February 1, 201016 yr Author comment_18270 Ma quotez pe mine,dar vroiam totusi sa va mai intreb odata...ati vazut sau nu? Eu tocmai l-am vazut,e "mai" ciudat,dar mi-a placut!Sînt curioasa daca-mi gasesc de data asta partener de film Io!!! Io, io! L-am vazut vineri, da' mi-s senila s-am uitat sa zic! Intr-adevar, ciudatel filmu' si, cateodata, ma cam exaspera. Da' l-am vazut cap-coada! Report
February 4, 201016 yr comment_18819 Welcame-un film francez , un film emotionant , povestea unui emigrant curd clandestin, in dorinta lui de a-si vedea iar iubita.De vazut!Nu-i doar o poveste de dragoste , ci un semnal de alarma.In Franta a starnit o adevarata furtuna. Transmit din ochiul furtunii unde-i cald si bine . Criticii si pasionatii de film au apreciat tehnica si interpretarea , restul au fost emotionati de poveste , pe curzi, turci , arabi i-a prins furtuna ca au un pitic pe creier cu burka amu , cu discriminarile si alea alea . Report
February 8, 201016 yr comment_19656 The CollectorDesi are rating prost, 6 din 10, sînt de parerea ca filmul asta si-a îndeplinit misiunea,chiar foarte bine!Nu e pe pentru cei cu suflet firav.În categoria asta,eu i-as da un 9 din 10.Si începe sa îmi placa Josh Steward,care pîna în prezent nu a avut înca vreun rol impresionant(inclusiv filmul asta)... Daybreakersfilm cu vampiri.Elemente noi,dar nimic fascinant. Fake Identity Val Kilmer,în film facut la banda/low budget Spoinaj/Actiune în Bulgaria The men who stare at goatswtf face Clooney?E dus cu pluta?Jeff Bridges,Ewan Mc Gregor,Kevin Spacey...au luat-o razna?Au datorii?Îi obliga cineva?Santaj...what??? AvatarL-am revazut.Din nou cu aceeasi placere!Rare sînt filmele,la care eu ma uit si a 2-a oara.Cu toate ca de data asta l-am vazut doar la TV,l-am simtit la fel ca în cinema.Am sound si imagine buna ...ce vreau sa zic de fapt,este ca filmul asta mi-ar fi placut si alb-negru! Report
February 8, 201016 yr comment_19694 AvatarL-am revazut.Din nou cu aceeasi placere!Rare sînt filmele,la care eu ma uit si a 2-a oara.Cu toate ca de data asta l-am vazut doar la TV,l-am simtit la fel ca în cinema.Am sound si imagine buna ...ce vreau sa zic de fapt,este ca filmul asta mi-ar fi placut si alb-negru! De acord.Dar vreau sa spun si ca am avut si o senzatie de deja vu http://www.youtube.com/results?search_type=search_playlists&search_query=fern+gully&uni=1 Report
February 8, 201016 yr comment_19721 AvatarL-am revazut.Din nou cu aceeasi placere!Rare sînt filmele,la care eu ma uit si a 2-a oara.Cu toate ca de data asta l-am vazut doar la TV,l-am simtit la fel ca în cinema.Am sound si imagine buna ...ce vreau sa zic de fapt,este ca filmul asta mi-ar fi placut si alb-negru! De acord.Dar vreau sa spun si ca am avut si o senzatie de deja vu http://www.youtube.com/results?search_type=search_playlists&search_query=fern+gully&uni=1 Eu,nu!Nu cunosc filmul ala de pe youtube,dar oricum mai stiu si altele cu teme asemanatoare,dar incomparabile cu Avatar.Aici e vorba de înscenare,realizare... Report
February 9, 201016 yr comment_19838 Pentru ca Hollywood-ul nu mai scoate nimic demn de atentie, eu bantui prin cinematografia europeana .Si nu-mi pare rau. Flammen & Citronen - un film danez, bine facut si bine interpretat. Report
February 10, 201016 yr comment_20054 Am vazut astazi Diario de una ninfomana, un film neobisnuit si interesant. http://www.youtube.com/watch?v=uFscKw1G52c Report
February 12, 201016 yr comment_20621 vazut aseara Little Ashes cu Robert Pattinson (ca tot imi placu in Twilight saga ), e Salvador Dali, eu zic ca-l joaca bine si ca promite baietzashu' asta. filmul e de vazut si pt muzica, recrearea epocii, costume. am vazut trailerul de la Remember me tot cu Pattinson (tot pasiunea cu pricina ma puse sa fac cercetari...) dar n-am reusit sa-l si trag. am vazut si Sherlock Holmes mai de multishor, mie mi-a placut dar ma asteptam sa fie asa ca-mi place de Downey Jr. Up in the air e iar fain, mi-a placut de partenera lui Clooney (Vera Fiamminga... sau cam asa). Report
