosi sirop.

Pe net parca s-ar gasi cate ceva de vanzare..... Unul din site-uri ar fi asta. Desi taxele de livrare sunt mai mari decat produsul..... Dar, cica au sediu in Otopeni si poti lua de acolo produsele. Sau, comanzi mai multe obiecte, ei sustin ca nu se platesc taxele de expeditie, la comenzile peste 100 de lei. Parca as comanda si eu.... :D

Uuu, ce site fain, mersi Foxyy :) Are dreptate Maya, eu as vrea lichior, dar daca nu gasesc, voi folosi si sirop, ori facut in casa ori cumparat. Daca e sa-l comand de pe site, fii sigura ca voi mai comanda si altele pe langa ca imi plac tare produsele :D

Pai asta e sirop, eu cre'ca ea vrea Lichior pentru Zuppa Inglese.

Sirop poti face si singura din apa, zahar caramelizat olecuta, scortisoara, cuisoare, cardamom, vanilie si olea' de colorant rosu. Sau se foloseste suc de rodii în loc de apa... si ai colorant natural :D

Mersi mult de reteta de sirop, Maya :D Intr-adevar, caut lichior, dar in lipsa de el, voi folosi sirop.

Cu placere! :D

Da' siropul nu se poate amesteca virgula cu alcool? Si rezulta lichioru'.. :D Intreb, ca nu ma pricep.

Daca esti in Bucuresti, poate ne cuplam la comanda. :D

Cu placere! :)

Da' siropul nu se poate amesteca virgula cu alcool? Si rezulta lichioru'.. :D Intreb, ca nu ma pricep.

Daca esti in Bucuresti, poate ne cuplam la comanda. :D

Faci siropul asta si îl îmbeti cu Cointreau... si iese o Zuppa Inglese delicioasa :D

Pfuaaai, ce idei bune imi dati fetelor :D :D Fac siropul si il amestec cu Cointreau, cum ai zis tu Maya :D Foxyy, peste o luna, doua ajung si eu in Bucuresti pentru o saptamana, poate facem de-o comanda atunci :D

Pfuaaai, ce idei bune imi dati fetelor :D :) Fac siropul si il amestec cu Cointreau, cum ai zis tu Maya :D Foxyy, peste o luna, doua ajung si eu in Bucuresti pentru o saptamana, poate facem de-o comanda atunci :D

Pai ne gandim ce si cum si cand ne-am decis, fac comanda, o ridic si cand vii aici, impartim! :D

Pai ne gandim ce si cum si cand ne-am decis, fac comanda, o ridic si cand vii aici, impartim! :)

Super :D Atunci te anunt inainte cand ajung. Din pacate nu depinde de mine, ci de tatal meu cand are drum in colo :D