November 30, 200916 yr comment_2810 Poci sa scriu aici ce filme am mai vizionat? Sau e doar de informatii referitoare unde gasesc un film sau d-astea? :roll: Report
November 30, 200916 yr comment_2853 Mersic, Eataly! Sin nombre - emotionant, captivant, o farama de viata de pe continentele americane. Chiar mi-au dat lacrimile pe final (o sa va dati voi seama cand). Nu vreau sa va stric vizionarea cu detalii, dar va asigur ca n-o sa va para rau daca o sa-l vedeti. Report
December 1, 200916 yr Author comment_3706 Am vazut acu' 2 seri King of the Lost World - o porcarie mai mare nici ca exista!! Tot cu King Kong, da' facut intr-un hal fara de hal de mi s-a luat!!!!! Intr-o ordine absolut intamplatoare:An Officer and a GentlemenRob RoyThe BountyMarley & MeValkyrieTwilightMax PayneBurn After ReadingThe Young VictoriaSeria TransporterCrankDeath RaceBank Job- v-ati prins, imi place Jason Statham! Imi plac mult unele din filmele regizate de Guy Ritchie: Lock, Stock and Two Smoking Barrels, Snatch, Revolver. Report
December 2, 200916 yr comment_3835 vazut saptamana trecuta Spread.daca va intereseaza un ashton cutcher care apare nud mare parte a filmului plus o groaza de hot babes, o sa va placa. Report
December 2, 200916 yr comment_4084 Eu ma uit la MASH, am ajuns la al doilea sezon; am in plan Two and a half men, dupa. Report
December 2, 200916 yr Author comment_4299 - v-ati prins, imi place Jason Statham! .meeee toooooo Io revin cu intrebarea (pe care am lansat-o la fructe exotice, parca...... ): sigur nu esti sora cu mine????? Report
December 2, 200916 yr comment_4436 - v-ati prins, imi place Jason Statham! .meeee toooooo Io revin cu intrebarea (pe care am lansat-o la fructe exotice, parca...... ): sigur nu esti sora cu mine????? Cel tîrziu la Rodie,mi-am dat seama !!! Vezi acolo Report
December 4, 200916 yr comment_5062 Am vazut aseara 2012 a lui Roland Emmerich..ce sa zic?Prima parte a filmului,parca este Indiana Jones,apoi urmeaza cîteva efecte bune,dar nimic ce nu am mai vazut..si toata lume alearga într-un singur punct.Agitatie la nesfîrsit,dar suspans ...zero Report
December 4, 200916 yr comment_5068 Hai să-mi expun și eu preferințele cinematografice: SerialeStargate - toate seriile (ultima serie e cea mai proastă - momentan)HeroesGrey AnatomyDr. House - genialTop GearFlash ForwardBonesLeverage"V" Filmecomediile franțuzești și italieneștiVizitatoriiseria Fantozzi - Paolo Villaggiohttp://upload.wikimedia.org/wikipedia/en/f/f3/Fantozzi_2000_-_La_clonazione.jpgLa fidanzata di pappaLa vita e' bella - Roberto Benignihttp://i.thisislondon.co.uk/i/pix/2009/04/roberto-benigni-243x250.jpgNon ci resta che piangereseria Jandarmul - Louis de Funeshttp://www.studentsoftheworld.info/sites/pays/img/4510_img0043.jpg Report
December 4, 200916 yr comment_5125 abia mi s-a aratat asa ceva http://cinemaromanesc.blogspot.com/ va redau ce e pe la sfirsitul paginii, sa va lamuriti rapid, eu inca nu am butonat dar va semnalez ca e totusi o comoara, mai ales ptr. cei care au un dor si o jale dupa o vorba romanesca... [i]Cinemaromanesc.blogspot.com este absolut legal şi contine doar linkuri către alte site-uri de pe internet: video.google.com, youtube.com, dailymotion.com, vide.yahoo.com şi altele...). Noi nu găzduim sau uplodam nici un fişier video, media şi nu suntem responsabili pentru acurateţe, copyright, legalitate, decenţă sau alt aspect ce ar putea conţine pagina noastră. Daca aveti orice problemă legală va rugăm contactati site-urile care hosteaza aceste fisiere. Pagina noastră nu gazduieste nici un film, noi doar căutam şi colecţionam filme de pe internet. Scopul nostru este promovarea filmului românesc. Filmul românesc trebuie să ajungă în casele tuturor românilor![/i] puteti descarca lista completa a filmelor, probabil e mai mult decit lista din dreapta paginii. Report