February 13, 201016 yr comment_20678 Baarìa--mi-ar fi placut sa va spun ca mi-a placut enorm, sau poate m-am dus ca la pomu' laudat.Oricum daca aveti ocazia sa-l vedeti e o felie de viata , din Sicilia , asa cum a fost. Report
February 13, 201016 yr comment_20703 am revazut Fintina, cu Hugh Jackman- un film tare de tot. si Revolver - cu Jason Statham,regia Guy Ritchie- dusmanul nostru cel mai mare sintem noi insine. cei 2 actori sint printre preferatii mei. Report
February 21, 201016 yr Author comment_22243 King Arthur (2004) - cu Clive Owen si Keira Knightley in rolurile lui Arthur si Guinevere. Istoricii au gandit secole de-a randul ca Regele Arthur este numai un mit, o figura de legenda in jurul caruia s-au nascut povesti frumoase si aventuroase. Legenda a fost insa tesuta in jurul unui erou adevarat, un barbat care oscila intre ambitiile proprii si simtul datoriei.Filmul produs de Jerry Bruckheimer, aduce in fata spectatorilor un rege Arthur care doreste sa paraseasca Britania si sa se intoarca la pacea si stabilitatea Romei. Inainte de a pleca, o ultima misiune il face sa inteleaga, impreuna cu Cavalerii Mesei Rotunde – Lancelot, Galahad, Bors, Tristan, Gawain – ca Britaniei ii trebuie un lider atunci cand gloria Romei va apune.Un lider care sa apere Britania de toate invaziile, in special de Saxoni, si care sa conduca insula spre timpuri noi. Sub indrumarea lui Merlin, un fost dusman de altadata, si alaturi de frumoasa si curajoasa Guinevere, Arthur va avea puterea si indrazneala de a schimba cursul istoriei.Jerry Bruckheimer (Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl, Black Hawk Down) aduce publicului o aventura palpitanta, desfasurata in grandoarea unor vremuri cavaleresti si dezvaluie originile unei minunate legende, poate cea mai grozava dintre povestile istorice care au existat vreodata. http://www.youtube.com/watch?v=el70npaRtLM Report
February 21, 201016 yr Author comment_22247 Princess of Thieves (2001) - cu Keira Knightley (da, a fost seara Keira! ) Daca credeti ca Robin Hood a incalcat toate regulie, asteptati pana faceti cunostinta cu fiica lui!Filmul incepe ani dupa ce au avut loc binecunoscutele evenimente ale mitului Robin Hood, avand in prim plan povestea fetei acestuia Gwyn. Dupa ce Marian a murit si Robin Hood este mereu plecat sa lupte in Cruciade, Gwyn a trait mai mult singura. A devenit o tanara domnisoara increzatoare, si ca si tatal ei este talentata la tirul cu arcul. Singurul ei prieten este, Froderick ,un baiat simplu care in mod sigur este indragostit de ea. Dupa moartea Regelui Richard Inima de Leu, tatal ei se intoarce, ca sa se asigure ca omul potrivit va deveni regele Angliei. Totusi, Robin este capturat si inchis de catre vicleanul Sheriff of Nottingham si Printul John. Acum este de datoria fetei, sa salveze ziua. Trebuie sa duca la un bun sfarsit misiunea tatalui, sa-l gaseasca pe Printul Philip si sa-l protejeze, misiune ce se dovedeste a nu fi prea usoara. Ea trebuie sa-si uneasca fortele cu Printul pentru a-si salva tatal, inainte ca Printul John sa urce pe tron si sa duca Anglia la ruina. http://www.youtube.com/watch?v=jplpEhPZGJU Report
February 23, 201016 yr comment_22586 2012-hmmm,ati scris deja voi Avatar-il am deja de ceva vreme,dar nu am apucat sa-l vad.Daca tot il laudati,o sa ma uit duminica Report
February 23, 201016 yr Author comment_22619 2012-hmmm,ati scris deja voi Avatar-il am deja de ceva vreme,dar nu am apucat sa-l vad.Daca tot il laudati,o sa ma uit duminica Petunico, Avatar e bine de vazut in Imax 3D - pe calculator, devine un film de animatie, cu ceva efecte speciale, dar cam atat. In 3D, te da pe spate! Report
