Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Filme

Featured Replies

Mersic, Eataly!

Sin nombre - emotionant, captivant, o farama de viata de pe continentele americane. Chiar mi-au dat lacrimile pe final (o sa va dati voi seama cand). Nu vreau sa va stric vizionarea cu detalii, dar va asigur ca n-o sa va para rau daca o sa-l vedeti. :floare:

• Author

Am vazut acu' 2 seri King of the Lost World - o porcarie mai mare nici ca exista!! Tot cu King Kong, da' facut intr-un hal fara de hal de mi s-a luat!!!!! :)

Intr-o ordine absolut intamplatoare:

An Officer and a Gentlemen

Rob Roy

The Bounty

Marley & Me

Valkyrie

Twilight

Max Payne

Burn After Reading

The Young Victoria

Seria Transporter

Crank

Death Race

Bank Job

- v-ati prins, imi place Jason Statham! :) :)

Imi plac mult unele din filmele regizate de Guy Ritchie: Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Snatch, Revolver.

vazut saptamana trecuta Spread.

daca va intereseaza un ashton cutcher care apare nud mare parte a filmului plus o groaza de hot babes, o sa va placa. :D

- v-ati prins, imi place Jason Statham! ;) ;)

.

meeee toooooo ;)

Io revin cu intrebarea (pe care am lansat-o la fructe exotice, parca...... ;) ): sigur nu esti sora cu mine????? ;)

Cel tîrziu la Rodie,mi-am dat seama !!! ;)

Vezi acolo ;)

Am vazut aseara 2012 a lui Roland Emmerich..ce sa zic?

Prima parte a filmului,parca este Indiana Jones,apoi urmeaza cîteva efecte bune,dar nimic ce nu am mai vazut..si toata lume alearga într-un singur punct.Agitatie la nesfîrsit,dar suspans ...zero :-*

Hai să-mi expun și eu preferințele cinematografice:

Seriale

Stargate - toate seriile (ultima serie e cea mai proastă - momentan)

Heroes

Grey Anatomy

Dr. House - genial

Top Gear

Flash Forward

Bones

Leverage

"V"

Filme

comediile franțuzești și italienești

Vizitatorii

seria Fantozzi - Paolo Villaggio

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/f3/Fantozzi_2000_-_La_clonazione.jpg

La fidanzata di pappa

La vita e' bella - Roberto Benigni

http://i.thisislondon.co.uk/i/pix/2009/04/roberto-benigni-243x250.jpg

Non ci resta che piangere

seria Jandarmul - Louis de Funes

http://www.studentsoftheworld.info/sites/pays/img/4510_img0043.jpg

abia mi s-a aratat asa ceva

http://cinemaromanesc.blogspot.com/

va redau ce e pe la sfirsitul paginii, sa va lamuriti rapid, eu inca nu am butonat dar va semnalez ca e totusi o comoara, mai ales ptr. cei care au un dor si o jale dupa o vorba romanesca...

[i]Cinemaromanesc.blogspot.com este absolut legal şi contine doar linkuri către alte site-uri de pe internet: video.google.com, youtube.com, dailymotion.com, vide.yahoo.com şi altele...). Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere.

Pagina noastră nu gazduieste nici un film, noi doar căutam şi colecţionam filme de pe internet. Scopul nostru este promovarea filmului românesc. Filmul românesc trebuie să ajungă în casele tuturor românilor![/i]

puteti descarca lista completa a filmelor, probabil e mai mult decit lista din dreapta paginii.

:occasion14:

• Author
Aseara am vazut At First Sight cu Mira Sorvino si Val Kilmer. E vechisor filmu' (are 10 anisori), da' e interesant - un orb (nu mai vedea nimic de la 3 ani), se opereaza si-si recapata vederea pentru ca, dupa ce reusise cat de cat sa se dezmeticeasca, sa o piarda iar, ireversibil. Poveste inspirata din fapte reale.

Aseara am revazut The Fountain, un film care ma rascoleste pana in adancul sufletului de fiecare data cand il vad.

NDp-F3Y97ZQ

Aseara am revazut The Fountain, un film care ma rascoleste pana in adancul sufletului de fiecare data cand il vad.

Confirm!Eu l-am descoperit intamplator(imi place H.Jackman),asa ca-i luasem toate filmele. :thumleft:

Inglourious Basterds de Quentin Tarantino.

Un film foarte, foarte bun pe care il recomand.

Huvi, eu n-am putut sa trec de scalparea alora. Pur si simplu mi-a venit sa vomit.. Nu m-am mai uitat la film, oricum nu-mi plac astea cu Bread Pita.

Politist.Adjectiv. - tarisoara noastra draga..Un film ca o stire de la ora 7. Ok, sa zicem, dar nu spectaculos.

Ursuleata m-am uitat numai cu un ochi la scalpare :mrgreen:

Foxxy, eu am luat-o ca un fel de...istorie alternativa! Sau o alternativa a istoriei. Dupa ce am vazut isprava din cinematograf numai "ce naiba se intampla???" am zis pana la sfarsitul fimului :drool:.

Dar mi-a placut filmul mai ales ca ultimul film a lui Tarantino nu a fost stralucit.

Am mai vazut un desen animat de la Pixar "UP"! Mi-a placut mult. Dar m-a intristat un pic inceputul (cred ca sunt eu mai sensibila in peroada asta).

Ursuleata m-am uitat numai cu un ochi la scalpare :mrgreen:

Foxxy, eu am luat-o ca un fel de...istorie alternativa! Sau o alternativa a istoriei. Dupa ce am vazut isprava din cinematograf numai "ce naiba se intampla???" am zis pana la sfarsitul fimului :santa:.

Dar mi-a placut filmul mai ales ca ultimul film a lui Tarantino nu a fost stralucit.

Am mai vazut un desen animat de la Pixar "UP"! Mi-a placut mult. Dar m-a intristat un pic inceputul (cred ca sunt eu mai sensibila in peroada asta).

Eu nu am perioada ca a ta,si,si eu m-am întristat tare ...si mi-a plcut filmuletul UP :lol:

Mi-a placut si Ing.Bast.,si nu m-au deranjat scalparile ;)

E un film ;)

Ma'c sa cat Saw 6! ;)

Planet 51 - am crezut ca mi se blocheaza maxilarul de ras. funny funny funny.

YqsANwvBYpA

• Author
Flammen og Citronen - am vazut numai juma' din el, acusi vad si restu'. E un film danez destul de apreciat de critici (are multe nominalizari si cateva premii la activ) - poveste inspirata din fapte reale. Protagonistii sunt membri ai rezistentei daneze din timpul celui de-al doilea razboi mondial. Unul se numeste Flammen si celalalt Citronen.....
  • Author
Am vazut zilele trecute Arn - Tempelriddaren (Arn - Cavalerul Templier). Film suedez - baiatul unui nobil suedez este educat intr-o manastire si, din pricina ca se indragostise de cine nu trebuia (mai bine zis de cine nu avea voie) (si urmau sa aiba si un copil), a fost trimis in misiune in Tara Sfanta.