November 5, 201015 yr comment_63307 Cu spirt am incercat - nu merge si de la acetona m-am abtinut taman ca nu vreau sa o estompez pe tanti Hmmm...ma duc maine in Baumarkt, daca ziceti ca e Aufkleberlösemittel. Nu, Foxyy, ai vazut bine. E un borcan cu mustar de Meaux si da, de la imputitul ala de scotch e ramas lipiciul ala...si e pe tot ce am lipit cu el. Vergällung ? Report
November 6, 201015 yr comment_63316 Lorica, cu lapte demachiant.sau orice lapte de corp, pus pe disc de vata si incet incetla mine a mers. nu pune prea mult , cate putin Report
November 6, 201015 yr comment_63344 Ia uite ce metoda la indemana. Pai de asta am...plin dulapul! Incerc azi, multumesc draga mea! Report
November 7, 201015 yr comment_63478 Daca aveti vreo idee, spuneti-mi va rog, ca am o groaza lipite cu rahatu' asta Smirghel? Report
November 10, 201015 yr comment_63928 Ia uite ce metoda la indemana. Pai de asta am...plin dulapul! Incerc azi, multumesc draga mea! Loricaaaaaaaaaaaa, o mers au ba? Report
November 11, 201015 yr comment_64025 Cu smirghelu...inca nu stiu...ca inca astept ocazia sa ii sterg lu' musiu' binevoitor de mai sus...stratu' de celule moarte de pe protuberanta-i posterioara =)) Cat despre laptele de corp/demachiant & co. am constatat ca inca se afla in oaresce cutii undeva in boxa...motiv pentru care inca nu am juns la sursa. Dar dau raportul imediat ce faptul s-a consumat, parol! Edit: de motiv de scris cu copitele...again! Ar trebui sa mai las bautura asta Report
November 11, 201015 yr comment_64032 Cu smirghelu...inca nu stiu...ca inca astept ocazia sa ii sterg lu' musiu' binevoitor de mai sus...stratu' de celule moarte de pe protuberabta-i posterioara =)) Cat despre laptele de corp/demachiant & co. am constatat ca inca se afla in oaresce cutii undeva in boxa...motiv pentru care inca nu am juns la sursa. Dar dau raportul imediat ce fapt s-a consumat, parol!Ciupilu, alaltaseara am spalat io fain-fromos o sticla care fusese lipita bine-bine cu scotch (si nu de ala baubil). Am dat pur si simplu cu detergent lichid si am frecat cu buretele. Si s-a dus.... Acu' ori am avut io bafta, ori fu lipiciu' prost, ori.... nu stiu. Incearca sa lasi o cana in apa (calda) o vreme. Apoi da-i si freaca, poate se curata. Report
November 12, 201015 yr comment_64089 Mamica, asta e din ala dracos, made in Germany Cred ca de pe sticla se ia altfel. In orice caz, chestiile pe care le.am lipit eu is de metal, tabla. Eh, am lasat si peste noapte in apa calda cu detergent. Am frecat de mi-or sarit ochii din cap...pana la urma am zgariat tabla. No, si la urma tot ramane o pata uleioasa si lipicioasa. Acum am cumparat un lichid care s epune peste etichete si am dat peste el...si cu ala iese greu. Mama lui de scotch!!! Iar ma-niervez. Report
November 12, 201015 yr Author comment_64112 De pe ce vrei sa-l scotzi??? De pe suprafetze tari merge cu lama. Mie mi-au lipit o chestie pe geamul de la terasa si banda d-aia si am incercat orice si n-a mers de tot. Au curatzat-o ei cu lama. Daca nu potzi cu lama , cu burete de vase ( partea verde) si apa calda , si tot schimbi buretele ca se prinde lipiciul de el..... Report
November 15, 201015 yr Author comment_64703 Cine ma ajuta si pw mine sa-mi scimb avatarul??? Poza cica-i prea mare , am facut-o mica-mica , dar tot e bai.... Vreun admin sau moderator inimos caruia sa i-o trimit pe mail???? Bitte? Report
November 15, 201015 yr comment_64712 Cine ma ajuta si pw mine sa-mi scimb avatarul??? Poza cica-i prea mare , am facut-o mica-mica , dar tot e bai.... Vreun admin sau moderator inimos caruia sa i-o trimit pe mail???? Bitte?Eu îti vad noul avatar Probabil nu esti actualizata Strege-ti cashu Report
November 16, 201015 yr Author comment_64792 Noa si eu il vad , am dat un refresh...si ok Mah , e ciudat , ieri n-o vrut asta , asa ca l-am incarcat pe ala cu copii multzi....azi cand deschis calculiciul...iaca talpile lu' fii-mea.... Hocus-Pocus? Ca io dupa ala cu multzi prunci de ieri n-am mai incarcat Nik.... Report
November 18, 201015 yr comment_65226 Mah , e ciudat , ieri n-o vrut asta , asa ca l-am incarcat pe ala cu copii multzi....azi cand deschis calculiciul...iaca talpile lu' fii-mea.... Hocus-Pocus? Ca io dupa ala cu multzi prunci de ieri n-am mai incarcat Nik.... Nice to see you... Ripley... Report
November 19, 201015 yr Author comment_65255 Mah , e ciudat , ieri n-o vrut asta , asa ca l-am incarcat pe ala cu copii multzi....azi cand deschis calculiciul...iaca talpile lu' fii-mea.... Hocus-Pocus? Ca io dupa ala cu multzi prunci de ieri n-am mai incarcat Nik.... Nice to see you... Ripley... Deci daca tu esti vinovatu'... , atunci , MULTZAM FAIN ! Report
November 19, 201015 yr comment_65373 Misto talpi are fii-ta!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Report
November 22, 201015 yr Author comment_65834 Misto talpi are fii-ta!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif Multzam Report
November 26, 201015 yr comment_66728 Era undeva un topic despre fotografie, fotografi renumiti...am visat eu? Ma ajutati sa il gasesc, va rog? Multumesc. Simo, am zis ca e avatar adevarat asta al tau. Adorabila foto! Report
December 11, 201015 yr comment_66951 Era undeva un topic despre fotografie, fotografi renumiti...am visat eu? Ma ajutati sa il gasesc, va rog? Multumesc. Simo, am zis ca e avatar adevarat asta al tau. Adorabila foto!Oare asta? Report
December 14, 201015 yr Author comment_67558 Cine-i ADMIN? Cunoastem???? Daca nu , vrem sa cunoastem ! Report
December 14, 201015 yr Author comment_67559 Era undeva un topic despre fotografie, fotografi renumiti...am visat eu? Ma ajutati sa il gasesc, va rog? Multumesc. Simo, am zis ca e avatar adevarat asta al tau. Adorabila foto! Ce-tzi palce mai mult? Mainile lu' barbatu'miu sau talpile lu' fii-mea? Report
December 14, 201015 yr comment_67562 Cine-i ADMIN? Cunoastem???? Daca nu , vrem sa cunoastem !E secret, curioaso! Report
December 14, 201015 yr Author comment_67581 Cine-i ADMIN? Cunoastem???? Daca nu , vrem sa cunoastem !E secret, curioaso! secret-secret , sau numai pt unii??? Report
December 15, 201015 yr Author comment_67814 pana una-alta , unde tre sa scriu si cui da vrea sa schimb nick-ul? daca se poate..... Report