May 5, 201016 yr comment_36008 Ti-a iesit tare fain...si-mi place mult ca ai improvizat cu dulceata ...Bravo tie Report
May 5, 201016 yr Author comment_36038 Multumesc inca o data!Cu placere, ma bucur mult ca ti-a iesit bine si ca ti-a placut. Report
May 5, 201016 yr Author comment_36045 l am facut si eu, am folosit niste dulceata de visine care zacea prin figider si nu stiam ce sa fac cu ea. Pentru ca visinele erau intregi am mixat mai intai dulceata cu mixarul stab, iar o parte din faina am inlocuit o cu migdale macinate, a iesit foarte bun, moale si pufos, SI FARA GUST DE OUA, lucru foarte important pentru mine! Compozitia mi a iesit cam vartoasa, lucru care i s a mai imtmplat cuiva, dupa cum am citit, cred ca de la cat de mari sunt ouale, ale mele au fost mai mititele... multumesc de reteta s a trecut la catastif si o poza doveditoareImi place ca ai improvizat si ca a iesit bine si bun. Report
September 3, 201016 yr comment_55329 La-am facut cand eram la Rasnov, cu mere rase la borcan, pentru placinta.Super bun si aromat. Report
September 3, 201016 yr Author comment_55333 Fain si mi-ai dat si o idee, ca am niste pure de mere la borcan cumparat nu mai stiu prin ce tara pe care vad ca nu il folosesc la altceva asa ca as putea face colacul asta. Report
September 3, 201016 yr comment_55338 Merele rase la borcan puse de mama, aveau si un pic de scortisoara, asa ca i-au dat colacului o aroma festiva, de Craciun. Tari bun! Report
September 7, 201016 yr comment_55724 Adriana, am facut si eu reteta ta insa cu marmelada de prune (a iesit inchisa la culoare de parca as fi pus cacao) si glazura de ciocolata, asa a vrut cupilul. A iesit tare buna, se mai executa cu siguranta! Report
September 14, 201016 yr Author comment_56486 Si eu am refacut-o inlocuind marmelada cu piure de mere Report
February 24, 201115 yr comment_78754 Merele rase la borcan puse de mama, aveau si un pic de scortisoara, asa ca i-au dat colacului o aroma festiva, de Craciun. Tari bun! Eataly, detaliezi putin cu merele la borcan? Mere rase, cu zahar si scortisoara? Nu fermenteaza?Adriana, te rog sa nu ma tragi prea tare de urechi pentru off-topic . Promit sa fac guguluful cu prima ocazie. Report
February 24, 201115 yr Author comment_78797 Adriana, te rog sa nu ma tragi prea tare de urechi pentru off-topic . Promit sa fac guguluful cu prima ocazie.Absolut deloc Report
February 24, 201115 yr comment_78838 Merele rase la borcan puse de mama, aveau si un pic de scortisoara, asa ca i-au dat colacului o aroma festiva, de Craciun. Tari bun! Eataly, detaliezi putin cu merele la borcan? Mere rase, cu zahar si scortisoara? Nu fermenteaza?Adriana, te rog sa nu ma tragi prea tare de urechi pentru off-topic . Promit sa fac guguluful cu prima ocazie. M-ai prins.Pai le pune mama in toamna, si are toata iarna.Si vara, as adauga eu.Din comoditate, doar se gasesc mere si iarna.O intreb cum le face, cred ca le caleste bine si sterilizeaza.Nu, nu fermenteaza. Report
March 29, 201115 yr comment_83870 L-am facut si eu de cateva ori, cu diverse dulceturi. Bun si rapid, multumesc pt reteta! Report
May 4, 201115 yr comment_87792 am facut si aceasta prajitura, e foarte buna. am pus-o in forma de chec, si cu gem de gutui. e minunata! multumim! iata si dovada: http://img37.picoodle.com/s554/catigrec2/grpn_9de_u8vha.jpg nu stiu de mi-a iesit asa mica! Report
May 4, 201115 yr Author comment_87811 Las-o asa ca originalul e mult prea mare Ma bucur ca ti-a placut. Report
May 5, 201115 yr comment_87910 Multumesc Adriana pentru reteta. L-am facut cu dulceata de fructe de padure si a iesit delicios,usor acrisor. Report
July 6, 201214 yr comment_156308 Miercuri a ploat si era racoare.Am aprins cuptorul si am hotarat sa golesc inca un borcan de gem inceput.Pata mi s-a pus pe un gem de prune facut de mama, fara zahar, gen magiun.Am redus si din zahar(70 gr), am exagerat si am pus si deasupra gem: Il refac cu siguranta, ca mai am gemuri de omorat.Operatiunea golirea dulapurilor nu s-a terminat. Grazie Adriana! Report
July 6, 201214 yr Author comment_156310 Prego , eu am avut putere doar sa incalzesc laptele pentru o panna cotta Report
July 7, 201214 yr comment_156442 Chiar daca e foarte cald, am aprins totusi cuptorul... A iesit minunat si imi place ca nu e uscat. Eu am pus si cateva bucatele de piersici. Report
July 7, 201214 yr Author comment_156448 Bravo, ma bucur ca ti-a placut, intr-adevar nu e uscat Report
November 24, 20169 yr comment_239876 Marmelata de portocale cu ghimbir, bonus: picaturi de ciocolata. Adriana Report
November 24, 20169 yr Author comment_239877 Bravo, arata foarte bine.Ma bucur ca ai scos-o de la naftalina s-o refac si eu Report