Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Ce se poate prepara din faina de seminte de canepa

Featured Replies

Rog seriozitate :twisted: :lol:

Am vazut azi la un magazin naturist plicuri cu faina de seminte de canepa. Nu chiar asa de scumpe.

Am auzit de turte cu "julfa" o chestie moldoveneasca se pare dar acolo e vorba de seminte intregi cred.

Produsul macinat insa (banuiesc ca le-au macinat ca sa nu mai poata sa rasara Maria-Ioana :D din ele ) cum se poate trage pe nara :floare: :salut: aaaa .... prepara :D

Serios, ma intereseaza retete, cuminti. Mi-s om in etate.

Ce se poate prepara din faina de seminte de canepa

Rog seriozitate

Bine. Absolut nimic. Dar tu poti incerca diverse variante si apoi ne spui si noo.

uite ce a gasit google:

Chiftelute din seminte de canepa

Ingrediente:

• 2 cani smochine , zdrobite

• 1/4 cana seminte decorticate de canepa

• 1/4 cana seminte de floarea soarelui, nuci sau cashew

• 1 cana stafide

• 1/2 cana fulgi de ovaz, inmuiati in apa

• 1 lingura miere

Preparare:

Puneti semintele de canepa intr -o tigaie de teflon si rumeniti putin. Macinati semintele de canepa si floarea soarelui intr -o rasnita. Amestecati semintele macinate cu smochinele zdrobite si fulgii de ovaz si framantati.

Apoi adaugati mierea. Formati mici chiftelute si rostogoliti-le prin semintele decorticate de canepa

Ma gandesc ca poti folosi partial in retete de paine/mamaliga combinata cu faina alba/malai. La paine, pentru ca aceasta faina nu are gluten (in schimb e bogata in saruti minerale/nutrienti) trebuie sa folosesti doar 15-20% din cantitatea totala de faina. Eu folosesc in acest fel faina de mei si sunt incantata de rezultate si in paine si in mamaliga.

P.S. Intucat semintele de cannabis nu contin THC (substantele psihoactive) nu vei trai nimic euforic :floare:

Ma gandesc ca poti folosi partial in retete de paine/mamaliga combinata cu faina alba/malai. La paine, pentru ca aceasta faina nu are gluten (in schimb e bogata in saruti minerale/nutrienti) trebuie sa folosesti doar 15-20% din cantitatea totala de faina. Eu folosesc in acest fel faina de mei si sunt incantata de rezultate si in paine si in mamaliga.

P.S. Intucat semintele de cannabis nu contin THC (substantele psihoactive) nu vei trai nimic euforic :lol:

NU?

Atunci nu-mi place ! :D

P.S. Intucat semintele de cannabis nu contin THC (substantele psihoactive) nu vei trai nimic euforic :lol:

NU?

Atunci nu-mi place ! :hungry:

Ce selectiva esti draga :sad1: