October 5, 20205 yr comment_264346 Dacă vă place Sherlock Holmes vă va place cu siguranță si ...sora lui! Il vazui aseara, doar fiindca l-ai recomandat.Mi-a placut. Report
October 12, 20205 yr comment_264380 Dacă vă place Sherlock Holmes vă va place cu siguranță si ...sora lui! Il vazui aseara, doar fiindca l-ai recomandat.Mi-a placut. Ma bucur! Report
January 29, 20215 yr comment_265153 Tot cu actorul din "Eddie, the eagle!" am vazut Rocketman, despre viata/cariera lui Elton John. Am mai vazut zilele trecute A Perfect Day, cu Benicio del Toro si Tim Robbins. Fac parte dintr-un grup de ajutor umanitar intr-o zona de conflict armat in balcani...Nu cred ca i-am mai vazut jucand impreuna dar se potrivesc foarte bine in roluri. Recomand. Report
February 2, 20215 yr comment_265222 Am vazut in ultimele zile "The Gentlemen" cu Matthew McConaughey, Hugh Grant, Collin Farrell, "the Dig" cu Carrey Mulligan si Ralph Fiennes si " Palmer" cu Justin Timberlake. Mi-au placut toate trei. Ultimul chiar m-a surprins in mod placut Report
February 15, 20215 yr comment_265446 In ultimul timp am revazut filme vechi, pe TCM aproape in fiecare zi urmaresc sa vad daca e ceva ce mi-ar placea. Din ce imi amintesc, Roman Holiday si West Side Story, ultimul cu un subiect din pacate inca atat de actual. Rita Moreno joaca si acum, am vazut-o recent intr-un serial pe Netflix care iarasi mi-a placut, One day at a time. Edited February 15, 20215 yr by adi_edi Report
February 16, 20215 yr comment_265499 Ce imi place mie TCM, unul din canalele mele preferate in U.S. Aici nu avem Report
February 28, 20215 yr comment_265772 Din seria ..vechi dar bun! The Sum of all Fears Edited February 28, 20215 yr by mino Report
February 28, 20215 yr comment_265774 Ce imi place mie TCM, unul din canalele mele preferate in U.S. Aici nu avem Io-l am pe cablu, in pachetul de baza. Report
March 14, 20215 yr comment_265963 Ieri dupa amiaza am jucat "Clue" pana am ametit, asa ca ne-am uitat dupa aceea la filmul... Clue pe Amazon , ca nu ne saturasem de ghicit cine, cu ce si unde a comis crima ; scenariu bazat pe jocul cu acelasi nume, o comedie usurica, mai veche, de vazut cu familia, noua ne-a placut mult. Report
March 14, 20215 yr comment_265964 Ieri dupa amiaza am jucat "Clue" pana am ametit, asa ca ne-am uitat dupa aceea la filmul... Clue pe Amazon , ca nu ne saturasem de ghicit cine, cu ce si unde a comis crima ; scenariu bazat pe jocul cu acelasi nume, o comedie usurica, mai veche, de vazut cu familia, noua ne-a placut mult.Zilele trecute am vazut si Good morning, Vietnam, imi doream mult sa-l vad dar nu-l gaseam nicaieri. Dupa ce am anulat abonamentul la Disney+ l-am gasit la ei, noroc ca mai aveam cateva zile pana sa-mi expire ce platisem pe ultima luna. Report
July 3, 20215 yr comment_266552 Buun! The Vault Asta e cu......exagerata actiunea, dar usurel de weekend! https://youtube.com/watch?v=SHEPdMqrWjE Edited July 3, 20215 yr by mino Report
July 4, 20215 yr comment_266556 De cînd n-am mai scris pe-aici! După atîtea perioade de "stați în case!", am trecut la profesioniști în domeniul vizionării de filme de pe la începutul anului am trecut la filme italienești pe Netflix, cred că am văzut tot ce e film italian vechi, pînă pe la 1980-1985, e o comoară acolo. Și mai de artă, și mai comerciale, comedii, muzicale - sînt multe cu Al Bano și Romina, drăguțe Apoi am trecut la filme franțuzești, asta urmăresc acum, polițiste, de dragoste (dragoste franțuzească, adică întortocheate rău ). Din cînd în cînd mai găsesc și cîte unul englezesc care îmi captează atenția, dar mai greu cu alea americane care au devenit un fel de desene animate cu actori, exagerează îngrozitor cu efectele, violența, umor prost etc. Eventual la cinema la un 3D sau 4Dx ar fi ceva de văzut, dar la televizor acasă sînt doar foarte proaste o să mă uit și pe titluri să recomand ce mi-a plăcut mai mult din ce am văzut în ultima vreme. Report
July 7, 20215 yr comment_266576 Eu am crezut ca stand acasa am sa vad tot ce-i pe Netflix de la un capat la altul. N-a fost asa, incerc seara sa ma mai uit dar acum am 4-5 filme pe care le-am inceput si n-am rabdare sa le termin.Din ce-mi aduc aminte si mi-a placut - The Intouchables, nu stiu cum de l-am scapat pana acum; am vazut si varianta americana, nu-mi aduc aminte cum se cheama, nici nu merita.La TV am vazut recent "How to Steal a Million" cu Audrey Hepburn si Peter O'Toole, un film pe care l-am revazut dupa multi ani si mi-a placut la fel de mult ca prima data .Fiu-meu ma face sa ma uit la tot felul de "anime", nu va recomand nimic, unele imi displac chiar rau de tot, dar profit de ocazie ca le mai comentam si cu ocazia asta mai aflu ce mai e la el in capsor . Report
November 14, 20223 yr comment_268254 Bullet train chiar nu mai vazusem de mult un film din asta la care razi ca prostul de la inceput pana la sfarsit. Foarte funny, distributie buna, actiune, intamplari separate care in final se aduna si fac sens. Report
November 14, 20223 yr comment_268255 am citit un juma din ce se intimpla si deja m-am pierdut o sa il caut Report