February 11, 201016 yr Author comment_20321 Am pus doi frati gemeni de 800 gr fiecare , acu 3 ore si sunt gata! Report
February 23, 201016 yr comment_22515 Am vrut sa incerc sa fierb caracatita ca tine dar nefiind "pregatita" nu m-am indurat sa pun atita ulei ca ramineam fara, asa ca am pus-o in oala de lut doar cu un pahar de ulei, a iesit bine si moale dar foarte sarata. Nu stiu insa daca e din cauza uleiului sau a caracatitei in sine pentru ca era cumparata dintr-alt loc decit de obicei.dar a fost foarte buna cu cartofi, patrunjel si ulei, ca de obicei Report
February 23, 201016 yr Author comment_22547 Nu stiu ce sa spun, mie sarata nu mi-a iesit niciodata.Cred ca uleiul in cantitate mare neutralizeaza sarea sau o dilueaza.Eu chiar mai pun sare dupa, in salata de exemplu. Report
February 23, 201016 yr comment_22554 Eu pina acum o faceam mereu in oala de lut, ori fara nimic, ori cu sos de rosii si nu era asa sarata. Dar cum caracatita asta era luata de la piata pentru prima data, tind sa cred ca asta e cauza, nu uleiul. O sa mai cumpar una de curiozitate sa vad cum iese. Report
March 28, 201016 yr comment_30070 Adriana, locul de unde ai cumparat caracatita nu are nicio legatura cu cat a rezultat de sarata in urma prepararii - caracatita are sarea ei interioara si la unele e mai multa, la altele mai putina... cum ti-e norocul ) Report
January 17, 201115 yr comment_72540 eu nu folosesc doar tentaculele, pun tot, si corpul taiat bucatele. In zona mea se folosesc doar tentaculele, iar corpul se arunca totdeauna...Ziceti ca e bun de mancat, de fapt? Dar ochiul se scoate, inainte de a gati caracatita, nu? Report
January 17, 201115 yr comment_72541 Eu o cumpar mereu curatata, dar are intotdeauna exact in centru o chestie neagra mica, nu stiu daca ala e ochiul, pe ala da, il scot.Si restul inafara de tentacule adica punga aceea sa ii zic asa normal ca se maninca, ca doar tot caracatita e Report