December 4, 200916 yr Author comment_5126 Aseara am vazut At First Sight cu Mira Sorvino si Val Kilmer. E vechisor filmu' (are 10 anisori), da' e interesant - un orb (nu mai vedea nimic de la 3 ani), se opereaza si-si recapata vederea pentru ca, dupa ce reusise cat de cat sa se dezmeticeasca, sa o piarda iar, ireversibil. Poveste inspirata din fapte reale. Report
December 6, 200916 yr comment_5984 Aseara am revazut The Fountain, un film care ma rascoleste pana in adancul sufletului de fiecare data cand il vad. NDp-F3Y97ZQ Report
December 6, 200916 yr comment_5990 Aseara am revazut The Fountain, un film care ma rascoleste pana in adancul sufletului de fiecare data cand il vad. Confirm!Eu l-am descoperit intamplator(imi place H.Jackman),asa ca-i luasem toate filmele. Report
December 8, 200916 yr comment_6689 Inglourious Basterds de Quentin Tarantino.Un film foarte, foarte bun pe care il recomand. Report
December 8, 200916 yr comment_6723 Huvi, eu n-am putut sa trec de scalparea alora. Pur si simplu mi-a venit sa vomit.. Nu m-am mai uitat la film, oricum nu-mi plac astea cu Bread Pita. Politist.Adjectiv. - tarisoara noastra draga..Un film ca o stire de la ora 7. Ok, sa zicem, dar nu spectaculos. Report
December 8, 200916 yr Author comment_6786 Inglourious Basterds de Quentin Tarantino.Un film foarte, foarte bun pe care il recomand. Film bun, da' care se termina ca naiba... Finalu' nu mi-a placut de nici o culoare!!!!!!! Report
December 8, 200916 yr comment_6886 Ursuleata m-am uitat numai cu un ochi la scalpare :mrgreen: Foxxy, eu am luat-o ca un fel de...istorie alternativa! Sau o alternativa a istoriei. Dupa ce am vazut isprava din cinematograf numai "ce naiba se intampla???" am zis pana la sfarsitul fimului . Dar mi-a placut filmul mai ales ca ultimul film a lui Tarantino nu a fost stralucit. Am mai vazut un desen animat de la Pixar "UP"! Mi-a placut mult. Dar m-a intristat un pic inceputul (cred ca sunt eu mai sensibila in peroada asta). Report
December 8, 200916 yr comment_6917 Ursuleata m-am uitat numai cu un ochi la scalpare :mrgreen: Foxxy, eu am luat-o ca un fel de...istorie alternativa! Sau o alternativa a istoriei. Dupa ce am vazut isprava din cinematograf numai "ce naiba se intampla???" am zis pana la sfarsitul fimului . Dar mi-a placut filmul mai ales ca ultimul film a lui Tarantino nu a fost stralucit. Am mai vazut un desen animat de la Pixar "UP"! Mi-a placut mult. Dar m-a intristat un pic inceputul (cred ca sunt eu mai sensibila in peroada asta).Eu nu am perioada ca a ta,si,si eu m-am întristat tare ...si mi-a plcut filmuletul UP Mi-a placut si Ing.Bast.,si nu m-au deranjat scalparile E un film Ma'c sa cat Saw 6! Report
December 10, 200916 yr comment_7776 Am vazut The Box...cel mai tîmpit film al anului!! LVK-hVGqCpo În schimb m-am delectat cu cele trei Matrix-uri,si mi-au placut Cîta dragoste între Neo si Trinity DGsI1T1i9Ik Report
December 11, 200916 yr comment_8063 Lars and the real girl-Lars e una ragazza tutta sua.Mie mi-a placut mult.Ideea in sine e absurda ,dar cred ca scopul scuza mijloacele , chiar si cand vrei sa scapi de singuratate. Report
December 12, 200916 yr comment_8354 Planet 51 - am crezut ca mi se blocheaza maxilarul de ras. funny funny funny. YqsANwvBYpA Report
December 13, 200916 yr Author comment_8760 Flammen og Citronen - am vazut numai juma' din el, acusi vad si restu'. E un film danez destul de apreciat de critici (are multe nominalizari si cateva premii la activ) - poveste inspirata din fapte reale. Protagonistii sunt membri ai rezistentei daneze din timpul celui de-al doilea razboi mondial. Unul se numeste Flammen si celalalt Citronen..... Report
December 13, 200916 yr Author comment_8762 Am vazut zilele trecute Arn - Tempelriddaren (Arn - Cavalerul Templier). Film suedez - baiatul unui nobil suedez este educat intr-o manastire si, din pricina ca se indragostise de cine nu trebuia (mai bine zis de cine nu avea voie) (si urmau sa aiba si un copil), a fost trimis in misiune in Tara Sfanta. Report