February 23, 201016 yr comment_22652 Petunico, Avatar e bine de vazut in Imax 3D - pe calculator, devine un film de animatie, cu ceva efecte speciale, dar cam atat. In 3D, te da pe spate! Desi l-am vazut prima data IMAX 3D,l-am vazut si asa..normal,însa calitate foarte buna,si totusi mi-a placut foarte mult...chiar vazut a 2-a oara.Nu l-am gasit înca BlueRay,ca atunci mi-l si ard,si pastrez.Îl las mostenire Report
February 23, 201016 yr comment_22660 Petunico, Avatar e bine de vazut in Imax 3D - pe calculator, devine un film de animatie, cu ceva efecte speciale, dar cam atat. In 3D, te da pe spate! Desi l-am vazut prima data IMAX 3D,l-am vazut si asa..normal,însa calitate foarte buna,si totusi mi-a placut foarte mult...chiar vazut a 2-a oara.Nu l-am gasit înca BlueRay,ca atunci mi-l si ard,si pastrez.Îl las mostenire Aaah, Avatar! Mi-a placut in 3D!!!L-am vazut intr-o seara, la Tours! Eram in deplasare, hotelul si restaurantul langa cinema! In loc sa ma culc, m-am dus la film! Mi s-a parut extraordinar, greu ma abtineam sa nu incerc sa ating imaginile ! Frumos.... Report
February 24, 201016 yr comment_22815 2012-hmmm,ati scris deja voi Avatar-il am deja de ceva vreme,dar nu am apucat sa-l vad.Daca tot il laudati,o sa ma uit duminica Petunico, Avatar e bine de vazut in Imax 3D - pe calculator, devine un film de animatie, cu ceva efecte speciale, dar cam atat. In 3D, te da pe spate! "sa stiti ca IMAX-ul din München s-a închis,iar cel mai apropiat de mine(în D) e la peste 250 km...cel din Austria la nici 60 km Na,acuma si tu,Foxxy.Am citat-o intentionat pe Maya,dintr-un mesaj anterior ca sa vezi unul dintre motivele pt care o sa vad filmul la televizor Io in Austria n-am drum si nici ocazie speciala.Oricat de fain ar fi,mai bine stau pe coltar cu popcorn-ul in mana si ma uit la televizor dupa ce mi-am pus copiii in pat.N-oi avea aceleasi sentimente si trairi ca si in Kino,dar nici nu-mi vine sa-mi las copiii acasa in grija socrilor(cand is libera si eu si barbatu) ca sa putem noi sa mergem in Austria la film. Iti dai seama ca mi-ar placea de numa',dar pofte din astea nu pot inca sa-mi satisfac Report
February 24, 201016 yr comment_22818 2012-hmmm,ati scris deja voi Avatar-il am deja de ceva vreme,dar nu am apucat sa-l vad.Daca tot il laudati,o sa ma uit duminica Petunico, Avatar e bine de vazut in Imax 3D - pe calculator, devine un film de animatie, cu ceva efecte speciale, dar cam atat. In 3D, te da pe spate! "sa stiti ca IMAX-ul din München s-a închis,iar cel mai apropiat de mine(în D) e la peste 250 km...cel din Austria la nici 60 km Na,acuma si tu,Foxxy.Am citat-o intentionat pe Maya,dintr-un mesaj anterior ca sa vezi unul dintre motivele pt care o sa vad filmul la televizor Io in Austria n-am drum si nici ocazie speciala.Oricat de fain ar fi,mai bine stau pe coltar cu popcorn-ul in mana si ma uit la televizor dupa ce mi-am pus copiii in pat.N-oi avea aceleasi sentimente si trairi ca si in Kino,dar nici nu-mi vine sa-mi las copiii acasa in grija socrilor(cand is libera si eu si barbatu) ca sa putem noi sa mergem in Austria la film. Iti dai seama ca mi-ar placea de numa',dar pofte din astea nu pot inca sa-mi satisfac Asteapta sa ai Teens,si îti dau ei bani de Kino,numai sa-i lasi în pace Report
February 24, 201016 yr comment_22830 Asteapta sa ai Teens,si îti dau ei bani de Kino,numai sa-i lasi în pace Is convinsa de asta! Poate o sa mai reapara in Kino in vreo 7-8 ani,s-atunci ma duc sa traiesc si eu "in" film Report
February 24, 201016 yr Author comment_22839 Na,acuma si tu,Foxxy.Am citat-o intentionat pe Maya,dintr-un mesaj anterior ca sa vezi unul dintre motivele pt care o sa vad filmul la televizor Io in Austria n-am drum si nici ocazie speciala.Oricat de fain ar fi,mai bine stau pe coltar cu popcorn-ul in mana si ma uit la televizor dupa ce mi-am pus copiii in pat.N-oi avea aceleasi sentimente si trairi ca si in Kino,dar nici nu-mi vine sa-mi las copiii acasa in grija socrilor(cand is libera si eu si barbatu) ca sa putem noi sa mergem in Austria la film.Iti dai seama ca mi-ar placea de numa',dar pofte din astea nu pot inca sa-mi satisfac Am pricipit. No, bun s-asa rau! Decat sa nu-l vezi deloc, mai bine stai la tine-acasa! Totusi, ce nu pricep io: voi ziceti ca nu e IMAX in Munchen, in timp ce un coleg de scarbiciu de-al jupanului sustine ca a vazut Avatar in Munchen, 3D..... S-o fi deschis altu' si n-ati aflat voi? Report
