January 15, 201016 yr comment_15546 Rog seriozitate :twisted: Am vazut azi la un magazin naturist plicuri cu faina de seminte de canepa. Nu chiar asa de scumpe. Am auzit de turte cu "julfa" o chestie moldoveneasca se pare dar acolo e vorba de seminte intregi cred.Produsul macinat insa (banuiesc ca le-au macinat ca sa nu mai poata sa rasara Maria-Ioana din ele ) cum se poate trage pe nara aaaa .... prepara Serios, ma intereseaza retete, cuminti. Mi-s om in etate. Report
January 15, 201016 yr comment_15560 oamenii in etate trebuie sa il dozeze cu atentie , mai bine azi o chifla decat maine ultima paine ,nu??? Report
January 15, 201016 yr comment_15564 Ce se poate prepara din faina de seminte de canepa Rog seriozitate Bine. Absolut nimic. Dar tu poti incerca diverse variante si apoi ne spui si noo. Report
January 15, 201016 yr comment_15570 Sefule, eu am facut odata piine cu faina de asta, si n-a crescut deloc. Apoi am cautat info pe net si am gasit asta, si asa am inteles cum trebuie procedat: http://www.hempseed.ca/hemp-flour.ihtml Report
January 15, 201016 yr comment_15574 uite ce a gasit google: Chiftelute din seminte de canepa Ingrediente:• 2 cani smochine , zdrobite • 1/4 cana seminte decorticate de canepa • 1/4 cana seminte de floarea soarelui, nuci sau cashew • 1 cana stafide • 1/2 cana fulgi de ovaz, inmuiati in apa • 1 lingura miere Preparare:Puneti semintele de canepa intr -o tigaie de teflon si rumeniti putin. Macinati semintele de canepa si floarea soarelui intr -o rasnita. Amestecati semintele macinate cu smochinele zdrobite si fulgii de ovaz si framantati. Apoi adaugati mierea. Formati mici chiftelute si rostogoliti-le prin semintele decorticate de canepa Report
January 20, 201016 yr comment_16422 Ma gandesc ca poti folosi partial in retete de paine/mamaliga combinata cu faina alba/malai. La paine, pentru ca aceasta faina nu are gluten (in schimb e bogata in saruti minerale/nutrienti) trebuie sa folosesti doar 15-20% din cantitatea totala de faina. Eu folosesc in acest fel faina de mei si sunt incantata de rezultate si in paine si in mamaliga. P.S. Intucat semintele de cannabis nu contin THC (substantele psihoactive) nu vei trai nimic euforic Report
January 20, 201016 yr comment_16529 Ma gandesc ca poti folosi partial in retete de paine/mamaliga combinata cu faina alba/malai. La paine, pentru ca aceasta faina nu are gluten (in schimb e bogata in saruti minerale/nutrienti) trebuie sa folosesti doar 15-20% din cantitatea totala de faina. Eu folosesc in acest fel faina de mei si sunt incantata de rezultate si in paine si in mamaliga. P.S. Intucat semintele de cannabis nu contin THC (substantele psihoactive) nu vei trai nimic euforic :lol: NU?Atunci nu-mi place ! Report
January 21, 201016 yr comment_16643 P.S. Intucat semintele de cannabis nu contin THC (substantele psihoactive) nu vei trai nimic euforic :lol: NU?Atunci nu-mi place ! Ce selectiva esti draga Report