Skip to content
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Arta Culinara

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Nelamuriri de toate felurile

Featured Replies

aici e de orice fel de nelamuriri? sau doar culinare? ca am si eu ceva ce 'arde' si vreau sa va intreb :rolleyes: poate ma ajutati si pe mine
Geany, Iepurila asta chiar te caracterizeaza! Lasa-l asa ca-i fain tare! Bun venit in lumea copilariei!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif

Geany, Iepurila asta chiar te caracterizeaza! Lasa-l asa ca-i fain tare! Bun venit in lumea copilariei!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif

Zozole cand ai tu timp zi-mi de ce crezi tu ca ma caracterizeaza,ma intereseaza mult parerea ta,si pe mine m-a frapat din prima clipa cand l-am vazut,dau o pizza si o bere,daca-mi spui :rolleyes: ...

post-405-128742613825_thumb.jpg

Bubuletului ii place mult:''unei puiashu,unei puiashu?'''imi spune si ma tot pune sa il arat... Oare am dat de tot in mintea copiilor?!! :tongue3: ...E de rau?!!! :(

aici e de orice fel de nelamuriri? sau doar culinare? ca am si eu ceva ce 'arde' si vreau sa va intreb https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/smile.gif poate ma ajutati si pe mine

Zi, fatuta, ce te "arde" asa rau, poate "stingem" noi cumva!https://forum.artaculinara.ro/public/style_emoticons/default/pupic.gif

Cat e ceasul pe la voi?

... e cit o nuca. :headbang: da' sa-l vezi pe ala de la mitropolieeeee !!! :rolleyes:

Bun ceas!

... aham, nush niciodata cit e ora exacta ! :scratch: In schimb ma uit in el ca-ntr-o oglinda si ma pot da cu ruj inainte de si dupa un rendez-vous la care intirzii. :icon_fessee:

asa: pe gresia din baia fetelor a stropit cu vopsea. gresia nu e lucioasa cum se pune in baie ci e mata si poroasa. sant stropi minusculi pe care am incercat sa-i curat cu toate chestiile posibile. daca nu va dati seama ce zic eu aici, astept ziua si va fac o poza...am disperat si renunt cred, si-asa il bat la cap sa o vopsim si sa o facem 'lucioasa' ca e mai usor :icon_fessee:

asta vroiam sa intreb, poate ati patit ca mine, adica sa aveti prieteni care va ajuta si sa faca mizerie :scratch: apreciez efortul lor dar si ce-au facut in urma :lol: alta data ma lipsesc

mersi anticipat

asa: pe gresia din baia fetelor a stropit cu vopsea. gresia nu e lucioasa cum se pune in baie ci e mata si poroasa. sant stropi minusculi pe care am incercat sa-i curat cu toate chestiile posibile. daca nu va dati seama ce zic eu aici, astept ziua si va fac o poza...am disperat si renunt cred, si-asa il bat la cap sa o vopsim si sa o facem 'lucioasa' ca e mai usor :icon_fessee:

asta vroiam sa intreb, poate ati patit ca mine, adica sa aveti prieteni care va ajuta si sa faca mizerie :scratch: apreciez efortul lor dar si ce-au facut in urma :P alta data ma lipsesc

mersi anticipat

in baie nu se pune gresie lucioasa decat daca vrei sa va rupeti picioarele pe lunecus.

ce poti face insa, ca petele alea n-o sa iasa cu nimic, e sa stropesti peste tot ca sa faci... asa... un model cu pete pe jos :lol:

sant stropi minusculi pe care am incercat sa-i curat cu toate chestiile posibile.

Mirela, ai incercat cu white spirit ? sau sa razuiesti usor petele cu o lama ? :icon_fessee:

nu e pe jos, e pe marginea cazii...pe jos nu e deloc...:icon_fessee: chiar sa nu mai iasa? disper! nu am sugar soap sa incerc si cu ala, mi-a zis socru si tot nu am ajuns sa iau, mi-am adus aminte acum

Hola, Mirela, cauta la magazinele de bricolaj un gel decapant cu care sa pensulezi în strat gros petele. Lasi sa opereze cam 30minute, dupa care daca mai ramîne vreo urma poti aplica un detergent special pentru lucrari, gen StMarc Oxydrine

http://media.nostrodomus.fr/media/20/1689/c/270x203/1/6b332de008d94e482379d0d665ba70ee.jpghttp://www.zolpan.fr/peintures/CMS/Images/Produits/Images/PRODUIT/BD/0702%20St%20Marc%20Oxydrine.jpg

• 2 weeks later...

Inreb si eu aici ca nu am unde in alta parte. Cunoasteti vreo substanta cu care sa indepartez nenorocirea asta de lipici??

La mutat am lipit tot ce s-ar fi putut varsa cu banda din asta maro si cand am scos a ramas lipiciul asta scarbos pe obiecte. Ma chinui sa il scot...si tot nu iese: am spalat si cu crema din aia speciala, tot ramane lipicios. Daca aveti vreo idee, spuneti-mi va rog, ca am o groaza lipite cu rahatu' asta :thumleft:

post-12-128899150541_thumb.jpg

Inreb si eu aici ca nu am unde in alta parte. Cunoasteti vreo substanta cu care sa indepartez nenorocirea asta de lipici??

La mutat am lipit tot ce s-ar fi putut varsa cu banda din asta maro si cand am scos a ramas lipiciul asta scarbos pe obiecte. Ma chinui sa il scot...si tot nu iese: am spalat si cu crema din aia speciala, tot ramane lipicios. Daca aveti vreo idee, spuneti-mi va rog, ca am o groaza lipite cu rahatu' asta :thumleft:

Spirt, acetona? Astea stiu ca dilueaza...

Ori, sa freci totu' cu apa calduta. Rabdare si tutun... :sad3:

Spirt, acetona? Astea stiu ca dilueaza...

Ori, sa freci totu' cu apa calduta. Rabdare si tutun... :sad3:

Spirt mai bine...acetona s-ar putea sa decoloreze pe tanti de pe doza...sau cel putin ii ia luciul...

Spirt mai bine...acetona s-ar putea sa decoloreze pe tanti de pe doza...sau cel putin ii ia luciul...

Da, acetona cam ia colorile. Am vazut pe fundal un recipient alb cu scotch-ul maro pe el - mai mult cu gandul la acel recipient am zis de acetona. De-ncurc borcanele, scuzati pardoane! :thumleft:

Cu spirt am incercat - nu merge si de la acetona m-am abtinut taman ca nu vreau sa o estompez pe tanti :thumleft:

Hmmm...ma duc maine in Baumarkt, daca ziceti ca e Aufkleberlösemittel. Nu, Foxyy, ai vazut bine. E un borcan cu mustar de Meaux si da, de la imputitul ala de scotch e ramas lipiciul ala...si e pe tot ce am lipit cu el.