February 24, 201016 yr Author comment_22841 Am vazut aseara I hope they serve beer in hell - comedie ce se merita a fi urmarita! Te destinzi si nici nu stii cand trece timpul.Tucker Max este un tanar petrecaret, mare amator de placeri carnale, care decide sa faca o excursie intr-un paradis al cluburilor de striptease impreuna cu cei mai buni prieteni ai sai pe nume Dan si Drew pentru a-i organiza celui dintai o petrecere a burlacilor de care sa-si aminteasca toata viata si pentru a-l ajuta pe cel din urma sa depaseasca depresia in care s-a prabusit dupa ce logodnica l-a inselat si sa redevina sociabil.Dan este obligat sa isi minta logodnica pentru a putea pleca in aceasta calatorie, iar in curand este prins cu ocaua mica de catre aceasta si risca sa nu mai aiba partenera pe care sa o conduca in fata altarului. Dupa ce il vara in bucluc pe Dan si ii pericliteaza relatia amoroasa cu logodnica lui, Tucker Max il abandoneaza pentru a se dedica distractiilor si aventurilor sexuale pasagere. Consecinta imediata a acestor fapte reprobabile este aceea ca numele lui Tucker Max este sters de pe lista invitatilor la nunta, singura modalitate de a reintra in gratiile mirilor si de a le recastiga increderea fiind sa isi invinga narcisismul si egocentrismul si sa respecte regulile prieteniei. http://www.youtube.com/watch?v=FXTmNApNrxM Report
February 24, 201016 yr comment_22866 Am pricipit. No, bun s-asa rau! Decat sa nu-l vezi deloc, mai bine stai la tine-acasa! Totusi, ce nu pricep io: voi ziceti ca nu e IMAX in Munchen, in timp ce un coleg de scarbiciu de-al jupanului sustine ca a vazut Avatar in Munchen, 3D..... S-o fi deschis altu' si n-ati aflat voi? Puteam sa jur ca atunci cînd m-am uitat eu,scria ca e închis de o perioada,si ca nu mai dau Imax acolo Petunela probabil zicea de Austria,ca am zis io de München ca-i închis.Oricum,pentru mine e mai convenabil Austria.E mai aproape,nu e aglomerat ca Münchenul,si mai ma duc si la o tura de cumparaturi O sa mai mergem în curînd la un film 3D Report
February 24, 201016 yr Author comment_22935 Tocmai am vazut Cirque du Freak: The Vampire's Assistant. Filmul se merita vazut, desi e catalogat a fi "horror" nu sunt scene dure sau cine stie ce grozavii!In 2000, scriitorul britanic Darren Shan publica primul roman din seria "Circul Ororilor”, intitulat "Saga lui Darren Shan”. Scris la persoana intai, romanul este povestea lui Darren Shan, un adolescent care intra in lumea vampirilor dupa ce salveaza viata celui mai bun prieten al sau, devenind o creatura a noptii. Cartea a facut imediat senzatie, fiind apoi publicata in 37 de tari si tradusa in 30 de limbi. Indragita de public, cartea a primit cuvinte de lauda chiar si din partea faimoasei autoare a lui Harry Potter, J.K. Rowling, care o descrie ca fiind "fascinanta” si cu "o poveste plina de intorsaturi, care face publicul sa-si doreasca si mai mult”.Cirque du Freak: The Vampire's Assistant este o fantezie despre un adolescent care incalca fara sa vrea armistitiul de 200 de ani dintre doua factiuni de vampiri. Atras într-o lume fantastica populata de ciudati neintelesi si de creaturi grotesti ale noptii, Darren renunta la siguranta unei existente plictisitoare pentru a-si implini destinul intr-o lume bantuita de cosmaruri. http://www.youtube.com/watch?v=_Gn0-cyGZkQ Report
February 26, 201016 yr comment_23194 Lovley bones-Amabili resti Ceva intre "Ghost" si " What dreams may come", pe mine m-a impresionat felul cum a interpretat Saoirse Ronan(in rolul adolescentei).Ideea filmului nu mi-e noua. The road-Sincer?Eu abia asteptam sa se termine.Trist si inspaimantator, ca toate filmele post apocaliptice. Report