January 13, 201016 yr comment_15163 avem nevoie de:100 gr faina200 gr zahar150 gr dovleac dat pe razatoare mica si coapta( sa fie ca un piure)3 oua½ lingurita de bicarbonat½ lingurita praf de copt1 lingurita de scortisoara Batem ouale intregi pana a devenit spuma,adaugam zaharulapoi adaugam piureul de bostan amestecand continuuse adauga faina amestecata cu bicarbonatu,praf de copt si scortisoara compozitia se pune intr-o tava de 36/35 cm(cred ca merge si mai mica) captusita cu hartie de copt il bagam in cuptorul preincalzit la 180° timp de 15minScoatem de la cuptor rasturnam pe un servet umed si rulam incetisor.este foarte fraged si e pericol sa crape umplutura200 gr frisca(eu am cumparat frisca lichida care contine zahar)150 gr nuca macinatase bate frisca pana devine vartoasase adauga nuca macinataasa arata cremase deruleaza rulada cu atentie si se scoate prosopulse intinde cremase ruleaza din nou cu mare atentie si se lasa 2 ore la recese pudreaza cu zahar pudra Report
January 13, 201016 yr comment_15176 Wow, ce bine arata! Si dovlecul e in aluat deci.Si ti-ai reparat aparatul foto si te-ai pus pe treaba.Brava! %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> Report
January 13, 201016 yr comment_15205 Arata super,e de incercat combinatia bostan si nuca in rulada.Am incercat si ruladele tale in 3 culori si au iesit bune,sper cat de curand sa incerc si asta dar cu poza de data asta. Report
January 14, 201016 yr Author comment_15294 Wow, ce bine arata! Si dovlecul e in aluat deci.Si ti-ai reparat aparatul foto si te-ai pus pe treaba.Brava! %7BSMILIES_PATH%7D/6.gif<" title="arms" /> in sfarsit mi l-au reparat este foarte bun si nu se simte dovleacul. Report
January 14, 201016 yr Author comment_15299 Arata super,e de incercat combinatia bostan si nuca in rulada.Am incercat si ruladele tale in 3 culori si au iesit bune,sper cat de curand sa incerc si asta dar cu poza de data asta. ma bucur ca ti-a placut ruladele.cred ca dovleacul il face mai fraged si fiind piure nu se simte gustul prea tare.mie mi-a placut .incearca si apoi sa-mi spui daca ti-a placut Report
January 14, 201016 yr comment_15310 Arata grozav, iar eu am dovleac in frigider. Nu am inteles bine: dovleacul trebuie sa fie copt/fiert sau se rade dovleac crud?? Report
January 14, 201016 yr Author comment_15318 Arata grozav, iar eu am dovleac in frigider. Nu am inteles bine: dovleacul trebuie sa fie copt/fiert sau se rade dovleac crud?? dovleacul crud se da pe razatoarea mica si se fierbe intr-o oala sa mai scada din zeama.se lasa la racit si apoi se pune in compozitie.sper ca m-am facut inteleasa daca mai ai intrebari nu ezita sa-mi spui. Report
January 14, 201016 yr comment_15319 Arata grozav, iar eu am dovleac in frigider. Nu am inteles bine: dovleacul trebuie sa fie copt/fiert sau se rade dovleac crud?? dovleacul crud se da pe razatoarea mica si se fierbe intr-o oala sa mai scada din zeama.se lasa la racit si apoi se pune in compozitie.sper ca m-am facut inteleasa daca mai ai intrebari nu ezita sa-mi spui. Ok. Am inteles. Imi place mult ideea acestei rulade. Mersi mult! o sa fac 2 rulade pentru week-end - ca vom fi mai multi. Report
January 17, 201016 yr comment_15889 Am facut rulada. E parfumata se delicata! Multumesc pentru reteta! Iata si dovada: Report
January 18, 201016 yr Author comment_16173 ma bucur ca ai incercat reteta si ti-a placut! ti-a iesit foarte faina! Report
January 26, 201016 yr comment_17289 Am facut si eu rulada ta,dar cum nu ma aprovizionasem cu tot ce-mi trebuie,adica nuci in cantitatile date,ci numai o punguta de 70 grame aveam in casa,am improvizat, cu 3 feluri de umpluturi.Una cu nuca si frisca,alta cu nutella si frisca,si cea verde nuca de cocos cu sirop de menta si cu frisca.Multumesc pentru reteta,e foarte buna si usor de facut. Report
January 27, 201016 yr Author comment_17309 am stiut eu ca o sa-ti placa a iesit buna combinatia cu nutela si frisca!? Report
January 28, 201016 yr comment_17623 am stiut eu ca o sa-ti placa a iesit buna combinatia cu nutela si frisca!?Buna?nuuuuu.FOARTE BUNA.Eu ca sunt o iubitoare a ciocolatei,da. Report
January 29, 201016 yr Author comment_17755 ador ciocolata,dar foarte curios... nu-mi place deloc nutela Report