Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nelamuriri de toate felurile

Featured Replies

Cu spirt am incercat - nu merge si de la acetona m-am abtinut taman ca nu vreau sa o estompez pe tanti =))

Hmmm...ma duc maine in Baumarkt, daca ziceti ca e Aufkleberlösemittel. Nu, Foxyy, ai vazut bine. E un borcan cu mustar de Meaux si da, de la imputitul ala de scotch e ramas lipiciul ala...si e pe tot ce am lipit cu el.

Vergällung ? =))

Lorica, cu lapte demachiant.

sau orice lapte de corp, pus pe disc de vata si incet incet

la mine a mers. nu pune prea mult , cate putin

Ia uite ce metoda la indemana. Pai de asta am...plin dulapul! Incerc azi, multumesc draga mea!

Loricaaaaaaaaaaaa, o mers au ba? :hungry:

Cu smirghelu...inca nu stiu...ca inca astept ocazia sa ii sterg lu' musiu' binevoitor de mai sus...stratu' de celule moarte de pe protuberanta-i posterioara =)) =))

Cat despre laptele de corp/demachiant & co. am constatat ca inca se afla in oaresce cutii undeva in boxa...motiv pentru care inca nu am juns la sursa. Dar dau raportul imediat ce faptul s-a consumat, parol!

Edit: de motiv de scris cu copitele...again! Ar trebui sa mai las bautura asta =))

Cu smirghelu...inca nu stiu...ca inca astept ocazia sa ii sterg lu' musiu' binevoitor de mai sus...stratu' de celule moarte de pe protuberabta-i posterioara =)) =))

Cat despre laptele de corp/demachiant & co. am constatat ca inca se afla in oaresce cutii undeva in boxa...motiv pentru care inca nu am juns la sursa. Dar dau raportul imediat ce fapt s-a consumat, parol!

Ciupilu, alaltaseara am spalat io fain-fromos o sticla care fusese lipita bine-bine cu scotch (si nu de ala baubil). Am dat pur si simplu cu detergent lichid si am frecat cu buretele. Si s-a dus.... Acu' ori am avut io bafta, ori fu lipiciu' prost, ori.... nu stiu. Incearca sa lasi o cana in apa (calda) o vreme. Apoi da-i si freaca, poate se curata.

Mamica, asta e din ala dracos, made in Germany :) Cred ca de pe sticla se ia altfel. In orice caz, chestiile pe care le.am lipit eu is de metal, tabla. Eh, am lasat si peste noapte in apa calda cu detergent. Am frecat de mi-or sarit ochii din cap...pana la urma am zgariat tabla. No, si la urma tot ramane o pata uleioasa si lipicioasa. Acum am cumparat un lichid care s epune peste etichete si am dat peste el...si cu ala iese greu. Mama lui de scotch!!! Iar ma-niervez.
  • Author

De pe ce vrei sa-l scotzi???

De pe suprafetze tari merge cu lama. Mie mi-au lipit o chestie pe geamul de la terasa si banda d-aia si am incercat orice si n-a mers de tot. Au curatzat-o ei cu lama.

Daca nu potzi cu lama , cu burete de vase ( partea verde) si apa calda , si tot schimbi buretele ca se prinde lipiciul de el.....

• Author

Cine ma ajuta si pw mine sa-mi scimb avatarul???

Poza cica-i prea mare , am facut-o mica-mica , dar tot e bai....

Vreun admin sau moderator inimos caruia sa i-o trimit pe mail???? Bitte?

Cine ma ajuta si pw mine sa-mi scimb avatarul???

Poza cica-i prea mare , am facut-o mica-mica , dar tot e bai....

Vreun admin sau moderator inimos caruia sa i-o trimit pe mail???? Bitte?

Eu îti vad noul avatar :toothy6: Probabil nu esti actualizata :P Strege-ti cashu :D

• Author

Noa si eu il vad , am dat un refresh...si ok

Mah , e ciudat , ieri n-o vrut asta , asa ca l-am incarcat pe ala cu copii multzi....azi cand deschis calculiciul...iaca talpile lu' fii-mea....

Hocus-Pocus? Ca io dupa ala cu multzi prunci de ieri n-am mai incarcat Nik....

Mah , e ciudat , ieri n-o vrut asta , asa ca l-am incarcat pe ala cu copii multzi....azi cand deschis calculiciul...iaca talpile lu' fii-mea....

Nice to see you... Ripley... ;)

• Author

Nice to see you... Ripley... :happy1:

Deci daca tu esti vinovatu'... :) , atunci , MULTZAM FAIN !

Misto talpi are fii-ta!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif
  • Author

Misto talpi are fii-ta!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif

Multzam :lol:

Era undeva un topic despre fotografie, fotografi renumiti...am visat eu? Ma ajutati sa il gasesc, va rog? Multumesc.

Simo, am zis ca e avatar adevarat asta al tau. Adorabila foto!

• 3 weeks later...
  • Author

Era undeva un topic despre fotografie, fotografi renumiti...am visat eu? Ma ajutati sa il gasesc, va rog? Multumesc.

Simo, am zis ca e avatar adevarat asta al tau. Adorabila foto!

Ce-tzi palce mai mult? Mainile lu' barbatu'miu sau talpile lu' fii-mea? :floare: :appl: =))

• Author

Cine-i ADMIN? Cunoastem????

Daca nu , vrem sa cunoastem :) !

E secret, curioaso! ;)

secret-secret , sau numai pt unii??? :P

• Author
pana una-alta , unde tre sa scriu si cui da vrea sa schimb nick-ul? daca se poate.....